Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: c3 udutuled (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 937)
onl1ne
huviline

Registreerunud 09.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.08.09 06:47 Tsiteeri
c3 udutuled

Et mul siis selline probleem, et ma ei saa aru mis moodi neid pirne seal vahetada esimestes. Kas selleks tuleb kõik see udutule krempel maha võta või mis?
On ehk keegi kes teab?

olen see kes olen:P
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 29.08.09 12:27 Tsiteeri

Lähened eestpoolt. Keerad välja kaks kruvi, mõlemalt poolt ühe ja tõmbad pool tulest ettepoole välja. Tuli läheb pooleks: klaas koos reflektori ja pirniga tuleb ettepoole välja, tule tagumine pool jääb stange külge.
Tulel on ühel pool ka üks reguleerimise kruvi, seda ära torgi. Lahti keera ainult korpuse keskossa jäävad kruvid.
Kui asi pole ammu lahti käinud, võib igasugu jamasid esineda. Kruvid ei keera või keeravad koos pesadega vms. Võib juhtuda, et peadki kogu tule terves tükis eemaldama. Seda peab tegema stange tagant, mootori poolt.

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
onl1ne
huviline

Registreerunud 09.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 29.08.09 17:20 Tsiteeri

Kahjuks mul need jamad esinesidki.
Õnneks oli juba stange varem eest ära võetud mul. niiet pool tööd oli tehtud juba varem:D
Aga tänud ikkagi

olen see kes olen:P
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]