Ed_88
huviline
Registreerunud 29.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.08.09 20:44
|
|
|
Parda-Telefon ei tunnista kaarti
Tere, mure siis parda-telefoniga, et muidu tundub nagu korras olevat, ühendades ütleb et: ´please enter the card´, pannes kaart sisse (zen paketi
kõnekaart) midagi ei juhtu, vahepeal muidu ütleb korraks ainult et: ´please wait´ ja kõik. ja vasakul all nurgas näitab OFF `
Ehk keegi oskab aidata?
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
postitati 30.08.09 18:48
|
|
|
Kui kaart on vanemast generatsioonist ja telefon uuemast, siis võib ühldatavuse probleem olla. Kõigepealt puhastaks klemmid, mis simkaardiga
galvaaniliselt peavad kontakti saama.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.08.09 19:00
|
|
|
Kas tõesti nii palju oidu peas pole, et saaks kirja panna, millise ajastu masina ja millise tootja parda GSMiga tegemist on .
|
|
|
|
Ed_88
huviline
Registreerunud 29.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.09 07:23
|
|
|
Telefon on audist A6 1998.a uuema kerga.
ja kaardi ostsin hiljuti Zen, aga eks ma proovin telefoni lahti võtta ja nokitseda
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 31.08.09 07:42
|
|
|
Tere -
mingi SIM kaart ja voltidega teema oli probleemiks nende vanade telefonidega. Ehk siis (peast öeldes) "vanasti" oli SIM kaart mingi 3V ja "uuemad"
on a la 4V. Mingi säärane probleem nendega oli. Et sul ei pruugigi see tööle minna v.a. juhul kui tõesti mingid klemmid ei ole oksudeerunud vms.
head,
T.
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
Ed_88
huviline
Registreerunud 29.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.09 13:42
|
|
|
tere jälle, uurisin telefoni, midagi lõhkist ega oksüdeerunud komponente ei paistnud olevad, kõik tundus just nagu uus.
ei oska midagi teha enam, ehk keegi on varem millegiga sellisega kokku puutunud?
Kui lp. T.P on õigus et ehk see telefon ongi mõeldud 3v peale, mitte 4v sim´i rakendamiseks, siis oskab ehk keegi öelda kuhu/ mida võiks sellega
ettevõtta/pöörduda?.
Päris saksamaale vms kirja ka ei hakka saatma ,et al. kutid mul telfu ei tööta andke mle uus auto uue telefoniga
|
|
|
h6bekuul
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.09 06:01
|
|
|
Reeglina on nii, et vanemad telefonid söövad ka uusi kaarte. Küll aga vanemaid kaarte ei söö uuemad telefonid. Esmalt aga veendu, et see sinu kaart on
ikka töökorras. Mis see zen on, seda ma ei tea. Siis 112 peaksid saama sa valida ka ilma kaardita pardal. Seda nüüd testida pole vaja, aga
väljatugevust peaks nägema. Ja kahjuks ei ütle mulle 1998 a6 uus kere telefoni kohta midagi. Äkki keegi midagi ise kompunninud ja polegi õige
pardakas? Väike pilt olukorrast ja telefonist ei teeks paha!
h6bekuul@6a_twinsimmiga
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 02.09.09 06:18
|
|
|
Kus elad muidu, endal küll 2002 aasta masin, aga prooviks enda telefoni seda sim kaarti panna. Asi kaardis ka võib ju olla.
Edit- kahjuks liiga kaugel mees elab, jääb asi ära.
