Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mis varuosad generaatori rihma vahetusel (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1603)
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 20.10.09 17:18 Tsiteeri
Mis varuosad generaatori rihma vahetusel

Esindusest sain aru, et rihm, rullik, pinguti. Plaanis poest soetada varuosad, aga ühes kohas pakub nagu pingutid koos rullikuga, siin all joonis, et kas nr 8, 6 ja 1 vaja vahetada? Rohkem nagu vahetada pole vaja?

http://www.msk77.ru/_pages/audivw/index.php?st=70&l=bWFya2V0PT1SRFd8fG1hcms9PWF1fHxtZGw9PUE0fHxzcHQ9PTI0OXx8eWY9PTIwMDJ8fGdycD09 OXx8Yj09OTAzMjA%3D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 21.10.09 04:13 Tsiteeri

Üks rullik ongi ühes tükis pingutiga, lisaks veel üks suurem rullik ja rihm. Need kolm asja peadki vahetama.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.09 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Üks rullik ongi ühes tükis pingutiga, lisaks veel üks suurem rullik ja rihm. Need kolm asja peadki vahetama.

Ühesönaga need samd asjad, mis ma joonise pealt lugesin number 8,6 ja 1?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 21.10.09 19:25 Tsiteeri

Pinguti ongi rulliga koos. Ve kui ostad pinguti siis rull on tavaliselt küljes juba. Milleks vahetad pingutit on väsinud? Kui mingit jama pole ja laager hea ma vahetaks ainult rihma. Tere pinguti on suht kallis vist.
Sorry ma ei pannud tähele et seal 1 jooksurull lisaks. Siis 6,8,1 on õige.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.09 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Pinguti ongi rulliga koos. Ve kui ostad pinguti siis rull on tavaliselt küljes juba. Milleks vahetad pingutit on väsinud? Kui mingit jama pole ja laager hea ma vahetaks ainult rihma. Tere pinguti on suht kallis vist.
Sorry ma ei pannud tähele et seal 1 jooksurull lisaks. Siis 6,8,1 on õige.

Jah tänud, et arvata katseeksitusmeetodit ei hakka vast aretama, läheb kallimaks. Sest seal ruumi vähe, ise nii arvata ei oskakski rihma panna, aga teenindus teeb 350 eest ja koik jupid siis vahetusse ja vilin peaks ikka ära minema.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]