Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: A4 xenonide komplekti paigaldamine (Vastuseid: 64 | Vaatamisi: 7823)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 08.11.09 16:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: revo
Ma olen nüüd nädal aega sõitnud ja valgus on tõesti hea. Aga täna siis üks tuli pime :S Kuidas kõige kiiremini veenduda, kas viga on ballastis või pirnis?

Proovi teise poole pirni..

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9 TDI 81kw -00

postitati 08.11.09 16:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4Audi
Pane kindlasti ikka need kaaned sinnna tagasi... muid tolmuvad sul need tuled seest ära.

Hmm, mu vennal on toyota avensis ta sõidab juba aasta aega ilma tulede kaanteta, kuna kui kaaned olid peal siis pidevalt läksid pirnid läbi, ja rohkem kui aasta mõõdas, ja pole siiamaani mingit probleemi, et oleks udused või tolmused..

Ja siis teine asi, et kui kaugtulesid ei saa eraldi reguleerida siis seal ühe tule küljes on 2 sellist kuuskant auku, suunatule pool on 1 ja teisel pool ka 1, sealt keskelt poolt reguleerides, muutusid lähitulede kõrgus, kuid mis siis see teeb, mis asub suunatule pool.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
revo
huviline

Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant quattro (2003)

postitati 08.11.09 16:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Proovi teise poole pirni..

Mõtlesin selle peale, aga kaasreisija poolel eriti ruumi ei ole ja mässama peab üksjagu... Mõtlesin, et on ehk mõni kavalam variant ;)

Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 08.11.09 17:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raulk89
Tsitaat:
Pane kindlasti ikka need kaaned sinnna tagasi... muid tolmuvad sul need tuled seest ära.

Hmm, mu vennal on toyota avensis ta sõidab juba aasta aega ilma tulede kaanteta, kuna kui kaaned olid peal siis pidevalt läksid pirnid läbi, ja rohkem kui aasta mõõdas, ja pole siiamaani mingit probleemi, et oleks udused või tolmused..

Ja siis teine asi, et kui kaugtulesid ei saa eraldi reguleerida siis seal ühe tule küljes on 2 sellist kuuskant auku, suunatule pool on 1 ja teisel pool ka 1, sealt keskelt poolt reguleerides, muutusid lähitulede kõrgus, kuid mis siis see teeb, mis asub suunatule pool.

Ei taha mõelda milline latern paari aasta pärast seest on....vaata, kui must latern väljast on... Ühest regullid ülesse-alla teisest paremale-vasakule. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.11.09 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Horisontaalsuunas regull.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 17:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Ei taha mõelda milline latern paari aasta pärast seest on....vaata, kui must latern väljast on... Ühest regullid ülesse-alla teisest paremale-vasakule. :)

Aga tolmuseks läheb sealt tule kpruse seest, aga see, kus peegelduv kiht on ( kus sees pirn on ), sinna tolm ei pääse.
Ja tänud, nüüd saan veel neid tulesid reguleerida, ja horisontaalselt..:D

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 08.11.09 17:47 Tsiteeri

Tolm pääseb seal igale poole, ise üritasingi sealt suruõhuga [roppus] kätte saada. Hetkel arvatavasti ronib sul niiskus sinna sisse aga kui tolmusel teel kellegi järgi sõita ega siis tolmu eest pääsu pole.
Viska siis kaugtuledest kah pilt ( ei ava linki)

Kui vool sul ballasti ikka tuleb siis muud varianti sul vea teadasaamiseks polegi kui pirn või ballast ära vahetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raulk89
huviline

Registreerunud 09.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP
Tolm pääseb seal igale poole, ise üritasingi sealt suruõhuga [roppus] kätte saada. Hetkel arvatavasti ronib sul niiskus sinna sisse aga kui tolmusel teel kellegi järgi sõita ega siis tolmu eest pääsu pole. Kui vool sul ballasti ikka tuleb siis muud varianti sul vea teadasaamiseks polegi kui pirn või ballast ära vahetada.

