makaron
huviline
Registreerunud 10.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: s6 4,2 manuaal
|
postitati 29.04.09 17:30
|
|
|
S6 uksed ei lähe lukku ja signa peale
Asi siis selline, et eilsest ostustas auto enam uksi mitte lukustada ja signat peale panna(orig. signa). Kesklukk ka ei tööta. kaitsmed üle vaadatud
ja korras, voolud jõuavad ka nendeni. Vaakumpumba vahetasin ära aga midagi ikka ei muutunud. Panin juhtmed ka külge aga see vigu ei näidand ja et
kesklukku süsteemi aint näha seda programm ei võimalda. Kas ongi ainuke lahendus Röövel(Reval) Autosse minna? Või teab keegi mingit lahendust? Vaakum
torud korras
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 29.04.09 17:41
|
|
|
Kas lukust keerates asi toimib? Lukustab uksed/läheb valvesse ja teeb uksed lahti/tuleb valvest maha? Mul aeg-ajalt juhtunud, et pükste taskus ilmselt
nupp tühja käinud (auto pole läheduses olnud) ja kui siis auto juurde minna ei toimi miski. Kõik hakkab tööle kui juhi uks võtmega avada-sulgeda.
Peale seda pole jälle probleemi kuni järgmise korrani.
Kõige lihtsam variant muidugi, et patarei tühi.
|
|
|
|
makaron
huviline
Registreerunud 10.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.09 17:51
|
|
|
Ei lase lukust üldse keerata nagu midagi oleks ees, patareid on uued ja mõlemad võtmed kontrollitud(signapult võtme sees). Ise kahtlustan mingit
elektriviga kuna täna sai auto üsna juppideks kistud ja midagi silma küll ei hakand, et kuskil mõni juhe lahti oleks
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 29.04.09 18:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: makaron
Ei lase lukust üldse keerata nagu midagi oleks ees, patareid on uued ja mõlemad võtmed kontrollitud(signapult võtme sees). Ise kahtlustan mingit
elektriviga kuna täna sai auto üsna juppideks kistud ja midagi silma küll ei hakand, et kuskil mõni juhe lahti oleks |
Kui kuidagi ise hakkama ei saa, siis võid minu juurde tuua - olen enamuse neist korda saanud. Helista!
|
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.09 08:04
|
|
|
Kui lukust pole ammu keeranud siis lihtsalt jääb ta kinni. Esimest korda oli endal ka tükk tegemist, et võti sisse saada ja kui ta lõpuks lõpuni sisse
sain oli järgmine hirm, et nüüd keerates läheb kohe-kohe võti katki. Nüüd olen profülaktika mõttes aegajalt lukku ka kasutanud.
|
|
|
|
makaron
huviline
Registreerunud 10.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.09 17:36
|
|
|
Aga kesklukk peaks ikka töötama kui nupust vajutan.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.09 06:48
|
|
|
Mille nupust? Puldi nupust või ukse sees pool olevast nn. "luku" nupust. Puldi nupust ei tööta kui on koodi ära unustanud. "Luku" nupust peaks
töötab kui ühendused ja juhtmed korras.
|
|
|
|