Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C5-e puldi patarei vastupidavus. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1505)
melks
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,9TDI 81+kw´99a.

postitati 22.10.09 09:18 Tsiteeri
A6 C5-e puldi patarei vastupidavus.

Mure selline, et puldi patarei(2032) peab vastu umbes 1 kuu. Kas seda pole natukene vähevõitu? Kasutan kuskil 6-10 korda päevas kinni lahti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mudjamix
klubiliige

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 22.10.09 09:30 Tsiteeri

Vähe muidugi.Mul on üle aasta juba sees patarei ja toimib ikka edasi.Aga millest sa järeldad et patarei tühi?Võibolla lihtsalt vahepeal läheb sünkroonist ära st. peab lihtsalt uuesti võtmega korra kinni lahti keerama ja kinni lahti nuppe vajutama.Selline asi juhtub ka näiteks kui puldi nuppe sõkutakse mitmeid kordi ajal kus auto on ulatusväljast kaugemal või siis patakate vahetusel.

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.10 15:35 Tsiteeri

Mul täna siis tekkis selline probleem. Pannes uksed puldist kinni ,teeb kaks piiksu ilusti nagua vaja. Siis paar sekundit hiljem hakkab uuesti piiksuma, ja jääbki piiksuma. Patarei sai kuu tagasi vahetatud. Kas oleks siis võimalik uksi lukustada ilma signata. Proovisin võtmega keerata aga ikka jäi piiksuma ja signa peal. A6 C5 mudel siis ja tehase signa. Muud pole aga tahaks uksi lukku saada, muidu hommikuks aku tühi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
DonNiger
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw

postitati 10.01.10 01:50 Tsiteeri

Mul 3,5 aastatühe patareiga hakkama saanud ....

physic
huviline

Registreerunud 19.04.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.10 10:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raxi
Mul täna siis tekkis selline probleem. Pannes uksed puldist kinni ,teeb kaks piiksu ilusti nagua vaja. Siis paar sekundit hiljem hakkab uuesti piiksuma, ja jääbki piiksuma. Patarei sai kuu tagasi vahetatud. Kas oleks siis võimalik uksi lukustada ilma signata. Proovisin võtmega keerata aga ikka jäi piiksuma ja signa peal. A6 C5 mudel siis ja tehase signa. Muud pole aga tahaks uksi lukku saada, muidu hommikuks aku tühi.

Piiksuma hakkas signa mul siis kui akult juhtmed lahti ühendasin - aku sul korras (laetud)?

Ilma sissemurdmistõket ja signat aktiveerimata peaks olema võimalik autot võtmega lukustada nii, et keerad juhiukse lukus võtit 2x lühikese vahega (kuni 1 s) sulgumisasendisse. A6 C5 kasutusjuhendis selline jutt sees - praktikas ei ole ise katsetanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.10 10:46 Tsiteeri

Aku on täis .Eks ma proovin neid asju. Sain ööseks garaasi ajada ja jätsin uksed lahti.

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 10.01.10 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: melks
Mure selline, et puldi patarei(2032) peab vastu umbes 1 kuu. Kas seda pole natukene vähevõitu? Kasutan kuskil 6-10 korda päevas kinni lahti.

2032? Mis see on? Mina pole pea kolme aasta jooksul puldi patareid vahetanud(kaua enne mind sees olnud ei tea).

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 10.01.10 17:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika
2032? Mis see on? Mina pole pea kolme aasta jooksul puldi patareid vahetanud(kaua enne mind sees olnud ei tea).

2032 on patarei kood.20 tähendab et patarei on 2,0 mm paks ja 32 on läbimõõt mm.
Patareid peaksid vastu pidama 5-10 a.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.5% - SQL: 72.5%]