Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Tele2 sakkib (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1730)
selfer
huviline

Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84

postitati 16.06.04 14:11 Tsiteeri
Tele2 sakkib

Asi selles ostsin smardi laadisin 10 jun. raha et tasuta rääkida.järgminepäev pold raha üle tulnud.helistasin infosse.Sealt rääkiti et olen valesti teinud, et raha kantakse 14-15 jun raha ikka pole.helistasin täna ka infosse, öeldi et kanname üle jaanipäevaks? Mis siin toimub, mingi erit fu*king närvi ajab selline asi. On kellegi mingeid soovitusi?:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.06.04 14:13 Tsiteeri

kolm tähte: EMT

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 16.06.04 14:33 Tsiteeri

või siiis RLE ja ZEN

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 16.06.04 14:46 Tsiteeri

Mujaltki kuulnud selliseid asju. Tele2 paneb rõhku vaid klientidelt raha saamisele sh peamiselt uute klientide tähtajalisele võrgutamisele. Juba olemasolevatele klientidele eriti ei mõelda, näiteks oli üsna tavaline, et infotelefonil ühenduse saamiseks kulus 20-30 minutit. Samuti ei kannata(nud) muude teenuste kvaliteet mingit kriitikat. Eks seetõttu ka mina üsna kerge südamega otsustasin ikkagi lõpuks tele2'st ja ka pikka aega kasutusel olnud numbrist loobuda. Ei kahetse ning soovitan ka kõigil teistel tõsiselt kaaluda enne kui selle ettevõtte püsikliendiks hakkate. Anekdoot levipiirkonda väljuvatest bussidest kehtib ikka veel täiega ja ilmselt jääbki kehtima.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 16.06.04 15:07 Tsiteeri

helista uuesti infosse ja karju natuke ning tee karmi häält. kui ikka ei aita, siis küsi mõne kõrgema asjapulga nr (või uuri see ise välja) ja siis püüa kõrgemalt seda asja ajada...minu kogemus on, et siis hakkavad asjad liikuma...:cool:

margus0000
huviline

Registreerunud 20.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi a3

postitati 16.06.04 15:09 Tsiteeri

POLE LEVI POLE ARVET:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.06.04 15:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja margus0000
POLE LEVI POLE ARVET:D

Kusjuures levi üle nagu ei saanudki kurta. Probleemne oli igasugune muu "lisavarustus". Võrgu ülekoormus seoses liiga paljude klientidega, arvete väga suure viivitusega saabumine jne.

Ei tahaks ainult halba ka öelda, mõnel korral oli makseraskuste tõttu tarvis arve maksmisega viivitada, väga mõistvalt suhtuti ja mingeid probleeme ei olnud. Samuti on klienditeenindus väga viisakas ja sõbralik.

Selferile soovitaks varuda kõvasti külma närvi ja rahulikkust. Samuti ei teeks paha väga kurja häält teha. See juhataja nõudmine ei teeks ka tõesti paha.

Unn66
huviline

Registreerunud 27.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: Rahulik A6

postitati 17.06.04 10:15 Tsiteeri

Emt ruulib:D

T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 17.06.04 13:39 Tsiteeri

ise olen nad kõik läbi käinud ja omad head ja vead on neil kõigil. RLE nt vahvalt lähetab reklaami kuigi leping on lõppenud, EMT üksvahe keelda mul välismaalt helistamise ära, Tele 2 on üle koormatud jne.

Aga sellest smardist vms. - mine esindusse las nemad kannavad üle ja katsugu siis seletada et valesti tehtud.

T.

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 18.06.04 07:55 Tsiteeri

Tallinnas on pohh mis operaator sul on, enam-vähem igalpool on levi ka Tele2-l. Aga kui käid ikka metsas, siis on AINUKE korralik operaator EMT. Ei ole ka RLE-l sellist levi. Ja kusjuures kui mõnes eriti sügavas metsas levi ei olegi, siis teatad sellest EMT-le, räägid et hirmsasti on vaja, ja EMT arvestab sellega ning on lootust, et mõne aja pärast saab ka seal rääkida.

