Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 11.08.09 04:26
|
|
|
Kuidas oleks parim teekond Rootsist Saksa?
Plaan lähipäevil paariks nädalaks jälle Euroopasse turnima minna sõbra perega oma autodega. Seni ainult Poola kaudu käinud kümneid kordi, mõtlesin, et
nüüd oleks hea võimalus Rootsi-Taani varianti kasutada. Olen lugenud mingitest sillamaksudest jne. Äkki keegi viitsiks parima-kiirema-soodsama
marsruudi kirja panna siia.
Kasvõi suuremate linnade kaupa, kuhu hoida. Tänud.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.09 04:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Plaan lähipäevil paariks nädalaks jälle Euroopasse turnima minna sõbra perega oma autodega. Seni ainult Poola kaudu käinud kümneid kordi, mõtlesin, et
nüüd oleks hea võimalus Rootsi-Taani varianti kasutada. Olen lugenud mingitest sillamaksudest jne. Äkki keegi viitsiks parima-kiirema-soodsama
marsruudi kirja panna siia.
Kasvõi suuremate linnade kaupa, kuhu hoida. Tänud. |
GPS teeb selle töö ära. Ega seal vahet pole kas lähed ühe praamiga ja üle silla või kahe praamiga. Mina siiski ise eelistan ühte praami ja silda, sest
see sild ja tunnel on omaette elamus samuti.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.09 04:47
|
|
|
Vot, just sellist inffi olekski vaja, sest Autoroute paneb küll teekonna paika, kuid vahest on kasulik seda veidi muuta.
Tänud.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 11.08.09 05:01
|
|
|
Küsin siia vahele, kuidas selle Poolaga on? Ise plaanin ka lähipäevil seda kaudu Belgiasse minna...siiani pole olnud väga vajadust Poolat autoga
läbida...millega seal arvestama peaks? Kohalik politsei on agar välismaalasi trahvima?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.09 05:22
|
|
|
Poolaga on minu kogemuse põhjal (u. 20 korda) kõik hästi. Igasse urkasse ei tasu ronida pimedal ajal, notslegid (öömajad) on korralikud ja odavad.
Umbes 100 km Varssavist Poznani poole algab kiirtee, mis on maksuline, 3 korda 11 zlotti, aga see-eest oled kiiresti Saksa lähistel. Kuna uuemat
teeotsa pole Autoroute 2007 peal veel olemas, tuleb Lowiszi juurest vasakule alla keerata, et kiirtee ots leida. Võin õhtu poole täpsemalt öelda,
kuidas see oli. Hetkel võin veidi eksida.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.09 05:24
|
|
|
Äkki ma jätaks selle Rootsi rahule ja ühineks? Sel juhul oleks meie väljasõit 13.08. Viljandist kell 6.00. Ühineda võiks ju kuskil Läti piiril.
|
|
|
|
Germo
huviline
Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
postitati 11.08.09 05:39
|
|
|
Mina kasutan oma sõitude planeerimisel seda maps.google.com.
Üleval vasakul on "Get Directions". Minu arust toimib päris hästi. Joonel klikates ja seda tirides saab ka teed muuta.
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 11.08.09 06:32
|
|
|
Google maps-i vaadanud ja viib kohale küll, aga Eesti puhul osad teed puuduvad. Vaatasin ühte otsa, mida hiljuti sõitsin regio pabervarindi järgi
kuskil 81 kilti. Google järgi oleks pidanud 92 söitma. Ja ma ei lõiganud mingit kruusateed pidi, vaid ikka korralik asfalt. Ja kui aja peale sõit
pole, mulle ikka meeletult meeldib paberväljaandja järgi orienteeruda, maitse asi.
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.08.09 08:43
|
|
|
Võimalusel eelistaks samuti Taanit ja selle silda/tunnelit, Stockholmist kohe häid teid mööda ajama ning ega sellel mägisel Lõuna-Rootsil ka väga häda
pole (Loe: Täitsa äge).
Vikipedias hindade kohta info olemas, sillamaks oli vist 35 euri.
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 11.08.09 09:06
|
|
|
Mõlemat kaudu norm sõita.
Poola kaudu odavam lihtsalt ja ka kiirem.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
|