Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Antennivõimendi (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2899)
challanger
huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.07.09 12:24 Tsiteeri
Antennivõimendi

Muret teeb Audi A6 avant chorus raadio, mis ei mängi korralikult. Tekkis mõte, et äkki on antennivõimendi otsa saanud. Kas keegi oskab öelda, kuidas saaks selle korrasolekut kontrollida? Ehk on selleks mõni lihtne nipp.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
reflex
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant 1,8 92kw 1999.a

postitati 29.07.09 13:17 Tsiteeri

Ei hakanud hetkel uut teemat tegema ja postitan oma probleemi ka siia...Autoks A4 ja probleem saam ,et ei mängi raadiot korralikult...ei aita antenni vahetus ega maki vahetud...eeldan ka kippuma selle antennivõimendi poole...Oskab keegi öelda kes või kus kohas selliste asjadega tegeletakse Tallinnas?või äkki keegi siit foorumist oskab midagi arvata ,ettevõtta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 29.07.09 14:01 Tsiteeri

Antenni vahetus? Hmm, antenn peaks Sul olema ju tagaklaasil 3 viimast triipu. Proovisid teisi antenne?
Sa muidugi pole kirjutanud, et kas Su auto on sedaan või Avant, aga sedaanil on vasaku C-piilari plastikkatte taga antennivõimendi ja väga lihtne on kontrollida, kas sinna vool tuleb peale või mitte. C-piilar vähemalt sedaanil tuleb ära vaid tõmmates, küll mõistusega ;) Vaikselt urgitsed, Audi kasutab minu arvates mitte kuigi häid metallist klambreid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reflex
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant 1,8 92kw 1999.a

postitati 29.07.09 19:10 Tsiteeri

autoks on avant nagu profiilis näha võib ja aastaks 99a...ja kui antenniks oleks tagaklaasi kolm ülemist riba siis milleks antenn katusel???
Olen ostnud poest kaks antenni veel...ja ei ole neist ükski aidanud :S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 29.07.09 20:13 Tsiteeri

Avant'il on vast jah antenn katusel, eraldi. Sedaanil on tagaaknal. (Muidugi on sedaanidel ka veel tagatiivapeal antenn, aga seda juhul kui autol on autotelefon)

Poe antennid on ka võimendiga olnud? Või oled vaid orig. pessa keeratava antenni ostnud?
Ma ikkagi kahtlustaks, et anntenivõimendi ei saa voolu. Muud võimalust nagu olla ei saa. Ei ole küll kuulnud, et raadiotel endal see viga oleks.
Kahjuks jään praegu vastuse võlgu, et kus antennivõimendi Avant'il asub.

EDIT: Antennivõimendi asub Avant'il katusel, antenni all. Lahti saad selle nii, et keerad antenni küljest, võtad antenni alusel oleva kummiluti pealt, selle alt keerad mutri lahti ja antennivõimendi peaks kätte saama salongist. Seda ma ei oska öelda, et kas laepolstril on mingi luuk selle tarbeks või tuleb natuke lammutada. Igastahes kui saad kasvõi voolujuhtme kätte, saad kohe ära mõõta, kas vool tuleb peale või mitte.

Ahjaa, Sa ei ole maininud, mis raadio Sul autos on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
challanger
huviline

Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.09 21:26 Tsiteeri

Antennivõimendi asub kohe antenni all. Selle saab katuselt kätte, kui võtad salongist pakiruumi laetule maha ( see tuleb lihtsalt, midagi tuleb ajada tule ja polstri vahele) ja siis näed suurt mutrit, mis tuleb lahti keerata. Antenni võimendi saab katuselt kätte. Võimendi saab lahti võtta alles siis, kui see on katuse küljest lahti lastud. Võimendi all on paar kruvi, mis lasevad plastik korpuse pealt maha ja seal sees on mikroskeem ja kaks juhet. Kõige keerulisem on see, et kuidas kontrollida, kas võimendi töötab või mitte. Mina ei ole suutnud ühtki head moodust selleks välja mõelda. Minu autoks on 2003. a. avant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.3% - SQL: 65.7%]