Taavet
huviline
Registreerunud 28.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Audi quattro lizard(sisaliku)logo sablooniks.
Tere!
Ehk Keegi oskab öelda,kus ma saaksin selle sisaliku logo sablooniks?Muidu googeldasin küll,aga seda õiget ei leidnud.
Ette tänades Taavi!
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Taavet
Tere!
Ehk Keegi oskab öelda,kus ma saaksin selle sisaliku logo sablooniks?Muidu googeldasin küll,aga seda õiget ei leidnud.
Ette tänades Taavi! |
Siit
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
Teadmiseks, et see pole päris lizard vaid gekko pigem.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
Kunagi oli teema, et keegi soovis Audi OOOO tätokat omale kuskile teha.See "gekko" on pigem mis võiks quattro sümbolina kehal olla kui ültse midagit
teha.
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
|
Neid saaks põhimõtteliselt laseris lõigata ka võtmehoidjaks. Ja saaks ka audi 4 rõngast lõigata laseriga ning quattro kirja. Kui huvilisi on siis
saaksin neid teha. Pean muidugi stufiiiga siis läbi räägima. Andke teada.
vwklubis tegin selliseid asju...
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Neid saaks põhimõtteliselt laseris lõigata ka võtmehoidjaks. Ja saaks ka audi 4 rõngast lõigata laseriga ning quattro kirja. Kui huvilisi on siis
|
Gekko ja selle all quattro kiri. Nii ka saab? Ja nende tegemiseks sa ei pea stuffiga kooskõlastama asja, kuna need ei ole klubi sümboolika.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
martint
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi100 2,8q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
|
Gekko ja selle all quattro kiri. Nii ka saab? Ja nende tegemiseks sa ei pea stuffiga kooskõlastama asja, kuna need ei ole klubi sümboolika.
|
Oleks ka käpp kui nii saab
|
|
|
martint
Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal
|
|
Aga kas seda gekkot saab ka suure kleepsuna? nt taga aknale. Või oskab keegi soovitada kelle poole pöörduda.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: martint
Aga kas seda gekkot saab ka suure kleepsuna? nt taga aknale. Või oskab keegi soovitada kelle poole pöörduda. | Kõike saab, iseasi kas
see ka kena on
|
|
|
|
martint
Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Aga kas seda gekkot saab ka suure kleepsuna? nt taga aknale. Või oskab keegi soovitada kelle poole pöörduda. | Kõike saab, iseasi kas
see ka kena on |
No aga ennem teada ei saa kui proovitud on
Kleeps ei peakski terve akna suurune olema... akna ülemisse ossa nt vms.
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
|
|
Kas laseriga graveerida ka saaks?
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Noh ma arvan, et võiks siiski klubile anda mingi 15.- eek jublika pealt. Nemad ju tagavad selle, et mul on ostjaid. Kui teha siis mingi 100.- tk
oleks, aga siis peab välja mõtlema need disainid ja kuida asju seada. Mõnda head pilti on vaja nede tegemiseks, gekost mingi 1600x1200 näiteks. Eks
hakkan tuulama siis vaikselt.
Graveerimine on juba keerukam. Seda teeb üks teine mees. Aga võin natuke uurida oleneb plaju seda asja tarvis on.
Muidugi võiks ka midagi sellist teha ja sinna rõnga ava juurde teha saab võtmete külge sellise nö lipiku riputada
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Aga te muidu autoriõigustest, registreeritud kaubamärkidest jne olete midagi kuulnud?
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
Mina olen vw klubi märgiga oli lihtne. Aga sellega on juba nagu on.
Oskab keegi midagi asjalikku öelda, milla ja kuida seda võiks teha? Kui lihtsalt geko teha ja lõigata pole probleem. Kui sinna midagi juurde
kirjutada, siis võib jamaks kiskuda. Sellepärast tulebki teiega läbi arutada ja järgi uurida tingimused täpselt. Samas kui panna "audiklubi" siis ei
tohiks ka väga jama tulla.
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Aga te muidu autoriõigustest, registreeritud kaubamärkidest jne olete midagi kuulnud? |
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Mina olen vw klubi märgiga oli lihtne. Aga sellega on juba nagu on.
Oskab keegi midagi asjalikku öelda, milla ja kuida seda võiks teha? Kui lihtsalt geko teha ja lõigata pole probleem. Kui sinna midagi juurde
kirjutada, siis võib jamaks kiskuda. Sellepärast tulebki teiega läbi arutada ja järgi uurida tingimused täpselt. Samas kui panna "audiklubi" siis ei
tohiks ka väga jama tulla.
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Aga te muidu autoriõigustest, registreeritud kaubamärkidest jne olete midagi kuulnud? | |
Ideejärgi ei tohiks midagi hullu olla, kui paned geko ja kirja AudiClub.ee näiteks v midagi sarnast.
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Kui keegi teeks võtmehoidjad (umbes nagu pildil), siis tegelt võiks olla kahte sorti neid- üks selline, nagu Audil oli quattro aastapäevaks, see geko
ja 25 quattro (see siis quattromeestele) ja teine lihtsalt Audi kiri ja geko (see siis monomähkijate omanikele, mulle kaasaarvatult ).
Samuti mind huvitaks näiteks tumepunast värvi geko kleepekas, mida näiteks tagaaknale kleepida |
Geko on tore loomake küll, aga siiski nelja jalaga, kõik nad klammerduvad väga kindlalt pinnase külge. Sellest tulenevalt sobilik ka quattro
kaubamärgiks.
Kleepsude otsijatele midagi SIIT.
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Aga kas seda gekkot saab ka suure kleepsuna? nt taga aknale. Või oskab keegi soovitada kelle poole pöörduda. |
Geko on pisike loomake, kui suurt tahad, vali pigem varaan.
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Kui keegi teeks võtmehoidjad (umbes nagu pildil), siis tegelt võiks olla kahte sorti neid- üks selline, nagu Audil oli quattro aastapäevaks, see geko
ja 25 quattro (see siis quattromeestele) ja teine lihtsalt Audi kiri ja geko (see siis monomähkijate omanikele, mulle kaasaarvatult ). |
Monomähkijatel ei ole gekoga midagi tegemist. Gekol ikka neli aktiivset käppa. Esiveomeestele sobiks ehk selline Tarmo loodud inva-geko:
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
|
Või midagi sellist esiveolistele.
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
Kuna endal on auto pooleveoline, siis pakuks huvi kui oleks selle Quattro asemel AUDICLUB.EE logo. Samas stiilis Quattro logoga. Seda
saaks siis tagaluugile või isegi salongi, sarnaselt Quattro logoga, iluliistule liimida.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ma tuletan meelde, et üstapuha kus on ilma MTÜ Eesti Audi Klubi juhatuse kooskõlastuseta Audiclub.ee ja muu Audi Klubile viitava kasutamine
KEELATUD! Audi sümboolikaga on võtmehoidjaid ja muud nänni piisavalt, miks on vaja hakata jalgratast leiutama? Minge Revalisse ja
ostke, gekko ja muud sellised kujundid on kõik Audi AG poolt kaitstud kaubamärgid.
|
|
|
|