Andres80
huviline
Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro 2,5 tdi 132kw. 2001 aasta
|
postitati 09.10.09 12:16
|
|
|
Uks ei avane
Oskab ehk keegi juhendada,kust viga otsida? Asi selles et veel eile töötasid kõik uksed (kesklukk) ilusasti puldist. Täna aga ei avane 1 tagauks. Kui
puldist avan on näha et ukse nupp nagu tahaks üless tõusta aga ei tule.Kui aga proovin seestpoolt ust avada käsitsi lingist tõmmates ei avane
ikka.Nupp tuleb korraks üless ja kohe alla tagasi. Seega ei saa ma enam seda ust üldse lahti Kas keegi teab , kas audil on igal uksel see keskluku mootor või mismoodi ta töötab?
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 09.10.09 12:23
|
|
|
Kui sul on süsteem vaakumiga, siis arvan, et kusagil on vaakumleke, kuna muud ma järeldada ei oska.
|
|
|
|
Andres80
huviline
Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.09 12:33
|
|
|
Kui seest lingist tõmban siis korra saan nupu üless ja kui siis nupust kinni võtan on tunda et kõvasti sikutatakse nuppu alla tagasi. Kust ma seda
teada saan kas mul on vaakumiga? Mul pole varem ühtegi audit olnud ja ei tea neist suurt midagi. Nüüd paar päeva audi omanik ja hakkavad jamad välja
tulema.
|
|
|
arro
klubiliige
Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: C3 quattro, C4 quattro
|
postitati 09.10.09 14:05
|
|
|
Eeldan et tegu on sama autoga mis profiilis kirjas siis sul ei ole vaakumiga, vaid on elektrilised. Jah iga ukse jaoks on eraldi mootor. Ilmselt on
mootor oma elu aja ära elanud või on mingi muu põhjus miks ta ei ava seda ust, nagu näiteks ukse ja kere vahelised ühendus kohad, sealt võib olla juhe
katki ja ei toimigi. Siit näed milline on uks seestpoolt http://www.vagcat.com/epc/cat/au/A6Q/2001/262/57/3409674/
Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 09.10.09 15:19
|
|
|
Sellist jama on ette tulnud - keskluku mootor on osaliselt otsad andnud või on juhtmed katki. Minul on mõned korrad uks lahti saada sellisel moel, et
samal hetkel kui puldist kesklukku avad põrutad rusikaga vastu ust (umbes selles piirkonnas kus ukselukk on). Nimelt koosneb el. keskluku mootor
kahest el.mootorist millest üks on otsad andnud ja ei vabasta seda osa lukust, mis lubaks nupust avada (deadlock). See on selleks, et kui vargad
löövad klaasi puruks ei saaks uksi nupust avada.
|
|
|
|
Andres80
huviline
Registreerunud 24.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.09 17:05
|
|
|
Tänud info eest. Nüüd asi korras Tervelt 5 tundi lammutamist, nuputamist ja
nikerdamist. Kuna uks oli ikka nii kinni kui kinni , oli isegi polstri eemaldamine tõsine katsumus.Kui lõpuks polstri maha saime ei saanud ust ikka
lahti Peale seda kui olime heaga proovinud ja kõik eduta,võtsime kasutusele
suure kruvika ja tuli kasutada jõudu.Ulme... ikka ei saanud lahti. Lõpuks käis väike klõps ja uks nagu imeväel lahti Siis jalad selga ja lammari poole, kust isegi õnnestus saada 500 eesti krooniga
uus (kasutatud) mootor.Oli küll 98 aasta auto oma aga sobis 2001 aastale ideaalselt. Sellist asja ei tahaks enam küll kunagi käsile võtta. Jääb üle
ainult loota et teised lukud vastu peavad ja ega selles lammari lukuski kindel ju olla saa
|
|
|