Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Probleem suunatule mittenäitajatega. (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1793)
Traks
huviline

Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4, ABT

sad.gif postitati 10.06.04 06:45 Tsiteeri
Probleem suunatule mittenäitajatega.

Praeguses tänava pildis kohtab pidevalt autojuhte, kel puudub oskus suunatule kangi kasutada, põhjustades liiklus ohtlike olukordi. Kas tõesti on liiklus eeskirja muudetud ja suunatule näitamine enam kohustuslik pole?

Äkki oskab keegi soovitada, mida võiks sellises situatsioonis ette võtta?

Üks variant oleks, et lähes selle inimese autojuurde teeks tema juhiukse lahti ja murraks lihtsalt selle kangi küljest ära. Sellise käitumisega kahjuks ei paranda midagi ja nii võib surma saada (kui juhuslikult mõni "kant" seal autos istub).

Loodan, et ma pole ainus, kellele selline asi muret valmistab.

Äkki mõtleksime koos midagi välja?

Aitäh!

Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 10.06.04 07:21 Tsiteeri

Paraku ei ole selliste tegelastega eriti midagi peale hakata. Küürakat parandab teadagi mis. Omakohus ei ole ka mingi lahendus, ehkki vahel tahaks ikka mõnele tegelasele täiega üle tahi tõmmata.
Kui on ikka näha, et autoderivi ootab pööret ja kui näitaks aegsasti suunda siis saaks auto või paar ära pöörata ja siis suunda mitte näidata. . . Olen vahel sellistele ise lihtsalt ette keeranud. Muidugi tuleb sellisel juhul erilise hoolikusega veenduda, ega autol pole suunatuled ja pidurisüsteem korraga "rikki" läinud.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
m2ger
huviline

Registreerunud 26.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5TDi tip '01

postitati 10.06.04 07:26 Tsiteeri

kuuldavasti pidi osadel autodel see suunatulekang lisavarustuses olema :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
nella
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition

postitati 10.06.04 09:26 Tsiteeri

annaks yle tahi jah ... täna hommikul tuli yks tyyp mulle pea esimesse nurka sisse (u 5cm jäi puudu) ei näidand ta suunda ega vaadand peeglisse... ja mis veel koige hullem tegu oli Audi a6 2.4 090... ga :mad:
Ajas ikka närvi pysti kyll... foorumisse peaks tegema uue lahtri Black list :) siis opid koik sealsed nr id pähe ja siis liiklusesse :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kopu
huviline

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,5TDi, 2004

postitati 10.06.04 09:52 Tsiteeri

ega neid haigeid on jah küllaga ja oma arust nad ei peagi näitama

Traks
huviline

Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4, ABT

postitati 10.06.04 09:56 Tsiteeri

Aga midagi võiks ette võtta ju. Mõni väike hüüdlause kapoti servapeale.

Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 10.06.04 10:00 Tsiteeri

See suunatule mitte näitamine ja suvaline vahele keeramine oli on ja jääb. Sinna ei saa midagi teha.
Ja kui lähed sellele juhile pasunasse andma, siis võib juhtuda, et saad ise pärast kolakat.
Lihtsalt tuleb ise tähelepanelik olla ja mitte närvi minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 10.06.04 10:23 Tsiteeri

vähemalt MINU kohta ei saa seda keegi väita,
aga linnas liigeldes selliseid jobusi nähes on mul hea sõnavara abiks omaette kuulamiseks :D Teinekord "teen tagasi" ka :P Eriti meeldib mulle maanteel teises reas 90-ga kulgevatele tagasi teha, st saan kuidagi esimese kaudu mööda ja tirib 70 peale kiiruse alla, küll siis oma õige rea üles leiavad :)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Riio12
huviline

Registreerunud 27.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDI

postitati 10.06.04 11:54 Tsiteeri

Euroopas on s-tuli kollane, st. hoiatuseks ma võin. Ameerikas punane st. ma teen (kohustun) selle manöövri. Trahvid erinevad.... vilkumise vahe võib olla minuteid :D. Samad tingimused kui foorituledega karistuse määramisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.1% - SQL: 68.9%]