Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Kogunemine Tartus 10.09.09 (Vastuseid: 92 | Vaatamisi: 8688)
kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 13:07

Jäin tsipa hiljaks EMÜ parklasse jõudmisel, kui sõitsin Kreutzwaldi tn. mööda sinna ja siis hakkasid vastu tulema ... lahe pilt. Suure vihmas torkas lõpuks silma Kps-i "full time 4wd" ja haakisin sappa kuni lõpuks kah kuiva kohta sain. Järgmine kord võiks ikka mingi tegevuse ette võtta, kavõi karti sõita või parem veel Raadile minna, sest väike võrdlusmoment ei teeks paha, saaks oma kahtlustele kinnituse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hann
huviline

Registreerunud 20.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4

postitati 11.09.09 13:51

Ma jäin tulekuga natti hilja peale, kui kohale jõudsin oli suurem osa juba läinud või juba läkid aga paisitis selline muhe seltskond koos olevat.
Kuna jõudsin hiljem siis minu poolne pildigalerii jäi suhteliselt nigelaks lingi postitas varem turbogolf siia üles.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 11.09.09 16:50

Ilma pärast jah sai otsus vastu võetud, et cruisime E-Kaubamaja alumisse parklasse vihmavarju. Ootasime küll seitsmeni ja natuke peale, aga kuna vihma tuli robinal, siis suht kohe lahkusime jah, epa parklast. Et kui keegi jäi natuke hiljaks ja ei saanudki teada, et edasine sündmus sai aset leidma varju all, siis minupoolsed vabandused teile.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 11.09.09 18:25

Oli tore üritus jah ja pärast kohvitassi taga sai mõne koha pealt targematelt infot juurde. Aga no ilma suhtes ei saanud planeerimine vist enam rohkem täppi minna:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Puudub...

postitati 11.09.09 18:33

Kuna uus kogunemine tulemas? :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 20:29

Tsitaat:
Algselt postitas: meha
Aga no ilma suhtes ei saanud planeerimine vist enam rohkem täppi minna:cool:

Mis mõttes:D:D:D Ma muidugi sel kirjutamise hetkel päris korras ka pole, aga vast annad andeks:P

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 20:32

Tsitaat:
Algselt postitas: YuLaw
Kuna uus kogunemine tulemas? :)

Krt seda teab ju ette, tavaliselt need kogunemised üle mingi aja, ehk siis mingit korrapärasust pole olnud. Kusjuures, kuigi selle kogunemise puhul oli terve päev ilus ilm ja õhtul keeras ära, siis ise imestasin ikka, et niipaljud kohale tulid. Respect kõigile.

Homme tahetakse minna karti sõitma;)

Kivitare

tryku
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.09 21:13

Aga kuidas oleks ideeliselt mingine iga kuu teine neljapäev E-kaubamaja aluses parklas? Siis oleks järgmine kogunemine täpselt kuu aja pärast. Kui huvi on, siis saab ju korrapäratult ka vahepeal koguneda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 12.09.09 07:50

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare

Mis mõttes:D:D:D Ma muidugi sel kirjutamise hetkel päris korras ka pole, aga vast annad andeks:P

Kivitare

Selles mõttes, et kogu aeg oli kuiv enne ja siis kogunemise ajal paar tundi lihtsalt kallas taevast ning pärast jälle ilus kuiv.:cool: Aga ma ei saa aru sellest, et pilte on ainult üks isik julgenud näidata, aga kaameratega tegelasi oli seal ju ikka päris mitu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 12.09.09 08:45

Tsitaat:
Algselt postitas: tryku
Aga kuidas oleks ideeliselt mingine iga kuu teine neljapäev E-kaubamaja aluses parklas? Siis oleks järgmine kogunemine täpselt kuu aja pärast. Kui huvi on, siis saab ju korrapäratult ka vahepeal koguneda.

Miks neljapäev? Reedeti on enamusel tööpäev (kui peaks tahtmine tulema kuskile edasi minna, näiteks pidutsema). Mõttekam oleks selline asi ikkagi jätta kas reede või üldse nädalavahetuse peale...Siis oleks ka ise kohal, kui nt reede-laupäev toimuks selline asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Puudub...

postitati 12.09.09 12:00

Laupäeva õhtu oleks isegi mugvam varjant jah

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 17:25

Mitte ühtegi kogunemist ma ei tea, veel, kus kõigile 100% oleks sobinud kellaaeg/koht. Ja sinna ei saagi miskit teha. Muidu kujuneb välja olukord, mis on sarnane nii mõnelegi katsele kogunemist teha, kus kuu aega jutti arutatakse kuupäeva üle. Ning ega see kogunemine polnud Tartu kandi rahval viimane. Kindlasti tuleb veel. Olen isegi nii mõnelegi üritusele jätnud minemata, sest aeg lihtsalt ei sobi, aga ei hakka siis nõudma ka, et minu pärast miskit muudetakse. Ärge valesti aru saage;) Järgmine kord on vbla hoopis parem üritus. Seega ootame, vaatame.

Kivitare

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 17:44

Tsitaat:
Mitte ühtegi kogunemist ma ei tea, veel, kus kõigile 100% oleks sobinud kellaaeg/koht. Ja sinna ei saagi miskit teha. Muidu kujuneb välja olukord, mis on sarnane nii mõnelegi katsele kogunemist teha, kus kuu aega jutti arutatakse kuupäeva üle. Ning ega see kogunemine polnud Tartu kandi rahval viimane. Kindlasti tuleb veel. Olen isegi nii mõnelegi üritusele jätnud minemata, sest aeg lihtsalt ei sobi, aga ei hakka siis nõudma ka, et minu pärast miskit muudetakse. Ärge valesti aru saage;) Järgmine kord on vbla hoopis parem üritus. Seega ootame, vaatame.

