andryz001
huviline
Registreerunud 02.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: Renault Megane 2021 / Royal Enfield Scram 2024
|
postitati 19.08.09 15:10
|
|
|
Hoiatused müügis olevate Audide eest !!!
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=557927 Too auto on
avariiline, kohe kindlasti ei soovita osta, endise sõbra auto on kuidagi jälle liikvele jõudnud! Turvapatjade asemel näete üllatusi jne... Lihtsalt
tahan rahvast hoiatada, läbisõit ei ole kah mitte õige !Loodan, et postitasin hoiatuse õigesse kohta
Vananenud.
|
|
|
andryz001
huviline
Registreerunud 02.08.09
Kasutaja on eemal
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 13.11.09 09:22
|
|
|
Mina näen täitsa kobedat autot sel lingil.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 13.11.09 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Mina näen täitsa kobedat autot sel lingil. |
Arvan et siin on mõeldud seda, et auto pole saksast vaid Eestis ülesehitatud matsune raibe.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
postitati 13.11.09 22:56
|
|
|
Pooled autod Eestis on Saksast mingi aeg toodud, samuti on enamus vähemal või rohkemal määral kõkse/avariisid teinud.
Seega...teema point?
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 14.11.09 08:20
|
|
|
Seega...teema point? |
Teemast vana info koristatud. Eks igal teemal ole oma kontingent, kes seda loeb ja väärtustab.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
andryz001
huviline
Registreerunud 02.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.09 10:16
|
|
|
Mina näen täitsa kobedat autot sel lingil. |
Kindlasti sa ei saa kobedat autot, selles võid kindel olla, võid seal leida ilusaid üllatusi ja kere on kenasti pinges. Auto on Eestis matsu pannud ja
üles taotud Kui sul väga terane silm on siis kasvõi natukene saab aru
auto eestvaate pilti vaadates et kõik pole ideaalne aga tean selle
autoajalugu ja lihtsalt hoiatan!
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 16:47
|
|
|
Sellel Audil ei ole viga plokikaane tihendis, vaid saaltes ja väntvõllis.
Käisin seda laupäeval vaatamas, müüja ütles, et külmalt läheb käima ja kolin on sees, kui soojaks läheb jookseb kokku. Sai targematega suheldud ja asi
pidi olema saaltes ja väntvõllis, mis vajavad vahetust.
Auto oli siinsamas müüa, kasutaja Soja oli müüja. Hinnaks oli 4k, siis kui ma seal olin siis sai loobutud ostust ja ostis ta mingi ennasttäis vanamees
Mustveest, kes nüüd seda väidetavalt vigase plokikaane tihendiga Kiire.ee keskkonnas, rämeda vaheltkasuga: 8500eeku!!! Auto ise oli ka väga nutuses
seisus: tagatiival pahtel koorus, rattalaagrid olid olematud, karbis olid täiesti sissesõidetud, tagumine suund puru, esiklaas puru, stanged puru, p.e
uks väga viltu ees, peegel puru jms.
Seega hoiatan selliste vaheltkasuvõtjate ja valetajate eest!!!
|
|
|
|
static-x
huviline
Registreerunud 05.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: bmw coupe
|
postitati 01.12.09 18:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Käisin seda laupäeval vaatamas, müüja ütles, et külmalt läheb käima ja kolin on sees, kui soojaks läheb jookseb kokku. Sai targematega suheldud ja asi
Auto oli siinsamas müüa, kasutaja Soja oli müüja. Hinnaks oli 4k, siis kui ma seal olin siis sai loobutud ostust ja ostis ta mingi ennasttäis vanamees
Mustveest, kes nüüd seda väidetavalt vigase plokikaane tihendiga Kiire.ee keskkonnas, rämeda vaheltkasuga: 8500eeku!!! Auto ise oli ka väga nutuses
seisus: tagatiival pahtel koorus, rattalaagrid olid olematud, karbis olid täiesti sissesõidetud, tagumine suund puru, esiklaas puru, stanged puru, p.e
Seega hoiatan selliste vaheltkasuvõtjate ja valetajate eest!!! |
See on mu naabri vana auto mis ta paar nädalad tagasi maha müüs.Siis oli mootor korras,ainult käigukast oli läbi ja mootorile oli tehtud alles paar
kuud tagasi remondi.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: static-x
Tsitaat: | Algselt postitas: airbag
Seega hoiatan selliste vaheltkasuvõtjate ja valetajate eest!!! |
See on mu naabri vana auto mis ta paar nädalad tagasi maha müüs.Siis oli mootor korras,ainult käigukast oli läbi ja mootorile oli tehtud alles paar
kuud tagasi remondi. |
Oled kindel? Kuna see auto asus Kadrinas ja seesama omanik(Soja), oli foorumisse septembris kuulutuse sisestanud et ostab uksepleki ja alumised
liistud 2.8 C4 100le.
