Reindeer
huviline
Registreerunud 08.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: S4
|
postitati 08.05.09 19:04
|
|
|
c4 kerega S4 automaatkast veiderdab.
Tere! Sai hiljuti soetatud endale uus mänguasi eelpool mainitud aparaadi näol. Kast ei vaheta normaalselt käike. Pillub välja või siis madalamaks.
Püsikiirusehoidjaga töötab normaalselt. Kui nupust gaasi vajutada, pole mingit probleemi. Jube rõve on sõita niimoodi. Milles asi võib olla ja kas
äkki oleks mõistlik üldse manuaal asemele panna? Remontimisest ei tea ma ise suurt midagi Äkki mingi andur? Kui jah, siis kuskohas ta asuda võiks?
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
postitati 09.05.09 03:32
|
|
|
Diagnostika abiks
|
|
|
Reindeer
huviline
Registreerunud 08.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.09 08:26
|
|
|
Seda nüüd küll, aga hetkel viibin ma sellesama õnnetu autoga välismaal. Mõtlesin, et ehk saab kuidagi omade jõududega hakkama.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.09 09:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reindeer
Seda nüüd küll, aga hetkel viibin ma sellesama õnnetu autoga välismaal. Mõtlesin, et ehk saab kuidagi omade jõududega hakkama. |
Kusjuures, ma olen kuulnud, et ka välismaal pidid autodele diagnostikat tehtama, kas aga see tõele vastab, seda ei tea...
Ps.Sellist riket võib põhjustada mida iganes, samuti mehaanika, kas soovid huupi kõik el vidinad välja vahetada või oleks ehk odavam lasta esmalt
diagnostika teha!?
|
|
|
|
Reindeer
huviline
Registreerunud 08.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.09 11:32
|
|
|
Ma oskan ise ka irooniline olla. Mõtlesin, et äkki kellegil on analoogiline viga olnud ja oskab nõu anda. Vaata, ma ei ole siin mingil turismireisil.
Läheduses ei ole mingit arvestatavat kohta, kus diagnostikat teha (oleks selle juba teinud). Teiseks ei ole mul nädala sees aega, et mingisse
naaberauuli minna rändama. Nädalavahetustel ei lenda siin vares ka mitte.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.09 11:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reindeer
Ma oskan ise ka irooniline olla. Mõtlesin, et äkki kellegil on analoogiline viga olnud ja oskab nõu anda. Vaata, ma ei ole siin mingil turismireisil.
Läheduses ei ole mingit arvestatavat kohta, kus diagnostikat teha (oleks selle juba teinud). Teiseks ei ole mul nädala sees aega, et mingisse
naaberauuli minna rändama. Nädalavahetustel ei lenda siin vares ka mitte. |
Aga seda ma tahanagi öelda, et sarnaste sümptomitega võibki tohutult erinevaid vigasid olla. Kui keegi nüüd Sulle siin midagi pakub nagu tavaliselt,
kas siis lähed poodi ja ostad uue anduri, lüliti või mõne muu vidina ja proovid kas on abi ja kui ei olnud siis võtad järgmise vidina ja lasedki nii
kuni lõpuni välja!?
Reaalsuses on aga väga väike võimalus, et nii neti teel midagi täpselt pakutakse ja seega jääbki ainukene variant autole diagnostika teha ja loota, et
nii saadakse õige diagnoos pandud.
Ma võin Sulle hetkel 20 kuni 30 tuhhi eest andureid nimetada mis võivad seda viga põhjustada, kas saadan arve ja panen jupid teele!?
Ega ma paha pärast aga olen selle alaga kursis ja tean kuidas enamasi need neti teel auto remontimised lõppevad...(vahest loomulikult joppab kah nagu
lotot mängides)
|
|
|
|
Reindeer
huviline
Registreerunud 08.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.09 13:22
|
|
|
Lotodesse ma tegelikult ei usu. Ja nagu ma eelpool juba mainisin, ei ole ma ise just kõige kõvem vend autole diagnoose panema. Mõtlesin, et äkki
midagi spetsiifilist. Eelmiste Audidega polnud ühegagi selliseid kalasid. Aga no igal juhul tänud. Eks ma pean siin nädalakese vastu ja lohistan end
siis kuidagi Tlns mingisse adekvaatsesse kohta.
|
|
|
teisik
huviline
Registreerunud 19.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 200tq, S4 2,2T, S2
|
postitati 10.05.09 12:59
|
|
|
Sama nalja teeb siis kui kickdown lüliti puru on.
Selle vea eemaldamine on lihtne,
gaasitrossiga samast kohast tuleb sisse 2 peenikest pruuni juhet mille otsas on pistik,
kisu see pistik lahti ja ehk aitab
R
|
|
|
Reindeer
huviline
Registreerunud 08.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.09 19:05
|
|
|
No need armsad juhtmekesed sisenevad küll roolivõimu...
|
|
|