Minul on selline probleem, et kui ilmad niisked, siis hakkavad nii vasakut, kui paremat suunatuld tööle pannes hoopis mõlemad tööle.. Nagu ohutuled.
Seda näitab ka autos mõlemad suunanäidud. Mis moodi see niiskusest just sõltub ja milles võib asi olla ? Kogu aeg seda ei juhtu ning mitte iga kord,
kui vihma on sadanud, aga see muutub üha tihedamaks.
Eints
klubiliige
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Olemasolul kontrolli kärukonksu juhtmed ja pistik üle. Samuti ega pagasiruumis vett/niiskust leidu
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid. IDEEAUTO OÜ 5115122
Heinakuhi
huviline
Registreerunud 03.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3E Avant 1994
postitati 07.09.09 20:53
Tsitaat:
Algselt postitas: Eints
Olemasolul kontrolli kärukonksu juhtmed ja pistik üle. Samuti ega pagasiruumis vett/niiskust leidu
Mis te mõtlete et kontrollin üle ? Mida ma seal peaks nägema, mis ei oleks õige ? Olgu, ma olen seda puhastanud. Sest üsna rooste teine läinud.
Puhastanud ja õlitanud. Nüüd töötab korralikult. Ka see klapp peal hoiab kinni. Auto on avant, ja ausalt öeldes seal taga ja just tagavararatta koopas
on kogu aeg niiskust... Ma ei ole siiani mõistnud, kust see sinna üldse tuleb. Samuti on niiske tagumise istme matt/jalgealune. Ees kõrval istmel on
ka natuke niiske. Aga puhastasin alles kapoti all selle äravoolu toru lehtedest puhtaks, nii et enam ei tohiks eesistme alla vett tulla.
Eints
klubiliige
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Kui pistiku sisse(kontrolli ka pistiko tagust, mitte ainult luugi alust osa) tekib niiskust, siis võib se põhjustada lühist Tüüpiline koht kust rattakoopasse vett tuleb on tagatule vahelt.
Teostan Audi remondi, hooldus, elektri ja diagnostika töid. IDEEAUTO OÜ 5115122
Heinakuhi
huviline
Registreerunud 03.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3E Avant 1994
postitati 08.09.09 13:14
Tsitaat:
Algselt postitas: Eints
Kui pistiku sisse(kontrolli ka pistiko tagust, mitte ainult luugi alust osa) tekib niiskust, siis võib se põhjustada lühist Tüüpiline koht kust rattakoopasse vett tuleb on tagatule vahelt.
Tänan! Uurin! Tegelikult on mul ühes tagatules isegi väike katkine auk sees, aga sinna on keegiu liimi siss laskund. Niiskust võib ta muidugi ikka
kergelt saada...
Ja kuidas see otse siis rattakoopasse see vesi jookseb ? Need tuled asuvad ju otse selle väikese panipaiga kohal, kus apteek on jne. Kas sealt ikka
saab varuratta koopasse minna ? Auto on C4.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.7% - SQL: 71.3%]