Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kardi sõit Tartus 19 sept. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 3951)
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 11.09.09 17:06 Tsiteeri
Kardi sõit Tartus 19 sept.

http://www.sisekart.ee
Vaja on saada kokku vähemalt 10 inimest,siis on üks sõit 100.- (130 .- asemel) Esialgu oleks ideaalne,kui tuleb täpselt 12 sõitjat,sest siis jaguks täpselt sõitjad rajale (pole siis oluline,et kas on 2 või 3 karti mängus ) muidu võib juhtuda,et keegi peab üksi rajale minema. Üks sõit kestab 10 min. Hetkel läheb korraga starti 2 karti aga loodame,et laupäevaks saab korda ka kolmas kart,siis läheb vähe lõbusamaks.
Kümne inimese puhul,kui on kaks karti peab arvestama ca 2 h kui kolm karti siis väheke üle tunni (kahe sõidu korral)
Ja seega pakuks kella ajaks hoopis mingi kell 13.00? ja hiljemalt reedeks peab asi otsustatud olema,sest reede peab ära bronnima.
Ja seega panen südamele,et need kes tulla lubavad ka kindlasti tulevad,muidu kui lõpuks ikka alla 10 inimese kohale tuleb,keerate tistele klubilistele käru...:)
Vihmase ilmaga sõitu EI TOIMU !
Soovijatel saata nimed u2u-le

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 11.09.09 17:23 Tsiteeri

Krt homme plaanis vegeteerida juba:P Aga teine kord olen kindlasti kohal;)

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 17:30 Tsiteeri

Vajadusel võib selle edasi lükata ka pühapäevaks.Vaatame kõigepealt,mis päev nendest kahest päevast rahvale rohkem sobib!

kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 17:34 Tsiteeri

Võiks, aga mulle sobiks ainult nädala sees. Kõige parem kui kolmapäev või neljapäev. Usun, et ka paljud teised on nädalavahetustel oma tegevustega hõivatud.

Sõit peaks kindlasti toimuma peale tööpäeva lõppu (mitte varem kui 18) ja suurema rahva hulga puhul võiks taodelda pikemat lahtiolekuaega ja paremat hinda.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kella4
Võiks, aga mulle sobiks ainult nädala sees. Kõige parem kui kolmapäev või neljapäev. Usun, et ka paljud teised on nädalavahetustel oma tegevustega hõivatud.

Sõit peaks kindlasti toimuma peale tööpäeva lõppu (mitte varem kui 18) ja suurema rahva hulga puhul võiks taodelda pikemat lahtiolekuaega ja paremat hinda.;)

Selle peale ei saa lootma jääda,et pikendatakse lahtioleku aegu ja kuna tegemist on ikka väli rajaga ja õhtud lähevad vara pimedaks ei ole see üldse hea mõte nii hilja sõitu teha. Ja teiseks, ma arvan,et ikka enamus inimesi on nädala keskel tööl ja enne kella 18.00 ei jõuaks (nagu mina isegi)
Aga selle hinna alandusele mõtlesin isegi,kõigepealt vaatame palju huvilisi on (kui ikka rahvast kokku ei saa,tuleb edasi lükata nädala võrra) eks siis vaata,kuidas seal kaubelda annab?:)

kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 19:16 Tsiteeri

Jäi veel segaseks mida see "üks sõit" tähendab ? Ei ole ma veel kunagi kardiga rajal sõitnud, niisama küll kunagi.

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Jäi veel segaseks mida see "üks sõit" tähendab ? Ei ole ma veel kunagi kardiga rajal sõitnud, niisama küll kunagi.

Kus sa selle "üks sõit" välja lugesid? Nii sama ei sõidagi seal keegi?

Germo
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 12.09.09 07:15 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui nad veel siseruumides tegutsesid, siis oli üks sõit 8min (või oli 10min, täpselt ei mäleta). Seal väljas sõitmas ei ole veel käinud. Samas kui täna saab ikka mingi rahva kokku, siis tuleks sõidaks ise ka :D