Link sai siis parandatud
Kaugtuled

Mismõttes vool ballasti tuleb...?

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 18:54 Tsiteeri

Selles mõttes,et kui sul kaitset jne läbi ple. Et ballasti jõuab aga pirnini mitte. Omal mul kah ballast jamas aga mul oli see jama,et ei tahtnud igakord üks pirn põlema minna. Vahatasin pirni ära aga probleem ei kadunud. Ballaste ise vahetama ei hakanud vaid küsisin garantiikorras uue ballasti ja probleem lahenes.

Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 08.11.09 19:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tolm pääseb seal igale poole, ise üritasingi sealt suruõhuga [roppus] kätte saada. Hetkel arvatavasti ronib sul niiskus sinna sisse aga kui tolmusel teel kellegi järgi sõita ega siis tolmu eest pääsu pole. Kui vool sul ballasti ikka tuleb siis muud varianti sul vea teadasaamiseks polegi kui pirn või ballast ära vahetada.

Link sai siis parandatud
Kaugtuled

Sellesm mõttes,et kui sul kaitset jne läbi ple. Et ballasti jõuab aga pirnini mitte. Omal mul kah ballast jamas aga mul oli see jama,et ei tahtnud igakord üks pirn põlema minna. Vahatasin pirni ära aga probleem ei kadunud. Ballaste ise vahetama ei hakanud vaid küsisin garantiikorras uue ballasti ja probleem lahenes.
Kasutaja revo´l oli ikka vist probleem tule põlemisega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
revo
huviline

Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Link sai siis parandatud
Kaugtuled

Sellesm mõttes,et kui sul kaitset jne läbi ple. Et ballasti jõuab aga pirnini mitte. Omal mul kah ballast jamas aga mul oli see jama,et ei tahtnud igakord üks pirn põlema minna. Vahatasin pirni ära aga probleem ei kadunud. Ballaste ise vahetama ei hakanud vaid küsisin garantiikorras uue ballasti ja probleem lahenes.
Kasutaja revo´l oli ikka vist probleem tule põlemisega.

Ilmselt homme õhtul katsun teada saada, kas viga pirnis või ballastis. Oskate ehk soovitada midagi, mida pirni ümber panna, et vältida juhuslikke kontakte auto ja mustada sõrmedega... Neid originaalkaitseid ei ole käepärast.

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 19:27 Tsiteeri

Eks võta need nii ära, et pihta ei lähe ja pane kotta kus mustaks ei lähe:D .Tavalisi pirne ma olen igatahes puhastanud ja eluiga pole see mõjutanud, ega xenoni klaas halogeeni omast erineda ei tohiks.
Ja kuna sul on ühe tule jaoks 2 ballasti siis on sinu viga ju kerge teada saada, tõstad juhtmed ringi ja viga teada ;)

revo
huviline

Registreerunud 18.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 19:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Eks võta need nii ära, et pihta ei lähe ja pane kotta kus mustaks ei lähe:D .Tavalisi pirne ma olen igatahes puhastanud ja eluiga pole see mõjutanud, ega xenoni klaas halogeeni omast erineda ei tohiks.
Ja kuna sul on ühe tule jaoks 2 ballasti siis on sinu viga ju kerge teada saada, tõstad juhtmed ringi ja viga teada ;)

Ei, ei. Minul ikka tule kohta üks ballast. Kasutajal raulk89 on 2 :)

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 19:56 Tsiteeri

Sry minu viga. Mõtlesin veel,et mix A4Audi nii ütles aga iga ajasin oma jama edasi:D Krt ei pannud tähelegi , et raulk89
postituste vahel 1 postitus revo oma on. Peab ikka magama ä minema:D

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.11.09 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: revo
Oskate ehk soovitada midagi, mida pirni ümber panna, et vältida juhuslikke kontakte auto ja mustada sõrmedega... Neid originaalkaitseid ei ole käepärast.

Mingi väike minigrip kilekott näiteks. Vaata, et enne valgest pulbrist ilusti puhtaks saab. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]