|
|
|
|
static-x
huviline
Registreerunud 05.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: bmw coupe
|
postitati 01.12.09 19:10
|
|
|
Kõige huvitam on see,et nr on sama,kuid siis oli ta Quattro ja välimus on sama.Uurin hommseks välja ja annan teada.
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 19:13
|
|
|
Tean seda autot ja tean ka Soja. Plokikaanetihend oli otsa saanud, kaan kõveraks vist ja mahlad segamini, õlitus oli ära kadunud ning sinna läks vänt
ja saaled. Käimar jms asjad peaksid olema korras. Liiklusmärk niideti ka sellega maha, mille tõttu uks vahetati ära ning karp oli sees. Korra mõtlesin
ise seda üles ehitada, aga loobusin.
Et ei tekiks Sojast valearvamusi ütlen ära, et see polnud tema enda auto, tema vahendas lihtsalt müüki.
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 19:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tryku
Tean seda autot ja tean ka Soja. Plokikaanetihend oli otsa saanud, kaan kõveraks vist ja mahlad segamini, õlitus oli ära kadunud ning sinna läks vänt
ja saaled. Käimar jms asjad peaksid olema korras. Liiklusmärk niideti ka sellega maha, mille tõttu uks vahetati ära ning karp oli sees. Korra mõtlesin
ise seda üles ehitada, aga loobusin.
Et ei tekiks Sojast valearvamusi ütlen ära, et see polnud tema enda auto, tema vahendas lihtsalt müüki. |
Tegelt keegi ei üritagi Soja mainet maha teha, vaid hoiatasin selle taadi eest kes selle soja käest ära ostis. Mainin veel, et ostis ta 4k, oli samuti
juures kui sai rääkida Sojaga nässus saaltest, väntvöllist jms kaasnevast, nüüd aga vant müüb autot 8,5k ja ei maini kuulutuses sõnakestki muust kui
nässus plokikaanetihendi vahetusest.
E: Ühesõnaga, vaene mees, kes selle ära peaks ostma, lootuses kergelt korda saada.
|
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 01.12.09 19:27
|
|
|
Kui esiotsa vaadata, siis see puhta viltu ju
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.09 19:29
|
|
|
Ma igaks juhuks mainisin lihtsalt.
Selge on see, et sinna on vaja uut mootorit, kuna vana taastamine on mõttetu. Ilmselt on sedasi, et kui keegi läheb seda "vigase kaanetihendiga"
autot ostma, siis käima ei lubata panna, kuna muidu "läheb kaan" kõveraks ning kodus kunagi avastad, et alumine osa on mootoril kasutu.
4k eest oli seal varuosaautot muidugi omajagu.
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 02.12.09 16:01
|
|
|
Ehk mainid ka ära mis ja kuidas? Avarii on väga suhteline mõiste. Kui korralikult korda tehtud siis ma ei näe nagu põhjust põdeda. Mõnejaoks on
katkisõidetud stange juba tohutu avarii. Kui auto on üle katuse käinud ja pahtliga kõik sirgu aetud ja tohutult keevitatud siis ega sihukest ei tahaks
tõesti. Mispidi ise kursis oled nende autodega? Alles siin keegi kaagutas ka kellegi müügikuulutuse üle, et auto jube raibe. Olles ise just maha
müünud sama auto. Rääkige ikka täpsemalt autost kui sellise posti teete!
See lihtsalt minu arvamus. 
|
|
|