Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kütus saab ootamatult otsa? (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2052)
carputer
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 2.4 V6 121kW

postitati 18.11.09 10:48 Tsiteeri
Kütus saab ootamatult otsa?

Tere

Mure järgmine.
Täna hommikul alustasin taas sõitmist ning umbes paari minuti pärast viskas kütuse näidiku nulli ja tuli teade et kütsus otsas ja mine tangi. Kuid siis paari minuti pärast tuli näidikule elu sisse.

Pilt:
http://html.ee/audi/18112009187.jpg

Mina ise kahtlustan, et kütusenäidikud panevad taga paagis segast, sest nad valetavad ka lisaks veerand paaki!

Mis teie arvate, miks võib niimoodi lihtsalt ühendus näidikute ja anduritega kaduda ?

Autoks Audi A6 98' 121kw, 2,4Q

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 18.11.09 10:54 Tsiteeri

Paagis olev andur ei anna ühendust jah..Võta andur paagist välja ja vaata,kas juhtmed ning ühendused kõik terved;)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 18.11.09 10:56 Tsiteeri

Isegi DIY teema olemas: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=32349

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 18.11.09 11:39 Tsiteeri

Tuttav mure,vaata mis seal paagis toimub,isiklikult jäi vooliku taha ujuk kinni,ja olid samad sümptomid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 18.11.09 11:53 Tsiteeri

Mul ka korra esinenud umbes sama probleem. Bensiin oli küll juba otsa korral aga poes käiguga langes kompuutri järgi näit veel umbes 50 km jagu. Tagasi ei tõusnudki ja kui tankima läksin siis näidiku järgi sain suurema koguse bensu kui tegelikult, kuigi tegelikult oli bensu veel küll paagis. Rohkem ei ole nagu probleemi olnud sellega. Vb ujuk jäi kuhugi kinni või ei tea ka.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 18.11.09 13:06 Tsiteeri

Seal pole peaaegu võimalik, et ujuk kuskile kinni jääks, viga ikka vigastes trükkplaadi radades või katkises "vuntsis" või siis pistik nagu eelpool mainiti.
Just 3 päeva tagasi tegin enda omal korda, minu omal on uuem ujuk ehk ilma "vuntsita" aga seeest oli keegi pistiku ära lõhkunud ja MacGyverit mänginud.

Uus andur pidi maksma ca 1500 kr Forssis.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 18.11.09 13:10 Tsiteeri

Täitsa on võimalik kui pole märgatud pumpa selleks ette nähtud kohta tagasi panna ja põhja niisama vedelema jättes.Nähtud asi juba.Kuid võib ka elektrooniline kala olla,keegi ei välista seda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 18.11.09 13:16 Tsiteeri

B5-l on pump, juhtmed ja andur teineteisest eraldatud ja pump käib ainult talle ette nähtud kohta.

http://www.robsaudiworld.com/sender2.gif

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Täitsa on võimalik kui pole märgatud pumpa selleks ette nähtud kohta tagasi panna ja põhja niisama vedelema jättes.Nähtud asi juba.Kuid võib ka elektrooniline kala olla,keegi ei välista seda.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 18.11.09 13:24 Tsiteeri

C5 quattrol peaks olema neid andureid paagis lausa kolm tükki. Endal oli kunagi juhus, et "kurguni" tankides viskas ühe anduri segaseks, selle kohta oli ka veakood ajus. Näidik pani ikka korralikult segast, jäin 1km enne bensukat teeäärde, kuigi kompu lubas veel 80 km. sõita. Peale veakoodi kustutamist pole viga kordunud, igaks juhuks pole päris kurguauguni tankinud ka. Näidik näitab nagu peab.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
carputer
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.09 13:25 Tsiteeri

Kas too DIY on C5 kere järgi tehtud? Eks pean uurima jah mingi päev. Forsist mulle öeldi, et uued ujukid müüakse paaris ja hind 3000.- :(

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 18.11.09 14:25 Tsiteeri

Teemaalgataja PILDI järgi ainus viga mida ma suudan tuvastada: "Kiirust ületad raibe"!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
elarij
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.4 v6 Quattro

postitati 18.11.09 14:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: carputer
Kas too DIY on C5 kere järgi tehtud? Eks pean uurima jah mingi päev. Forsist mulle öeldi, et uued ujukid müüakse paaris ja hind 3000.- :(

Endal sama auto ja sama probleem, DIY-as on minu arust ainult õpetus ühe paagianduriga, kas keegi teab mingit quattro(paagis 3 andurit) paagiandurite lahti võtmis õpetust/joonist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 18.11.09 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:

C5 kerega A6-l ei ole seda traati seal. Olen omal kõik kolm andurit paagist välja võtnud ja üle vaadanud. Mingit viga pole tuvastanud, aga seier kõigub ikka 15 liitri jagu edasi tagasi. Alla veerandi paagi ei julge lasta, olen korra teele jäänud ja arvuti näitas et saan veel 100 km-d sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 18.11.09 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Seal pole peaaegu võimalik, et ujuk kuskile kinni jääks, viga ikka vigastes trükkplaadi radades või katkises "vuntsis" või siis pistik nagu eelpool mainiti.
Just 3 päeva tagasi tegin enda omal korda, minu omal on uuem ujuk ehk ilma "vuntsita" aga seeest oli keegi pistiku ära lõhkunud ja MacGyverit mänginud.

Uus andur pidi maksma ca 1500 kr Forssis.

Nöustun Lehységa, et on vöimalik.
Ka oma masinal oli probleem kütuse näidikuga.
Avastasin selle alles siis, kui käisin paaki servani täis tankimas, kuid näidik jäi püsima siiski pooles mastis.
Kui kütuse tase langes poolest paagist allapoole, hakkas ka näidik liikuma öiges suunas.
Paaki sukeldudes oligi probleemiks see, et üks juhtmejupike ei lasknud ujukil ülespoole liikuda.

Miks lisaks temp.seier madalat näitab?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 19.11.09 06:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: villu157
Tsitaat:

C5 kerega A6-l ei ole seda traati seal. Olen omal kõik kolm andurit paagist välja võtnud ja üle vaadanud. Mingit viga pole tuvastanud, aga seier kõigub ikka 15 liitri jagu edasi tagasi. Alla veerandi paagi ei julge lasta, olen korra teele jäänud ja arvuti näitas et saan veel 100 km-d sõita.

Vaata VAG COM- iga üle, kas Instruments all ei ole veakoodi anduri kohta.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
carputer
huviline

Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.09 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KuitsMiks lisaks temp.seier madalat näitab?
Ma alles alustasin sõitu Puhjast Tartu pool kui pilt tegi, ei ole jõudnud veel soojaks minna :cool:

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 20.11.09 09:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Vaata VAG COM- iga üle, kas Instruments all ei ole veakoodi anduri kohta.

Olen korra arvutiga vaadanud ja ei näidanud ühtegi viga. Vaatan täna uuesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.5% - SQL: 62.5%]