|
|
|
h6bekuul
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.09 07:09
|
|
|
OT: kuna siiani pardatelefoni eriti ei kasuta isegi need, kas omavad autos seda, siis äkki viskaks valgust tiba sellele. Üldiselt äärmiselt asjalik
featuur mõeldud auto külge. Seda erit ajal, kus HF-ta rääkimine autos = LE rikkumine. Erinevad operaatorid on selleks puhuks kohandanud vastavaid
sim-kaarte. Ise kasutan twinsimmi(EMT). Lühidalt käib asi nii, et mingi teine sim-kaart seotakse sinu mobla simmiga. Tehakse kloon ning see
sisestatakse pardale. Nüüd kui võtme süütelukku torkan, sellest hetkest automaatselt tulevad kõned pardale(ehk siis jaama tasemel tehakse sinu
teadmata kiire ümbersuunamine). Võtan võtme välja ja kõned tulevad endiselt taskusse moblale(erinevalt auto markidest ja vanusest mõnel autol ei piisa
võtme sisestamisest, vaid peab keerama esimesse asendisse või isegi süüde sisse ). Saab sättida, mitu korda laseb pardal kutsuda enne, kui taskusse
suunab. By dafault 5 kutsetooni. Saab sättida kas katkestab, kui kantakse TMC-d või TA-d üle, jne.
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 02.09.09 08:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: h6bekuul
OT: kuna siiani pardatelefoni eriti ei kasuta isegi need, kas omavad autos seda, siis äkki viskaks valgust tiba sellele. Üldiselt äärmiselt asjalik
featuur mõeldud auto külge. Seda erit ajal, kus HF-ta rääkimine autos = LE rikkumine. Erinevad operaatorid on selleks puhuks kohandanud vastavaid
sim-kaarte. Ise kasutan twinsimmi(EMT). Lühidalt käib asi nii, et mingi teine sim-kaart seotakse sinu mobla simmiga. Tehakse kloon ning see
sisestatakse pardale. Nüüd kui võtme süütelukku torkan, sellest hetkest automaatselt tulevad kõned pardale(ehk siis jaama tasemel tehakse sinu
teadmata kiire ümbersuunamine). Võtan võtme välja ja kõned tulevad endiselt taskusse moblale(erinevalt auto markidest ja vanusest mõnel autol ei piisa
võtme sisestamisest, vaid peab keerama esimesse asendisse või isegi süüde sisse ). Saab sättida, mitu korda laseb pardal kutsuda enne, kui taskusse
suunab. By dafault 5 kutsetooni. Saab sättida kas katkestab, kui kantakse TMC-d või TA-d üle, jne. |
Et sellel vist mingi teenustasu vist oli või kuumakse, et ise nii laisk pole, ostsin ultra könekaardi ja kui pikk söit siis suunan autotelefonisse
köned. Ja maksan vaid könealustustasu, sest tele2-s ju teatud pakettidel tele2 numbrile tasuta helistamine. Äriinimesle ja hea kui koguaeg liigud
autoga. Aga jah Sim rakendusi võiks juba ise seadistada sel sajandil, see on üsna algeline praegu.
|
|
|
Ed_88
huviline
Registreerunud 29.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.09 13:16
|
|
|
nii kui pistan telefoni juhtme sisse, hakkab ta küsima kaarti, nii kui kaarid sisse panen ütleb ta vahetevahel ´pleace wait´ ja mingi-aja tagant
kordab seda teksti, ja 112 ega 911 ei saa ka valida :S
ma nüüd ei tea, kui oleks mingit teist auto-telefoni taha panna,ehk see töötaks!?
pilt telefonist: http://www.hot.ee/toc8//Pilt0078.jpg
|
|
|
h6bekuul
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.09.09 05:30
|
|
|
aga palun!
|
|
|
|
mary123
huviline
Registreerunud 01.02.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.11 07:37
|
|
|
hi,
Mingeid probleeme saada see telefon tööle Skype'i minu Windows XP PC. Ei ole proovinud see minu Vista süsteemides veel, kuid siis jälle süsteemi
nõuded ei öelda, Windows XP või 2000, et kui see ei tööta Vista (või mõni muu operatsioonisüsteem) Ma ei annaks talle ühe tärni. Selgus on lihtsalt
nii hea, kui mitte parem kui mu Logitech ClearChat peakomplekti nii et ma olen väga rahul. Suutis jalutada väljaspool maja ja selgus / vastuvõtt oli
ikka sama hea, kui lähedal docking station.
mary www.google.com
|
|
|
|
ristokkk
huviline
Registreerunud 01.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: B8 VW
|
postitati 27.02.11 19:55