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 10:11 Tsiteeri

Selge,et rahvast kokku ei saa. Kui saab homseks ehk 13-daks on hästi,mida ma küll väga kahtlen,Seega tõenäoliselt tuleb sõit 19 sept. Kella aeg jääks enam vähem samaks,sinna 14.00 - 15.00 ajaks (oleneb siis ilmast ja huviliste rohkusest,mida rohkem osavõtjaid,seda varem peab alustama) Järgmise nädala ohuks,mis võib selle katki jätta on aga ilm :( Vaatan,äkki peab veel teema ümber tõstma ürituste alla, siis kindlasti huvilisi rohkem.
Ja kui ikka huvilisi peaks palju tulema,üritan ka hinna osas läbirääkimisi pidada:)

illuminaat
huviline

Registreerunud 20.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat

postitati 12.09.09 14:31 Tsiteeri

Mõte on küll hea, aga minu arust on see rada üpriski kurviline, seega seal ei saa erilist kiirust üles. Ma käisin sisehallis sõitmas kui sisekart oma vanas asukohas oli, seal oli küll kena ja tore, aga need kes on Põltsamaal Kuningamäel kardiga sõitmas käinud, need teavad millest ma räägin;)

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 15:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: illuminaat
Mõte on küll hea, aga minu arust on see rada üpriski kurviline, seega seal ei saa erilist kiirust üles. Ma käisin sisehallis sõitmas kui sisekart oma vanas asukohas oli, seal oli küll kena ja tore, aga need kes on Põltsamaal Kuningamäel kardiga sõitmas käinud, need teavad millest ma räägin;)

Ma arvan,et sirget teed oskab iga üks sõita.Mida keerulisem,seda parem.Siis loevad ikka oskused ka,mitte ei võida ilm tingimata see,kellele parem kart on trehvanud?:) Ma ei ole seal küll käinud (vanas kohas ainult) aga tutvustava raja järgi tundub,et seda sirget ka ikka natu on. Ja ega enamus mõõdumisi leiab aset ikka kurvis:cool:

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 13.09.09 01:25 Tsiteeri

OT!

Sry., aga võib-olla emotsiooonidest ajendatud vast, aga, jällegi leidub keegi, kellele miski ei meeldi. Kuna jutt on enamasti uute/vanade klubilistega rohkem tuttavamaks saamine ning kunagi ei tea, mis tutvusi siit leida võid, siis milleks üldse see, arvamus, korraldatava üritusega seoses on miskit konkreetsele inimesele vastumeelt. Mina pole nt elu sees käinud ühegi kardiga sõitmas. See aga ei tähenda, et ma ütleks kohe oma arvamuse, peale seda, kui mullse see koht/aeg/vms ei sobi. Kui on huvi teiste klubiliikmetega tuttavaks saada, siis tullakse kohale. Kui ei siis ei. Nii lihtne see ongi. Võtku postitusõigus minult, aga selliste ürituste korraldamisega, mis on tegelikult lihtsad kogunemised, mitte suured tähtpäeva tähistamised, ongi ju alati sellised olnud. Neelake alla see, kui ei saa üks või teine kord tulla, BIG DEAL. Sama on ju reegliga, et loe oma postitus 3x läbi ja mõtle, kas sellest on ikka teistele foorumi lugejatele kasu ja siis alles postita. Ehk siis kui on kogunemine nt 10.09.09 ja sina ei saa sel päeval tulla ja oled vbla Tallinnas või kaugemal, siis mis kasu on sinu postitusest " Ei saa tulla sel päeval, järgmine päev sobiks mulle paremini!" Nii ei toimuks mitte ühtegi üritust, kus uued saaksid vanadega kontakti luua, vaid vanad saaksid lihtsalt reede, laupäeva õhtuti kokku.

Kivitare

(Misiganes vastukaja minu eelnevale postitusele tuleb, ootan seda U2U või telefoni kaudu, las see teema jääb puhtaks)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.09 19:56 Tsiteeri

Infoks neile,kes soovivad üritust edasi lükata, et Tartu kardirada pannakse tõenäoliselt varsti täiesti kinni. Nii et Tartus sellist üritust nii pea korraldada ei saa. Nii et loodan,et saame ikka rahva kokku,reedel pean ära pronnima. Aega kaua mõelda ei ole :)

a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.09 13:56 Tsiteeri

Kuna soovijaid suht vähe,tulevad kampa ka volksu klubi liikmed:)

Üle kuue sõitja enam ei bronni,sest pole mõtet enam ootama jääda,et äkki...

Sõitjad ON koos,hind on ikka ühe sõidu eest 100.- ja sõite on kokku kaks ja esimese sõidu järjekorra otsustab loos teise sõidu paremus järjestik.
Täna bronnin ära ja homme kohtume siis juba kell 13.00;)

TULEJAD:

1. a6audi
2. marco
3. Kivitare
4. h4rz
5. Marko
6.marxius

REGISTREERIMINE LÕPPENUD:cool:

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.3% - SQL: 59.7%]