Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Müstika ABSiga, Audi A4, 92kW, 1996 (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1027)
viktor
huviline

Registreerunud 25.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 29.04.09 18:12 Tsiteeri
Müstika ABSiga, Audi A4, 92kW, 1996

Tere
Mul on pikemat aega juba selline probleem piduritega. Lugu oli selline. Vahetasime üks päev esimesed pidurikettad ja klotsid, puhastasime ja määrisime kõik vajalikud osad seal, et piduriklotsid saaksid ilusti liikuda. Pidurid töötavad korralikult, AGA...
kui minu kiirus tõuseb üle 20 km/h ning siis ma hakkan pidurile vajutama, siis madalal kiirusel u 5-10km/h viskab ABS minu piduripedaali korra ülesse ning viskab auto esiotsa paremale. Olen käinud 2 töökojas, kus pakuti müstilisi lahendusi terve piduripumba vahetamisest jms, mis läheks suhteliselt kalliks.
Auto käivitamisel korraks süttib ABS kollane tuli ning põlema see rohkem ei lähe. Ei põle ka muid punaseid tulesid.
Kas kellelgi on kogemusi sellise juhtumiga?
Kas võis juhtuda, et me ketaste vahetamise ajal andurid kuidagi kahjustasime?
Olen igasuguse abi eest väga tänulik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 29.04.09 18:21 Tsiteeri

Juu siis juhtus mõne anduriga midagi või sattus liigset mustust vahele. Arvuti peaks kah viga näitama või vähemalt saab rataste kiiruseid võrrelda.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reino11
huviline

Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.04.09 19:56 Tsiteeri

ABS andurid kinnituvad istuga pesa sisse lükates ja tuleb ette et andurid on natuke väljapoole pesadest tulnud, tuleb lihtsalt kas või haamriga kergelt neid sissepoole tagasi õrnalt koksata. Arvuti diagnost ei teeks kah muidugi paha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.1% - SQL: 78.9%]