Audi S8,D2, 1997a.( Airbag tuli põleb)
Kas on teil infot kuidas selle tule saab välja lülitada?
Ei saanud selle vea pärast ülevaatuselt läbi.
Osad tuttavad seletavad et osades teenendustes lülitatakse see lihtsalt välja.
Tean et ABS-iga on nii et käivitad auto sis tuli hetkeks põleb ja sis kustub kas airbag-iga peab sama toimuma?
Lisaks juurde veel väike text yhest teisest foorumist.
Nimelt kontrollmoodulid on ülikavalad asjakesed,mis kontrollivad nii enda kui ka turvavarustuse korrasolekut nii süüte sisselülimisel ja hiljem ka
perioodiliselt iga teatud ajaühiku tagant 30s.... 3min.
Kui näiteks on tegemist mooduli veaga,mis tekkis tänu külmadele ilmadele pika käivituse tagajärjel,st. samal ajal kui käivitati pikalt pooltühja
akupealt autot,luges "Airbagi moodul" ennast VIGASEKS(pinge akul lages käivitamise hetkel alla vajaliku määra ja moodul testis ennast vigaseks) ja
seda viga ei saa ühegi Tehase Diagnostikaseadmega kustutada. Moodul vigane=osta uus? milleks osta kui on meistrimehi,kes oskavad asjad jälle
kordateha.
Ja mul oli probleeme talvel autoga.Nimelt genekas jupsis ja ei laadinud korralikult ja sai käiatud auto hommikuti käima.
Ehk tekkis sellest see probleem.
Ma ei mäleta et see airbag-i tuli oleks ennem seda põlenud.Peale seda kui sai genekas korda tehtud kadus see probleem ära aga airbag tuli põles
koguaeg.Olen koguaeg edasi lükanud ka seda et uurida mix põleb.Auto sõidab korralikult ja muid probleeme nagu ei täheldanud.
|