Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Ohuvest ja tõkiskingad? (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 4105)
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 29.05.09 22:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Ma ei leia sellest hetkel juttu ei liikluseeskirjas, liiklusseaduses ega mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavates nõuetes. Viimases on mainitud vaid, et "nõuded esmaabivahenditele ja nende asukoha märgistamisele ning sõidukite loetelu, millel on esmaabivahendid kohustuslikud, on kehtestatud sotsiaalministri määrustega;", mis on ilmselt see. Kogu lugu. Valgustad ehk mind?

Njah, sul on pmst õigus aga vb mitte päris, s.t. et ka mina ei leidnud sinu antud linkidelt asjale ammendavat vastust või siis üldse mitte mingit lahendust kui aus olla.

Aga....käisin just läbi teist korda autokooli (D-kat), ja seal tekkis olukord, kus siis õpetaja rääkis turva-, ja ohutusvarustusest ning esmaabipakist. Ma tõstsin tähelepanu just sellele, et vaja on seda ainult tööautos mitte juriidilisele isikule kuuluvas, siis sellepeale ta oskas mind katkestada ja viidata tema näpuvahel olnud Liiklusseadusele vms. ,mis näeb ette, et ikkagi ainult juriidilisele isikule kuuluvas autos on vajalik esmaabipakk, tehakse sellega tööd või mitte.
Mul polnud põhjust tookord tema jutus kahelda ja tagantjärgi (kuna seadus vahepeal muutus), pole päris õiget tulemust ka võimalik mul enam siia manada.
Kusjuures see raamat mille varal ta seda väitis on seal täiesti saadaval aga ma pole lihtsalt viitsind seda osta ja praegugi on muid majanduslikke probleeme ilma selletagi piisavalt.

Vähemalt mingi vastus siis asjale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 31.05.09 19:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pierre
...siis sellepeale ta oskas mind katkestada ja viidata tema näpuvahel olnud Liiklusseadusele vms. ,mis näeb ette, et ikkagi ainult juriidilisele isikule kuuluvas autos on vajalik esmaabipakk, tehakse sellega tööd või mitte.
Mul polnud põhjust tookord tema jutus kahelda ja tagantjärgi (kuna seadus vahepeal muutus), pole päris õiget tulemust ka võimalik mul enam siia manada.
Kusjuures see raamat mille varal ta seda väitis on seal täiesti saadaval aga ma pole lihtsalt viitsind seda osta ja praegugi on muid majanduslikke probleeme ilma selletagi piisavalt.

Vähemalt mingi vastus siis asjale.

Loomulikult ta ei saanud õpilase poolt sellist ninatarkust lubada. Mine uuri, mis raamatuga tegu. Trükimust kannatab igasugust [roppus]. See ei tähenda veel, et see seadustloov oleks. See "ainult juriidilisele isikule kuuluvas autos on vajalik esmaabipakk, tehakse sellega tööd või mitte" on väga levinud väärarusaam.

D-kat'i tehes on muidugi tõenäoline, et esmaabivahendid on must have.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.5% - SQL: 64.5%]