fox
huviline
Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW
|
postitati 07.02.03 06:37
|
|
|
Rõngad mustaks
Kes oskaks anda hüva nõu millega kroomitud audi rõngad iluvõres, koos kroomliistuga ümber iluvõre mustaks teha?
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 07.02.03 12:42
|
|
|
minumeelest on need rõngad plastmassist lihtsalt sellise kroomläikega vms. et lase peene liivapaberiga kergelt üle ja korralik
värv peale.
bruni vanal autol oli minumeelest tehtud rõngad mustaks
|
|
|
|
fox
huviline
Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.03 06:33
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja rass
minumeelest on need rõngad plastmassist lihtsalt sellise kroomläikega vms.
|
Need tunduvad ikka mingist metallist, sõber proovis BMW liiste aerosooliga värvida aga varsti hakkas värv maha kooruma.
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 10.02.03 06:43
|
|
|
karestamine aitab ehk
|
|
|
|
mack
huviline
Registreerunud 17.12.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0
|
postitati 10.02.03 08:20
|
|
|
mul üks tuttav kunagi mingi musta krundiga (mingi eriti tugev pidi olema,täpsemalt kahjuks ei tea) bemmari liistud üle
võõpas,enne loomulikult karestas asjad korralikult ära. Tulemus sai igati ok ja kestis ka maha tulemata aastaid kuni asi sai maha
müüdud. Ja veel olen kuulnud ,et tehakse mingi sihukese värviga, mis nagu plastiku kihi peale tekitab,pidi ka hästi igasuguste
kroomliistude peale püsima jääma.
|
|
|
fox
huviline
Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.03 08:34
|
|
|
Sai siis lõpuks rõngad mustaks ära värvitud ja autol nüüd hoopis teine nägu . Praegu värv mingi kuu peal püsinud, ei tea kaua seisab, sest asja sai liivapaberiga nühitud küll kuid päris matik ikka ei läinud. Kuna kogu
iluvõre on plastmassist ka need kroomitud osad, siis otsustasin plastik stange värvi kasuks.
|
|
|
raivo
huviline
Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.03 09:29
|
|
|
mul tehti see töö vist sedasi, et matistati ära ning pärast värviti kivikattega (vist) üle.
ning see peaks küll seal püsima. niisama värvimine on suht mitte sissetoov töö. mõne ajapärast hakkab sealt kooruma...
|
|
|
Miki
huviline
Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Golf 3 VR6
|
postitati 10.06.03 12:46
|
|
|
ma just eile ka sellepeale mõtlesin.. ma arvasin kusjuures, et se audi märk on seal mingi eraldi jubin, et selle saab ära võtta ja kombes vaene mina
|
|
|
|
Markko
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.06.03 05:21
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Miki
ma just eile ka sellepeale mõtlesin.. ma arvasin kusjuures, et se audi märk on seal mingi eraldi jubin, et selle saab ära võtta ja kombes vaene mina |
B3-l ongi see eraldi jubin ning saab ära võtta
|
|
|