Kivitare

Keegi ei nõuagi midagi...me lihtsalt soovitame, käime välja oma seisukohti. See on ju ometi lubatud!?
Krdi kahju, et Virumaal nii vähe klubilisi on, teeks siin ka midagi.
Muide, kui on klubilisi, keda huvitaks Virumaal (nt Jõhvis kuskil) kokkusaamine, siis andke teada, ehk mõtleme välja miskit :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 18:26

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi

Keegi ei nõuagi midagi...me lihtsalt soovitame, käime välja oma seisukohti. See on ju ometi lubatud!?

Loomulikult on see lubatud. Lihtsalt asja point on see, et tuleb panna kindel kellaaeg ja kuupäev paika. Kes saab tulla, see tuleb. Sest nagu ka ütlesin, 100% ei saa kunagi olla, et kõigile sobib. Mina pole öelnud, et ärge avaldage oma arvamust. Ise olen nii teinud sellistel puhkudel, kui ei saa minna mõnele klubi üritusele, siis pole maininud ka mitte, et mulle ei sobi see või teine aeg. V.a sisekardi sõitmise teema. Seal ütlesin miskit muud. Ärme nüüd hakkame enam sellel teemal vaidlema;) Kogunemine ka juba möödas, mis muideks näitas ka seda, et kuigi enne algust tund, või pool, hakkas sadama, siis ikkagi tulid kohale päris paljud. Kui huvi on, siis ikka tullakse;)

Peace Kivitare

Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 12.09.09 19:26

Ma Virumaalt ja oleks nõus küll midagi tegema kui rahvast kokku saaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.09 21:14

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi

Loomulikult on see lubatud. Lihtsalt asja point on see, et tuleb panna kindel kellaaeg ja kuupäev paika. Kes saab tulla, see tuleb. Sest nagu ka ütlesin, 100% ei saa kunagi olla, et kõigile sobib. Mina pole öelnud, et ärge avaldage oma arvamust. Ise olen nii teinud sellistel puhkudel, kui ei saa minna mõnele klubi üritusele, siis pole maininud ka mitte, et mulle ei sobi see või teine aeg. V.a sisekardi sõitmise teema. Seal ütlesin miskit muud. Ärme nüüd hakkame enam sellel teemal vaidlema;) Kogunemine ka juba möödas, mis muideks näitas ka seda, et kuigi enne algust tund, või pool, hakkas sadama, siis ikkagi tulid kohale päris paljud. Kui huvi on, siis ikka tullakse;)

Peace Kivitare

Ma ei väidagi, et ilm vms segaks, lihtsalt see, et enamus inimestele ei sobi nädala sees õhtuti kuskil kohtuda, kuna järgmine päev on üldjuhul tööpäev. Seepärast peakski neid kogunemisi pigem nädalavahetusteti korraldama.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.09 00:54

OK...I rest my case. Ei viitsi rohkem rääkida sel teemal. Kogunemine toimunud juba, muljetatud ja puha ja paneks selle teema lukku.;)

Kivitare

EDIT! Ei saa ikka ütlemata jätta. Kohale ilmus ca. 40 Audi omanikku. Pluss ei olnud mingit alkoholi tarbimist, et oleks kellelgi jäänud reedene tööpäev katki. Üritus, KOGUNEMINE, võttis aega kokku vast 2 h maksimum. Seega, kui kogunemine oli kell seitse õhtul, siis hiljemalt kella poole kümneks olid inimesed kodus ja jäi piisavalt aega et magada välja järgmiseks tööpäevaks või misiganes kogunemiseks. Minu jutu point on see, et ikka leidub keegi, kellele miski ei sobi. Olgu selleks siis koht või aeg, nädalapäev või kuu, mida iganes. See postitus konkreetselt on mõeldud kasutajale Jokeraudi. Ma tõesti ei taha tüli norida vaid selgitada seda, et ei saa olla nii, et kõigile klubiliikmetele/huvilistele sobib mingi ette antud tähtaeg/kuupäev/kellaaeg misiganes ürituseks. Ma tõesti enam ei saa aru, millest nii raske aru on saada ja miks on ikka veel vaja jahuda selle teema ümber. Siiralt loodan, et kui viimase kogunemise kohta on mingeid kommantaare, siis võetakse minuga privaatsõnumi kaudu või kasvõi telefonitsi ühendust (KONTAKT PROFIILIS) Räägime siis teema selgeks, mitte ei aruta minu, ja usun, et ka paljude jaoks juba ilmselget nelikümmend korda läbi nämmutatud teemat.

Kivitare

EDIT 2! Kuna tõesti kogunemine on juba toimunud ja selline arutelu oleks pidanud kajastuma "ürituste järelkaja" all, siis moderaatorid ehk avaldavad poolt või vastu argumete ja lõpetavad selle jahumise ära, kui muud lahendust ei teki.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.09.09 05:58

Teema on jah väga läbuks ära läinud. Teeks siis nii, et kes tahavad veel siia mingeid pilte riputada saadavad mulle u2u'sse lingi, mille siis siia teemasse postitan. Ei hakka rohkem eraldi teemad järelkaja jaoks tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]