Lehekülgi: 1 2 3 4 |
kella4
huviline
Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
Jäin tsipa hiljaks EMÜ parklasse jõudmisel, kui sõitsin Kreutzwaldi tn. mööda sinna ja siis hakkasid vastu tulema ... lahe pilt. Suure vihmas torkas
lõpuks silma Kps-i "full time 4wd" ja haakisin sappa kuni lõpuks kah kuiva kohta sain. Järgmine kord võiks ikka mingi tegevuse ette võtta, kavõi
karti sõita või parem veel Raadile minna, sest väike võrdlusmoment ei teeks paha, saaks oma kahtlustele kinnituse.
|
|
|
hann
huviline
Registreerunud 20.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b4
|
|
Ma jäin tulekuga natti hilja peale, kui kohale jõudsin oli suurem osa juba läinud või juba läkid aga paisitis selline muhe seltskond koos olevat.
Kuna jõudsin hiljem siis minu poolne pildigalerii jäi suhteliselt nigelaks lingi postitas varem turbogolf siia üles.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
Ilma pärast jah sai otsus vastu võetud, et cruisime E-Kaubamaja alumisse parklasse vihmavarju. Ootasime küll seitsmeni ja natuke peale, aga kuna vihma
tuli robinal, siis suht kohe lahkusime jah, epa parklast. Et kui keegi jäi natuke hiljaks ja ei saanudki teada, et edasine sündmus sai aset leidma
varju all, siis minupoolsed vabandused teile.
Kivitare
|
|
|
|
meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100q ja VW Passat
|
|
Oli tore üritus jah ja pärast kohvitassi taga sai mõne koha pealt targematelt infot juurde. Aga no ilma suhtes ei saanud planeerimine vist enam rohkem
täppi minna
|
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Puudub...
|
|
Kuna uus kogunemine tulemas?
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meha
Aga no ilma suhtes ei saanud planeerimine vist enam rohkem täppi minna
|
Mis mõttes Ma muidugi sel kirjutamise hetkel päris korras ka pole, aga
vast annad andeks
Kivitare
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: YuLaw
Kuna uus kogunemine tulemas? |
Krt seda teab ju ette, tavaliselt need kogunemised üle mingi aja, ehk siis mingit korrapärasust pole olnud. Kusjuures, kuigi selle kogunemise puhul
oli terve päev ilus ilm ja õhtul keeras ära, siis ise imestasin ikka, et niipaljud kohale tulid. Respect kõigile.
Homme tahetakse minna karti sõitma
Kivitare
|
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
Aga kuidas oleks ideeliselt mingine iga kuu teine neljapäev E-kaubamaja aluses parklas? Siis oleks järgmine kogunemine täpselt kuu aja pärast. Kui
huvi on, siis saab ju korrapäratult ka vahepeal koguneda.
|
|
|
meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100q ja VW Passat
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tryku
Aga kuidas oleks ideeliselt mingine iga kuu teine neljapäev E-kaubamaja aluses parklas? Siis oleks järgmine kogunemine täpselt kuu aja pärast. Kui
huvi on, siis saab ju korrapäratult ka vahepeal koguneda. |
Miks neljapäev? Reedeti on enamusel tööpäev (kui peaks tahtmine tulema kuskile edasi minna, näiteks pidutsema). Mõttekam oleks selline asi ikkagi
jätta kas reede või üldse nädalavahetuse peale...Siis oleks ka ise kohal, kui nt reede-laupäev toimuks selline asi.
|
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Puudub...
|
|
Laupäeva õhtu oleks isegi mugvam varjant jah
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Mitte ühtegi kogunemist ma ei tea, veel, kus kõigile 100% oleks sobinud kellaaeg/koht. Ja sinna ei saagi miskit teha. Muidu kujuneb välja olukord, mis
on sarnane nii mõnelegi katsele kogunemist teha, kus kuu aega jutti arutatakse kuupäeva üle. Ning ega see kogunemine polnud Tartu kandi rahval
viimane. Kindlasti tuleb veel. Olen isegi nii mõnelegi üritusele jätnud minemata, sest aeg lihtsalt ei sobi, aga ei hakka siis nõudma ka, et minu
pärast miskit muudetakse. Ärge valesti aru saage Järgmine kord on vbla
hoopis parem üritus. Seega ootame, vaatame.
Kivitare
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Mitte ühtegi kogunemist ma ei tea, veel, kus kõigile 100% oleks sobinud kellaaeg/koht. Ja sinna ei saagi miskit teha. Muidu kujuneb välja olukord, mis
on sarnane nii mõnelegi katsele kogunemist teha, kus kuu aega jutti arutatakse kuupäeva üle. Ning ega see kogunemine polnud Tartu kandi rahval
viimane. Kindlasti tuleb veel. Olen isegi nii mõnelegi üritusele jätnud minemata, sest aeg lihtsalt ei sobi, aga ei hakka siis nõudma ka, et minu
pärast miskit muudetakse. Ärge valesti aru saage Järgmine kord on vbla
hoopis parem üritus. Seega ootame, vaatame.
