indrek(clubmb)
huviline
Registreerunud 20.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 4,2 Quattro avant 1999
|
postitati 27.06.04 00:17
|
|
|
Mõtlen audi peale
Tere
Mure siis selline, et plaanis oma Mersu kõrvale ka teist marki auto vaadata. Mitte midagi kallist, lihtsalt igapäevasõiduks.
Vaadates erinevaid mudeleid, siis ei teagi täpselt, mida valida. BMW jääb kindlalt ära, samuti riisikad. Usaldan saksa kvaliteeti, et siis valida
Fordi, Opeli, Audi ja VW vahel.
Meeldib omale Scorpa, kuid teal palju vigasid (koopad roostetavad kiirelt, tagasild vajub ära. rattad lääpa, mootor ka pole mis kõige vastupidavam)
Muu aga perfeckt nagu.
Aga Opeli rooli ma ei istu, siis veel VW või Audi.
80 on kogemusi - liialt väike ja armatuur minu arvates liiga kõrge nagu.
Üle jääks siis 100.
Et siis kogemusi oodaks. Lagunemine, remont, kütusekulu jne jne.
Jään ootama
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 27.06.04 08:20
|
|
|
audi 100 või A6 (c4) oleks hea valik ja eriti veel Quattro variant, mis on tõeliselt vinge asi meie kliimasse kus on pidevalt s(h)itt suusailm. Ainuke
probleem on võibolla mootorivalik kuna ei tea sinu nõudmisi autole, kui paned kirja mida ühelt autolt ootad, siis vast clubilised oskavad edasi
soovitada.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 27.06.04 16:35
|
|
|
Tasuks tehnilise alla vaadata, seal igasugu jahu sellistel teemadel.
Kui umbkaudse summa kah siia lisad, millega oled arvestanud, siis osatakse juba kindlamalt soovitada.
C4 kerele alla 2,3 mootorit ei soovita, kui just ökosõber pole Kui
keskmine kütusekulu linn/maa 50:50 12-15 ära ei tapa, siis pole vist mõtet alla 2,8 üldse vaadata. Kui armastad rohkem hobuseid kapoti all siis S4 ja
2,2T.
Lagunemine... Millega võrreldes?
Niipalju võin omadest kogemustest öelda, et võrdlusmomendiks on mul olnud mb190 86.a. ja kasutasin kuni 2000.a. ja audi 80 88.a. mida ruunatakse
momendil veel. Kui mersul polnud all enam ühtegi origiaalosa jooksus, mootori kap.remotud jne siis audil olen vahetanud ~rooliotsakesi ja stabivarda
puksid, ülejäänud kõik originaal ja asjaga antakse mööda põldu ringi Suht
sama klassi masinad on, mõlemad tootja kökapunnad Kere poolest mb
mullitas mis jube. Audil pole roostepoegagi. Ostmisel muidugi joppamise asi. Kes teab mitu korda üle katuse oli käinud.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 27.06.04 17:40
|
|
|
Tsitaat: |
ise sõidan vaheldumisi mb 190-ga (91a) ja audi b4-ga (93a) omaltpoolt ütleks, et mb on ikka tunduvalt vastupidavam. mb on kaks aastat vanem ja rohkem
eestis sõitnud kui audi aga audil juba väiksed rooste plekid peal ja mecal pole veel mitte ühtegi. |
põmst kui audi laksu pole saand või pole saand hulka kivitäkkeid, siis küll roostetada ei tohiks ...
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.06.04 17:53
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja teints
Tsitaat: |
ise sõidan vaheldumisi mb 190-ga (91a) ja audi b4-ga (93a) omaltpoolt ütleks, et mb on ikka tunduvalt vastupidavam. mb on kaks aastat vanem ja rohkem
eestis sõitnud kui audi aga audil juba väiksed rooste plekid peal ja mecal pole veel mitte ühtegi. |
põmst kui audi laksu pole saand või pole saand hulka kivitäkkeid, siis küll roostetada ei tohiks ... |
auto on avant. tagaluuk roostetab muidugi üli vähe aga ikkagi.
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
El Nino
huviline
Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel ei ole enam audi
|
postitati 27.06.04 18:17
|
|
|
Ta sul siis suure tõenäosusega taha otsa kunagi paugu saand.
B4 ju tsingitud kerega! Endal juba pool aastat paar väikest kivi täket ja needki ei taha roostetama hakata
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
indrek(clubmb)
huviline
Registreerunud 20.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 4,2 Quattro avant 1999
|
postitati 27.06.04 21:56
|
|
|
Minu eesmärk polnud see, et keegi hakkaks ühte või teist marki laitma. Olen selle poolt, et iga [roppus] kiidab oma v.... ja nii ka mina olen
alati MB pooldaja.
Aga kuna MB on olemas ja lihtsalt tahaks mingit muud ka kõrvale saada.
Ei mõelnud eriti kallist valikut, just mingi 30 K või alla selle.
Ja kuna mulle pisikesed autod ei meeldi, siis 80 jääb välja ja valik olekski siis 100, kui mingil hetkel ostmiseni läheb.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 28.06.04 15:52
|
|
|
Mul oli ka 3 tki vana kerega sigareid ja kui aus olla oleneb sinu auto edasine kulg täpselt sellest, millises korras on auto ostes. Mina sain
korraliku viimasena ning selle 1,5 aasta jooksul sai maha sõidetud üle 100000 ja mingeid erilisi vigu küll ei ilmnenud, muidugi loomulik kulu välja
arvata. Ühesõnaga on krdi vastupidav ja lihtsa ehitusega auto ja kui plaanis osta, siis soovitan soojalt.
Varuosade koha pealt pole ka mingit jama, et kusagilt ei leia ja samas ei maksa ka midagi.
|
|
|