Endine "insche"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rixa
huviline

Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: 330XD

thumbup.gif postitati 18.06.04 12:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ints11
Ja kusjuures kui mõnes eriti sügavas metsas levi ei olegi, siis teatad sellest EMT-le, räägid et hirmsasti on vaja, ja EMT arvestab sellega ning on lootust, et mõne aja pärast saab ka seal rääkida.

Täiesti õige. Mu maakodu juures kurtsid EMTle oma muret paar firmat ja ca 30-40 telefonikasutajat. Tehtigi ära. Mis siis, et aega võttis 8 aastat. :D

greedy
huviline

Registreerunud 30.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4, coupe otsingul

postitati 22.06.04 20:50 Tsiteeri

:cool::cool::cool:emt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 22.06.04 20:51 Tsiteeri

Tele 2ga pole probleeme eriti nagu olnudki ... just levi poole pealt. Viimati suutsid selle kõneposti süsteemiga ikka küll ära vihastada aga muidu nagu eriti ei kurdaks :cool:

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 22.06.04 21:05 Tsiteeri

Ise Q-GSM kasutaja selle algusaastatest saadik (kui neid Motolora telefone odavalt jagama hakati). Plussiks on praegu leviala paljudes kohtades oluliselt parem teistest (nii maakodus kui vanemate suvilas pole eriti ei RLE ega EMT levi). Samas maanteel täisleviga autoga sõites, on heli kvaliteet olenemata telefonist kehva. Ning metsas üldiselt on vist ainus toimiv asi EMT (pole otseselt levi kaotanud, aga saartel ja L-Eestis krt kogu aeg Läti roamingus). Tele2 miinuseks veel see, et kui vähegi rahvarohkem üritus linnas, siis esimesena kooleb just Tele2 võrk, teised alles seejärel. Veel tooks välja roamingpartnerite vähesuse (just kuu aega tagasi polnud Jaapanis Tele2-ga midagi peale hakata ja kasutasin renditelefonis oma Soome numbrit). Aga see püsiklientide arvelt kaardiklientidele sooduspakkumiste tegemine (ka varem olnud Q-GSM-l lepingulistele suvel 25 senti võrgusisene kõneminut, kuid mitte enam aastaid) ajab kergelt öeldes vihale. Soomes harjunud sellega, et eelkõige pikaajalisest püsikliendist peetakse lugu ning tehakse soodustusi. Kohe kui tel numbrid vabaks lähevad, teen Tele2-st sääred

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.06.04 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja krss
Aga see püsiklientide arvelt kaardiklientidele sooduspakkumiste tegemine (ka varem olnud Q-GSM-l lepingulistele suvel 25 senti võrgusisene kõneminut, kuid mitte enam aastaid) ajab kergelt öeldes vihale.

Mind häiris ka tele 2'e juures eriti just see, et pikaajalised kliendid neile eriti huvi ei pakkunud. Huvi hakati tundma alles siis kui olin avalduse lepingu lõpetamiseks juba andnud. Helistati siis ja aeti mesimagusat juttu võimalikest soodustustest (nii kuumaksu kui ka kõnehinna kohapealt) kui ma nende võrku edasi jään. Enne ei pakkunud keegi mingeid soodustusi. Mul aga oli selleks ajaks uus number juba kasutusel ja vana vaid suunatud. Levi ja kõnekvaliteedi kohapealt oskan praeguseks öelda, et piirkondades kus mina liigun ei ole emt ja tele2 üldse võrreldavad. Ja mingi jama on selle levi kuvamisega ka. Vahel näitas tele2'l levi ikka omajagu aga helistada ei saanud. Kui praegu on kriipsuke ikka ees siis saan ka normaalselt rääkida?! Mina olen küll võrgu vahetusega igati rahul.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]