Kivitare |
Keegi ei nõuagi midagi...me lihtsalt soovitame, käime välja oma seisukohti. See on ju ometi lubatud!?
Krdi kahju, et Virumaal nii vähe klubilisi on, teeks siin ka midagi.
Muide, kui on klubilisi, keda huvitaks Virumaal (nt Jõhvis kuskil) kokkusaamine, siis andke teada, ehk mõtleme välja miskit
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Keegi ei nõuagi midagi...me lihtsalt soovitame, käime välja oma seisukohti. See on ju ometi lubatud!?
|
Loomulikult on see lubatud. Lihtsalt asja point on see, et tuleb panna kindel kellaaeg ja kuupäev paika. Kes saab tulla, see tuleb. Sest nagu ka
ütlesin, 100% ei saa kunagi olla, et kõigile sobib. Mina pole öelnud, et ärge avaldage oma arvamust. Ise olen nii teinud sellistel puhkudel, kui ei
saa minna mõnele klubi üritusele, siis pole maininud ka mitte, et mulle ei sobi see või teine aeg. V.a sisekardi sõitmise teema. Seal ütlesin miskit
muud. Ärme nüüd hakkame enam sellel teemal vaidlema Kogunemine ka juba
möödas, mis muideks näitas ka seda, et kuigi enne algust tund, või pool, hakkas sadama, siis ikkagi tulid kohale päris paljud. Kui huvi on, siis ikka
tullakse
Peace Kivitare
|
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
|
Ma Virumaalt ja oleks nõus küll midagi tegema kui rahvast kokku saaks.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
|
Loomulikult on see lubatud. Lihtsalt asja point on see, et tuleb panna kindel kellaaeg ja kuupäev paika. Kes saab tulla, see tuleb. Sest nagu ka
ütlesin, 100% ei saa kunagi olla, et kõigile sobib. Mina pole öelnud, et ärge avaldage oma arvamust. Ise olen nii teinud sellistel puhkudel, kui ei
saa minna mõnele klubi üritusele, siis pole maininud ka mitte, et mulle ei sobi see või teine aeg. V.a sisekardi sõitmise teema. Seal ütlesin miskit
muud. Ärme nüüd hakkame enam sellel teemal vaidlema Kogunemine ka juba
möödas, mis muideks näitas ka seda, et kuigi enne algust tund, või pool, hakkas sadama, siis ikkagi tulid kohale päris paljud. Kui huvi on, siis ikka
tullakse
Peace Kivitare |
Ma ei väidagi, et ilm vms segaks, lihtsalt see, et enamus inimestele ei sobi nädala sees õhtuti kuskil kohtuda, kuna järgmine päev on üldjuhul
tööpäev. Seepärast peakski neid kogunemisi pigem nädalavahetusteti korraldama.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
|
OK...I rest my case. Ei viitsi rohkem rääkida sel teemal. Kogunemine toimunud juba, muljetatud ja puha ja paneks selle teema lukku.
Kivitare
EDIT! Ei saa ikka ütlemata jätta. Kohale ilmus ca. 40 Audi omanikku. Pluss ei olnud mingit alkoholi tarbimist, et oleks kellelgi jäänud reedene
tööpäev katki. Üritus, KOGUNEMINE, võttis aega kokku vast 2 h maksimum. Seega, kui kogunemine oli kell seitse õhtul, siis hiljemalt kella poole
kümneks olid inimesed kodus ja jäi piisavalt aega et magada välja järgmiseks tööpäevaks või misiganes kogunemiseks. Minu jutu point on see, et ikka
leidub keegi, kellele miski ei sobi. Olgu selleks siis koht või aeg, nädalapäev või kuu, mida iganes. See postitus konkreetselt on mõeldud kasutajale
Jokeraudi. Ma tõesti ei taha tüli norida vaid selgitada seda, et ei saa olla nii, et kõigile klubiliikmetele/huvilistele sobib mingi ette antud
tähtaeg/kuupäev/kellaaeg misiganes ürituseks. Ma tõesti enam ei saa aru, millest nii raske aru on saada ja miks on ikka veel vaja jahuda selle teema
ümber. Siiralt loodan, et kui viimase kogunemise kohta on mingeid kommantaare, siis võetakse minuga privaatsõnumi kaudu või kasvõi telefonitsi
ühendust (KONTAKT PROFIILIS) Räägime siis teema selgeks, mitte ei aruta minu, ja usun, et ka paljude jaoks juba ilmselget nelikümmend korda läbi
nämmutatud teemat.
Kivitare
EDIT 2! Kuna tõesti kogunemine on juba toimunud ja selline arutelu oleks pidanud kajastuma "ürituste järelkaja" all, siis moderaatorid ehk
avaldavad poolt või vastu argumete ja lõpetavad selle jahumise ära, kui muud lahendust ei teki.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Teema on jah väga läbuks ära läinud. Teeks siis nii, et kes tahavad veel siia mingeid pilte riputada saadavad mulle u2u'sse lingi, mille siis siia
teemasse postitan. Ei hakka rohkem eraldi teemad järelkaja jaoks tegema.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |