Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 |
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
Oma võimaluste/oskuste piires kindlasti. Kui ei oska siis ette ei võta või otsin lahendust.
P.S Oma kliente fucker'iteks sõimamine näitab SINU ettevõtte klienditeeninduse taset.
Tsitaat: | Algselt postitas: võõba
Tammsaare Kooperatiiv Motorsport. Autoremont: veermiku ja mootoritööd, diagnostika, elektritööd. 5037769
Kas teed oma tööd ka ise korralikult?
hmm??? |
|
|
|
|
võõba
huviline
Registreerunud 13.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
Oma võimaluste/oskuste piires kindlasti. Kui ei oska siis ette ei võta või otsin lahendust.
P.S Oma kliente fucker'iteks sõimamine näitab SINU ettevõtte klienditeeninduse taset.
Tammsaare Kooperatiiv Motorsport. Autoremont: veermiku ja mootoritööd, diagnostika, elektritööd. 5037769
Kas teed oma tööd ka ise korralikult?
hmm??? | |
Hihihi F.U.G.I.T:i jne kes siin mainis fuckerit???
Ma arvan nii et you fucked me I [roppus] you siis me oleme mõlemad happyd!
|
|
|
võõba
huviline
Registreerunud 13.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
Arvad, et oma postituste kustutamisega oled midagi saavutanud? Eksid....
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
Tere!
Ei saa kohe mitte mainimata jätta, et antud teema algusleheküljed on ülipositiivsed, nii hindade kui kvaliteedi suhtes. Ja kusagil viimastel
lehekülgedel kisub asi virtsaks kätte ära. Huvitav kustmaalt hakkas Herr võõbale pähe, et võiks hakata m**ni mängima. Õnneks ma ei jõudnudki oma
pagasnikuluuki tema juurde viia, kuigi hinnapakkumine oli saadud ja minuarust suhteliselt soodne. Ei saa kohe mitte aru mida inimene sellise
suhtumisega saavutada üritab? Kui sa ikkagi tegeled mingisuguse teenusepakkumisega, ning reklaamid seda avalikult siis võiks käituda kah vastavalt.
Eelkõige puudub Hr. võõbal austus enese vastu niisuguse käitumisega!
Minupoolt kõik, lihtsalt keel sügeles jubedalt!
Mihkel.
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
võõba
huviline
Registreerunud 13.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiMihkel
Tere!
Ei saa kohe mitte mainimata jätta, et antud teema algusleheküljed on ülipositiivsed, nii hindade kui kvaliteedi suhtes. Ja kusagil viimastel
lehekülgedel kisub asi virtsaks kätte ära. Huvitav kustmaalt hakkas Herr võõbale pähe, et võiks hakata m**ni mängima. Õnneks ma ei jõudnudki oma
pagasnikuluuki tema juurde viia, kuigi hinnapakkumine oli saadud ja minuarust suhteliselt soodne. Ei saa kohe mitte aru mida inimene sellise
suhtumisega saavutada üritab? Kui sa ikkagi tegeled mingisuguse teenusepakkumisega, ning reklaamid seda avalikult siis võiks käituda kah vastavalt.
Eelkõige puudub Hr. võõbal austus enese vastu niisuguse käitumisega!
Minupoolt kõik, lihtsalt keel sügeles jubedalt!
Mihkel. |
Vaat Mihkel asi selles et kui mingisugune as(s)hole tuleb sinu töökotta kisendab sinu naise peale ja seda kõike ajal kui sind kohal pole , onju.Ja
järgmine päev kui ise oled kohal ja see sama hole tuleb sinna tudiseb ja on madalam kui muru ning leiab autolt 1 tolmutäpi palub ala selle ja paar
pisikest asja veel teha mida tema terane kotkasilm märkab ja siis kui auto ära viib ütleb aitäh ja pärast ajab siin sellise cräpi sulle maha...Mis sa
teeksid?Mina juba tean mis ma antud teemaga teen.
Just nimelt tegin tööd korralikult ja teen ka edasi ega see mu ainus äri Tallinnas pole.Tean isegi et tegijatel juhtub nii mõndagi aga probleemid
tuleb ju lahendada on ju nii.Siis tea et ma tollel hetkel ka nii tegin 1.tuli kodanik ütles et see ja see on viltu korrigeerige siit ja tehke nii ja
naa ....tehtud!!!Asi sai siis lahendatud inimene maksis ja sai kauba aga natukese aja tagant tuleb siia siis seda cräppi kribama ja halama.Selgitage
mulle siis kodaniku point , mis ta tegi.
