Lehekülgi: 1 2 |
hannoh
huviline
Registreerunud 23.05.08
Kasutaja on eemal
|
|
SaashV
huviline
Registreerunud 22.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.9 TDI
|
postitati 13.02.12 07:34
|
|
|
super topic.MUl eile tartust naastes kustus üle 80kmh spido valgus ära.Nüüd tean,mida täpselt teha,et ise vahetatud saaks.
Väga tänan asjaliku info eest.
Parimat!
|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9TDI
|
postitati 12.08.12 14:46
|
|
|
Mure selline, et A4 B5 kustus spidomeetril kilometraazi näitaja ära (lcd), samas ülejäänud tasutavalgustus töötab.Kas sinna läheb eraldi pirn
taustavalgustuseks või tuleb lcd välja vahetada.
|
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
postitati 12.08.12 16:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rainer9968
Mure selline, et A4 B5 kustus spidomeetril kilometraazi näitaja ära (lcd), samas ülejäänud tasutavalgustus töötab.Kas sinna läheb eraldi pirn
taustavalgustuseks või tuleb lcd välja vahetada. |
Paistab, et LS jaoks on eraldi pirn.
http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2797763
|
|
|
Karel_L
huviline
Registreerunud 02.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Superb
|
postitati 22.09.12 15:00
|
|
|
Kas sul kustus ära terve see display? Mul on näiteks nii, et kellaplokk töötab, läbisõidu lcd ekraani pirn põleb aga numbreid ei näita. Öeldi, et
tuleb terve kellablokk ära vahetada.
Räägite kõik siin pirnid vahetusest jne mul neid ka päris mitu ei põle, kuid kui kellablokk eemaldada siis auto enam ei käivitu hiljem, immo tuleb
peale ja käima paneb ainult Reval? Sellist juttu on mulle koguaeg räägitud, sp ongi kõik vahetamatta ka hetkel jäänud.
Kellablokist veel nii palju, et spidomeeter kah jupsib ja arvatavasti tulebgi kogu blokk ära vahetada. Peale seda aga tuleb võtmeid kodeerida jne. Aga
kui pirne vahetada siis sellist asja ei juhtu?
Autoks siis B5 2.5tdi 99a.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 22.09.12 15:08
|
|
|
Auto ei käivitu hetkel kui kellablokk on lahti ühendatud, tagasi ühendades hakkab uuesti tööle. Lugu on teisiti kui asendada kellablokk mõne muu auto
omaga.. Pelgalt pirnide vahetus ei tohiks nüüd küll midagi käivitamises muuta.
|
|
|
|
HK89
huviline
Registreerunud 30.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 3.0 TDI Q
|
postitati 23.09.12 22:39
|
|
|
97. a B5 kannatab käivitada ja sõitagi ilma kelladeta. Paar aastat uuemal on siis miskit teisiti?
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 09.10.12 21:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Karel_L
Kas sul kustus ära terve see display? Mul on näiteks nii, et kellaplokk töötab, läbisõidu lcd ekraani pirn põleb aga numbreid ei näita. Öeldi, et
tuleb terve kellablokk ära vahetada.
Räägite kõik siin pirnid vahetusest jne mul neid ka päris mitu ei põle, kuid kui kellablokk eemaldada siis auto enam ei käivitu hiljem, immo tuleb
peale ja käima paneb ainult Reval? Sellist juttu on mulle koguaeg räägitud, sp ongi kõik vahetamatta ka hetkel jäänud.
Kellablokist veel nii palju, et spidomeeter kah jupsib ja arvatavasti tulebgi kogu blokk ära vahetada. Peale seda aga tuleb võtmeid kodeerida jne. Aga
kui pirne vahetada siis sellist asja ei juhtu?
Autoks siis B5 2.5tdi 99a. |
Mis moodi see spido sul jupsib? Seier kõigub või vahel ei liigu piisavalt "üles", samas kui silmaga kiirust arvestades nagu peaks? Kui lihtsalt
valetab sul 10km/h vms siis see normaalne, kui sul pole tehase poolt ette nähtud mõõtudes "rattad" all enam.
Ma kahtlen, et peale kellaploki vahetust peab võtmed ka ettevõtma tänu immole?!
Kas ongi nii, teadjamad mehed teavad rääkida?! Vaevalt küll, see peaks teine teema olema juba ju?
|
|
|
|
Tehnic
huviline
Registreerunud 19.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 1.9tdi, A6 C5 Avant Quattro BAU
|
postitati 28.10.12 18:36
|
|
|
Oskab keegi rääkida kuidas kompuutri valguse korda saab? Seal siis need punased kirjad(kütusekulu jne.) on vahepeal heledad siis jälle tumedad,
olenevalt kuidas põrutada pihta, et kas selle probleemi lahendamiseks miski peenem tehnika vajalik?Lahti võttes miskite pirnideni ei jõudnud.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
|
Tehnic
huviline
Registreerunud 19.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 1.9tdi, A6 C5 Avant Quattro BAU
|
postitati 04.11.12 09:20
|
|
|
No selles suhtes, et displei ise on korras aga valgus kaob ära. Kas valgustus on displeiga ühes tükis või saab seda kuidagi eraldi vahetada?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |