Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Cooperi lamellrehvid (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1508)
Maxway
huviline

Registreerunud 06.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant Quattro 2.6 V6

postitati 07.02.03 14:36 Tsiteeri
Cooperi lamellrehvid

Tere rahvas!

Kas kellegi on kogemust Cooperi talverehvidega? Kas nad kõlbavad kuhugigi? Pakutakse ringi väga hea hinnaga, aga kui pidamist on vähem kui suverehvil, siis on jama...

Mmmm... Quattro...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 10.01.07 00:14 Tsiteeri

ei hakka uut teemat tegema. Küsin ka kohe otse ära mis antud firmast arvata? Võib juhtuda et saan omale veljed millel peal uued Cooper ZEON ZTP -d kas kellelgi on kogemusi konkreetsete kummidega või üldiselt cooperitega? :cool: ei ole suutnud kuskilt miskit eriti leida :cool: AIDAKE ! :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 10.01.07 08:21 Tsiteeri

Tere Kiro ja Maxway!

Oskan öelda cooperi kohta ainult seda,mida omast kogemusest tean. Tegu siiski kvaliteet rehviga (ZTP),niipalju kui sõitnud ise olen,on pidamine super.Ka hinnaklass jääb neil kvaliteet rehvidega ühele pulgale. Nagu mu tuttav Laki Tuuningus ütles,et sek siia sinna--me ei ela nürbungil!!Ja see on ka õige. Mis puutub nüüd talverehvidesse siis see kogemus mul puudub.Samas on naljakas ,et cooper kui pika ajalooga tootja on paljudele nii tundmatu!!Kõik seostavad cooperit millegipärast kohe usa-dziipidega:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 10.01.07 10:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4
Tere Kiro ja Maxway!

Oskan öelda cooperi kohta ainult seda,mida omast kogemusest tean. Tegu siiski kvaliteet rehviga (ZTP),niipalju kui sõitnud ise olen,on pidamine super.Ka hinnaklass jääb neil kvaliteet rehvidega ühele pulgale. Nagu mu tuttav Laki Tuuningus ütles,et sek siia sinna--me ei ela nürbungil!!Ja see on ka õige. Mis puutub nüüd talverehvidesse siis see kogemus mul puudub.Samas on naljakas ,et cooper kui pika ajalooga tootja on paljudele nii tundmatu!!Kõik seostavad cooperit millegipärast kohe usa-dziipidega:D

mina sinu velgede vastu huvi tunnengi mõtlesin ,et uurin kummide kohta natuke :D . Lugesin välismaa reviewsid ja arvamused seinast seina! Osad räägivad ,et vihmaga sõites pidi nagu jääl olema! Osad ka ütlevad ,et müra üpris tugev ja seal samas teised kiidavad kui head vaiksed rehvid jne. Mõni ka mainis ,et kuluvad kiiresti ja mainiti ka head vastupidavust samas :D raske nagu aru saada. Mõtlesin ,et küsin kodu publikult ka arvamust ;) Aga äkki sinu kummide mark hoopis ZPT kuna ZTP-st ei leidnud jälgegi= Review-d ka ZPT kohta mis leidsin :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 10.01.07 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4
neil kvaliteet rehvidega ühele pulgale. Nagu mu tuttav Laki Tuuningus ütles,et sek siia sinna--me ei ela nürbungil!!Ja see

Küll natuke teemast välja, aga minuarust pole see seisukoht päris õige. Ei tohi unustada, et see sek siia-sinna, võib teatud hetkel elu tähendada. Selleks pole vaja pidevalt pidamise piiril sõita.
Konkreetne rehv on minu jaoks natuke arusaamatu, mustri järgi pole tegemist ei muda-, ega lumerehviga, miks seal siis M+S peale on märgitud?

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 11:53 Tsiteeri

Kiro, ütlen ausalt ,et kuna tegu siiski On suverehvidega ja rehvil on nö. V muster,siis eks ta mürarikkam arvatavasti on.Pidamine on minu rehvidel hea(olin isegi alguses skeptik),ei ole nad märja ilmaga kehvad samuti.Tähise kohta ei oska ma tõesti miskit öelda,sest rehvid asuvad mujal..(kas ztp või siis zpt)Neid reviewsid ära ka puhta kullana võta,sest see sõltub ikkagi sõitjast endast ja autost.Minul olid nad Quattro all ja olin ülimalt rahul.Isegi esimese lumega(mis tuli jälle äkki:D) oli pidamine olemas,nii et....
Ulvar.
See ütlus on nö. nagu rohkem suusoojaks.Ise tean ka sama hästi kui tähtis on sekk siia sinna.Tegemist siiski kvaliteet rehviga. Miks on tal ms?Ma ei tea..Arvan ,et meie talve neid toodetud ei ole.

Ei kiida oma rehve siin maast laeni,lihtsalt selgitan oma kogemust!:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 12:05 Tsiteeri

http://www.discountedwheelwarehouse.com/Cooper_Zeon_ZPT_Tires.cfm

Siin siis infot konkreetse rehvi kohta,natuke rohkem.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.2% - SQL: 60.8%]