Julgus tuli pärast seda kui keegi rrs-er hakkas paukuma oma velgedega ja enne seda uuris ja puuris ning peedistas missugune laki kiht jääb ja kuda see
selle ja tolle nurga alt on ning lõpuks toob veljed ....what the f
Kui ta oleks toonud corvette-i siis saan aru tausta uuringust jne...aga see
Te vaadake ringi mis te ise teete ja kuda teil endal vastik pole üksteise peale tanki panna ja kituda,
Nädalas korra sattus ikka klient kes halas oiii audihoolduses tehti nii ja keerati ikka naa auto tuksi,kellel sai kaks kuud tagasi tiivakaari värvitud
ja juba roostetavad....
olge siis ise ka mõistlikud kui pappi hale välja käia siis otsitegi midagi mis oleks tasku kohane ja silma mitte häiriv!
Võrdlus mõlemad ju liiguvad Opel VERSUS Maybach
Ma lihcalt ei viitsi seda kiunumist siin kuulata
|
|
|
võõba
huviline
Registreerunud 13.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Ülejäänud klientidele kes käisid minu juures ja olid mõistlikud teile soovime:Edu uuel algaval aastal ja Häid jõule!
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
|
Sulle ka. Mina näiteks olen rahul
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
|
Pole kyll kellegi poolt aga praegu nagu k6iki jutte lugedes kes halva t66 on saanud ei ole kohe seda v66bale n2idanud.Ehk ei ole siis kohe nagu midagi
6lenud ,et n2ed siit jookseb v2rv v6i kobrutab vaid t6esti ennem foorumisise tagar22kima tulnud.Et siis saaks t6esti aru kui mingi jama ja v66ba ei
v6ta jutule ka oma vea p2rast.Aga praegu tundub m6ttetu kisendamine kui v66ba pakub oma viga parandada.
(Vabandust muidu kirjap2rast ka ei ole t2pi t2hti)
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
|
...Julgus tuli pärast seda kui keegi rrs-er hakkas paukuma oma velgedega ja enne seda uuris ja puuris ning peedistas missugune laki kiht jääb ja kuda
see selle ja tolle nurga alt on ning lõpuks toob veljed ....what the f
Kui ta oleks toonud corvette-i siis saan aru tausta uuringust jne...aga see...
|
Tra, su mõttemaailm on ikka päris segi!
Selle pärast uurisin ja puurisin, et teada saada sinu kvaliteeti. Sina ajasid ainult ümmargust juttu ja ärritusid kui ühte ja sama asja mitu korda
küsisin.
Mis see sinu asi on kommenteerida ja arvustada kui kallis või odav on sinule töösse toodud detail/auto.
Töö on töö, ja seda tuleb teha korralikult.
Sina lubasid kvaliteeti, aga pakkusid sitta.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
|
Kui ta oleks toonud corvette-i siis saan aru tausta uuringust jne...aga see
...
Võrdlus mõlemad ju liiguvad Opel VERSUS Maybach
Ma lihcalt ei viitsi seda kiunumist siin kuulata |
Minu "päästikusõrm" hakkaks niisuguse jutu peale tõblema. Siia teemasse enam nähtavasti mingit kaine inimese juttu ei lisandu - kui tulla
Audiklubisse kliente manguma jutuga "ega su f-ing käru mingi Corvette pole, millega vaeva kannataks näha" - siis on siin tegemist minuarvates kohaga
kus teema lukku ära panna. Selline arvamusavaldus margiklubis on lihtsalt natuke nõrgamõistuslik.
Tundub niigi ühemõtteliselt selge, et mingeid vaegtöid nimetatud nipsakas ninatark kõrvaldada ei kavatse. Siis pole kogu teemal ju maalritöödega enam
seost ka.
Selmet siin võrdluseks riista pikkusi võrrelda ja ärplemises medaleid teenida võiks rahakotiga hääletamine esimene tegu olla. Mina niisuguse
suhtumisega asutusest teenust ei ostaks - kui teil rahakotis raha kiljub sellise teenuse järgi, siis elame vabal maal.
Maybachi omanikule, kellel suured ärid Tallinnas ja mujalgi pole kahtlemata mingi löök ka, kui oma päevininud Audisid mujal värvima hakkate. Win-win
situation lausa ju.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Ma panen selle hetkel lukku. Info jääb üles ja eks igaüks otsustab ise, kas kasutab pakutud teenuseid või ei. Mingi kraaklemine kuskile ei vii. Neil
asjadel on alati mitu vaatenurka. Mina asjade tagamaid 100% ei tea ja seisukohta ei võta.
Kes soovib midagi siia teemasse lisada, saatke mulle või mõnele teisele moderaatorile/meeskonnaliikmele U2U.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 |