Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mõtlen audi peale (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2072)
indrek(clubmb)
huviline

Registreerunud 20.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 4,2 Quattro avant 1999

postitati 27.06.04 00:17 Tsiteeri
Mõtlen audi peale

Tere

Mure siis selline, et plaanis oma Mersu kõrvale ka teist marki auto vaadata. Mitte midagi kallist, lihtsalt igapäevasõiduks.
Vaadates erinevaid mudeleid, siis ei teagi täpselt, mida valida. BMW jääb kindlalt ära, samuti riisikad. Usaldan saksa kvaliteeti, et siis valida Fordi, Opeli, Audi ja VW vahel.
Meeldib omale Scorpa, kuid teal palju vigasid (koopad roostetavad kiirelt, tagasild vajub ära. rattad lääpa, mootor ka pole mis kõige vastupidavam) Muu aga perfeckt nagu.
Aga Opeli rooli ma ei istu, siis veel VW või Audi.
80 on kogemusi - liialt väike ja armatuur minu arvates liiga kõrge nagu.
Üle jääks siis 100.

Et siis kogemusi oodaks. Lagunemine, remont, kütusekulu jne jne.

Jään ootama

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 27.06.04 08:20 Tsiteeri

audi 100 või A6 (c4) oleks hea valik ja eriti veel Quattro variant, mis on tõeliselt vinge asi meie kliimasse kus on pidevalt s(h)itt suusailm. Ainuke probleem on võibolla mootorivalik kuna ei tea sinu nõudmisi autole, kui paned kirja mida ühelt autolt ootad, siis vast clubilised oskavad edasi soovitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 27.06.04 16:35 Tsiteeri

Tasuks tehnilise alla vaadata, seal igasugu jahu sellistel teemadel.
Kui umbkaudse summa kah siia lisad, millega oled arvestanud, siis osatakse juba kindlamalt soovitada.
C4 kerele alla 2,3 mootorit ei soovita, kui just ökosõber pole :P Kui keskmine kütusekulu linn/maa 50:50 12-15 ära ei tapa, siis pole vist mõtet alla 2,8 üldse vaadata. Kui armastad rohkem hobuseid kapoti all siis S4 ja 2,2T.

Lagunemine... Millega võrreldes?

Niipalju võin omadest kogemustest öelda, et võrdlusmomendiks on mul olnud mb190 86.a. ja kasutasin kuni 2000.a. ja audi 80 88.a. mida ruunatakse momendil veel. Kui mersul polnud all enam ühtegi origiaalosa jooksus, mootori kap.remotud jne siis audil olen vahetanud ~rooliotsakesi ja stabivarda puksid, ülejäänud kõik originaal ja asjaga antakse mööda põldu ringi :P Suht sama klassi masinad on, mõlemad tootja kökapunnad :D Kere poolest mb mullitas mis jube. Audil pole roostepoegagi. Ostmisel muidugi joppamise asi. Kes teab mitu korda üle katuse oli käinud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 27.06.04 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Lagunemine... Millega võrreldes?

Niipalju võin omadest kogemustest öelda, et võrdlusmomendiks on mul olnud mb190 86.a. ja kasutasin kuni 2000.a. ja audi 80 88.a. mida ruunatakse momendil veel. Kui mersul polnud all enam ühtegi origiaalosa jooksus, mootori kap.remotud jne siis audil olen vahetanud ~rooliotsakesi ja stabivarda puksid, ülejäänud kõik originaal ja asjaga antakse mööda põldu ringi :P Suht sama klassi masinad on, mõlemad tootja kökapunnad :D Kere poolest mb mullitas mis jube. Audil pole roostepoegagi. Ostmisel muidugi joppamise asi. Kes teab mitu korda üle katuse oli käinud.

ise sõidan vaheldumisi mb 190-ga (91a) ja audi b4-ga (93a) omaltpoolt ütleks, et mb on ikka tunduvalt vastupidavam. mb on kaks aastat vanem ja rohkem eestis sõitnud kui audi aga audil juba väiksed rooste plekid peal ja mecal pole veel mitte ühtegi.

