Jah Digisound selleks on, kuid kuna tema on maaletooja siis jaemüüki ei pruugi nad teha ja suunavad sind ikkagi lõpuks edasimüüjate juurde. Mida
täpselt vaja on? mul nendega kontakt olemas ning saan küsida mida vaja.
vuchmann
huviline
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: CLS 55 AMG 400 kW
postitati 02.07.09 16:32
Oleks vaja makipistikut DEH-P80MP-le.Seda peapisikut koos juhtmetega,mis läheb üle ISO-ks.
Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 03.07.09 12:43
Mul tegelt tööjuures neid kaableid täiesti olemas... pioneer vana raip on aga selline tootja kes tegi oma makkidele meeletul hulgal erinevaid
pistikuid ja kohapeal on mul võtta neli varianti (kogu pioneeri valikus on neid miski 20-30 vahele). Et ideaalne oleks kui saaks makiga tulla kohale
ja vaadata kas sobiv võtta on... ja seda tegelt mitte ainult minu juurde Pärnusse vaid ka suvalisse suuremasse autoaudio asjandusi müüvasse
kauplusesse.
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
postitati 08.07.09 13:17
Tsitaat:
Algselt postitas: vuchmann
Mis firma tegeleb Pioneeri toodete maaletoomisega?Oleks vaja ühte makipistikut.DEH-P80MP-le.
Tartus selline koht nagu Stereo & Alarm. Võru tn 53. Mina sain sealt oma Pioneerile ka vahepistikud.
vuchmann
huviline
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: CLS 55 AMG 400 kW
postitati 08.07.09 15:15
Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Algselt postitas: vuchmann
Mis firma tegeleb Pioneeri toodete maaletoomisega?Oleks vaja ühte makipistikut.DEH-P80MP-le.
Tartus selline koht nagu Stereo & Alarm. Võru tn 53. Mina sain sealt oma Pioneerile ka vahepistikud.
Samast kohast
tellisin.Nädala lõpus saan kätte.Ja otse maaletooja kh pakkus pistikut.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]