Lehekülgi: 1 .. 32 33 34 |
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 05.04.11 18:25
|
|
|
Sellega on nii, et kõik kellega ma olen rääkinud, kõik kes on proovinud testida, väidavad, et probleem on minu peas (loe tagumikus) Seega, kui seal
isegi on midagi, siis las ta olla või näidaku ennast viisil, kus Eestis asuvad spetsialistid suudaks mõistlikult midagi vastata, mitte huupi detaile
vahetada.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 05.04.11 18:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margusja
Sellega on nii, et kõik kellega ma olen rääkinud, kõik kes on proovinud testida, väidavad, et probleem on minu peas (loe tagumikus) Seega, kui seal
isegi on midagi, siis las ta olla või näidaku ennast viisil, kus Eestis asuvad spetsialistid suudaks mõistlikult midagi vastata, mitte huupi detaile
vahetada. |
Naljaga pooleks..., et äkki kiirendamisel lööd parema jala pölvest sedavörd kiirelt ja tugevalt sirgeks, et tool sinu tagumiku all teeb hoopis nöksu,
mida ajad k.kasti süüks
Oleks lumi ka sedavörd valge, saaksid autoga luurekat teha.
Tore, et masin ennast viisakalt üleval peab ja omanik rahul on!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.11 18:36
|
|
|
Tegelikult ma natuke edevalt ise arvan, et masin on rohkem nagu elevandiluu Viimasena toodud pildil, tõsi küll, rohkem valgena paistab. Suuresti oleneb valgusest.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.11 17:39
|
|
|
Kuna pidurivoolikute vahetusel selgus, et vanad õhutusventiilid olid väga kinni ja nende lahti keeramise käigus said nad natuke rohkem kannatada, kui
asjakohasele detailile sünnis on siis sai hangitud täna sellised detailid:
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.11 08:00
|
|
|
Kuna suvi tulemas, vist, ja rehvivahetus samuti ootamas, siis sai masin uue pidurisüsteemiõhutusniplite ringi
|
|
|
mkb
meeskond
Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Avant Q
|
postitati 08.04.11 08:36
|
|
|
Kasti kohta: Kas ka naine toda jõnksu ei tundnud? On nagu meelde jäänud.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.11 08:54
|
|
|
Jah eks see jõnks, kui pangestada siis on ikka tunda. Aga ma enam ei pangest. Nagu ma ütlesin, tavasõidul ma seda ei saa ja las siis juba lendab
kunagi täiesti laiali, siis on teada ja näha, mis probleemiks. Kuna mitte keegi ei suuda seda parandada - loe parandada, mitte uut kasti panna, siis
las olla.
|
|
|
mommi349
huviline
Registreerunud 21.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c5 2,4 1998 Müüdud Volvo XC90 2005
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 RS4
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 07.05.11 13:20
|
|
|
Ju siis on sama. Margusja on meil nüüd ju BMW omanik viimaste andmete järgi
58 160 982
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.11 13:31
|
|
|
Ilmselt on jah see sama masin. Ma küll ei teadnud, et kohe niimoodi neil seal asjad käivad. Kuna kast hakkas taas kord väsimise märke näitama,
tegelikult lausa väsis, siis ma väga vastu ei olnud, kui soome tegelane seda omale tahtis. Ilmselt vahetasid nad kasti uuesti seal ära.
Kokkuvõtteks. Nii mugavat ja hea sõidumugavusega masinat ei ole mul olnud, kui see A8. Samas, kui remondikulud ületavad tunded, mis ma masinaga
liigeldes sain, siis on midagi valesti. Samas oli huvitav kogemus ja nüüd ma tean, mis on mugav auto. Eelkirjutajal on õigus, tagasi BMW peal.
Loomulikult ei ole sinna istuda sugugi nii mugav, kui siin teemas kajastatud liiklusvahendisse, kuid praktilisem on ta tõesti. Kasutades veel
"Seitsmese" sõnu - "Täiesti emotsioonitu auto", lisaks on tal õigus ka. A8 pakus mulle emotsioone küllaga, vahelduseks liigun millegi
emotsioonituga mõnda aega. Ma olen kindel, et kui elujärg on seal maal, et korterilaen makstud ja suurem kõht ees, siis ma soetan endale kindlasti
järgmise emotsioone pakuva masina
Tänan kõike, kes teemal silma peal on hoidnud ja kaasa elanud!!!
Teema võib sulgeda.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 32 33 34 |