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 27.06.04 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:

ise sõidan vaheldumisi mb 190-ga (91a) ja audi b4-ga (93a) omaltpoolt ütleks, et mb on ikka tunduvalt vastupidavam. mb on kaks aastat vanem ja rohkem eestis sõitnud kui audi aga audil juba väiksed rooste plekid peal ja mecal pole veel mitte ühtegi.

põmst kui audi laksu pole saand või pole saand hulka kivitäkkeid, siis küll roostetada ei tohiks ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.04 17:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja teints
Tsitaat:

põmst kui audi laksu pole saand või pole saand hulka kivitäkkeid, siis küll roostetada ei tohiks ...

auto on avant. tagaluuk roostetab muidugi üli vähe aga ikkagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
El Nino
huviline

Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel ei ole enam audi

postitati 27.06.04 18:17 Tsiteeri

Ta sul siis suure tõenäosusega taha otsa kunagi paugu saand.:cool:
B4 ju tsingitud kerega! Endal juba pool aastat paar väikest kivi täket ja needki ei taha roostetama hakata:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.04 21:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja El Nino
Ta sul siis suure tõenäosusega taha otsa kunagi paugu saand.:cool:
B4 ju tsingitud kerega! Endal juba pool aastat paar väikest kivi täket ja needki ei taha roostetama hakata:D

ise pakun et ei ole pauku saanud. sest miks siis luugi alumine äär ei roosteta??? ainult klaasi ja pleki kokku saamis kohast ma arvan et võimalik on et on vahetatud tagaklaasi ja mõni "meistrimees" on oma noaga kraapinud ääre ära sest see ju liimitud klaas seal.

aga jään enda juurde ja ütlen et MB on auto teised on kompromissid! <---selle lause eest hakkan ma alles saama aga savi nii palju kui mina tean on meil siin sõnavabadus! :)

indrek(clubmb)
huviline

Registreerunud 20.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 4,2 Quattro avant 1999

postitati 27.06.04 21:56 Tsiteeri

Minu eesmärk polnud see, et keegi hakkaks ühte või teist marki laitma. Olen selle poolt, et iga [roppus] kiidab oma v.... ja nii ka mina olen alati MB pooldaja.
Aga kuna MB on olemas ja lihtsalt tahaks mingit muud ka kõrvale saada.
Ei mõelnud eriti kallist valikut, just mingi 30 K või alla selle.
Ja kuna mulle pisikesed autod ei meeldi, siis 80 jääb välja ja valik olekski siis 100, kui mingil hetkel ostmiseni läheb.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.06.04 14:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja indrek(clubmb)
Ei mõelnud eriti kallist valikut, just mingi 30 K või alla selle.
Ja kuna mulle pisikesed autod ei meeldi, siis 80 jääb välja ja valik olekski siis 100, kui mingil hetkel ostmiseni läheb.

Sellisel juhul vana sigarikere, või paar aastat veel oodata, et c4 kere nii odavaks muutub. Ilmselt selles hinnaklassis saab 91.a. 100 c4 kerega erilise rümba kätte, kui just jälle ei "joppa". Ütleme nii, et puht juhuste tõttu jättis mind mb päris palju sõna otseses mõttes "tee peale" ja keeldus koostööst :P Audidega pole surmamuret veel näinud :) Ega minagi ei ütle mitte ühtegi halba sõna MB kohta. Teel püsimine ja juhitavus on WAY parem kui misiganes audil (omad head kogemused mb'ga ekstreemsituatsioonides). Audiga oleks lihtsalt otse sõitnud teades esisilla konstruktsiooni b4 ja c4 kerel - vahet pole siis kas fwd või 4wd. Ütleme nii et lihtsalt sitalt vedas konkreetse asja välja valimisega mb puhul... :(

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 28.06.04 15:52 Tsiteeri

Mul oli ka 3 tki vana kerega sigareid ja kui aus olla oleneb sinu auto edasine kulg täpselt sellest, millises korras on auto ostes. Mina sain korraliku viimasena ning selle 1,5 aasta jooksul sai maha sõidetud üle 100000 ja mingeid erilisi vigu küll ei ilmnenud, muidugi loomulik kulu välja arvata. Ühesõnaga on krdi vastupidav ja lihtsa ehitusega auto ja kui plaanis osta, siis soovitan soojalt.
Varuosade koha pealt pole ka mingit jama, et kusagilt ei leia ja samas ei maksa ka midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.6% - SQL: 63.4%]