Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Tuledega probleem, tulede lülitid põlevad läbi. Audi 200 86a. (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1447)
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Volvo V70 d5 -09, Audi 100 2.8q -92

postitati 02.04.09 19:43 Tsiteeri
Tuledega probleem, tulede lülitid põlevad läbi. Audi 200 86a.

Tuledega probleem, ei teagi mis teha, tulelülitid lähevad täis tuledega väga kuumaks ja tuled kaovad täitsa ära, ainult park tuled jäävad, juba mitu paari lüliteid on niimodi läbi põlenud, olen lülitid lahti ka võttnud ja miskit pole sealt avastada ka. Keegi pakkus, et paneksin relee vahele, aga tegelt peaks ju kuskil ikkagi viga sees olema, sest kui auto ostsin pidasid lülitid mitu kuud vastu, aga üks kord panin korras lülitid külge ja sõitsin Paidest Raplasse täis tuledega ja Raplas kadusid tuled läbi (kui kasutada pool tulesid siis peavad kauem vastu), ei tea mis viga, kuskil peab olema mingi lühis või midagi sellist, tulede pirne pole ka vahetanud ise, ei oska kuskilt viga otsima ka hakkata. äkki keegi on asjaga kokku puutunud. Autoks siis C3 kerega audi (Audi200), neil kõigil peaks sama süsteem olema. Elektriku palkamiseks pole kahjuks raha ka praegu. Tänan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
operax
huviline

Registreerunud 24.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: a4 b7 3.0tdi

postitati 02.04.09 20:04 Tsiteeri

Releede paigaldamisega saab ilusti ka ise hakkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Johnny
klubiliige

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC

postitati 02.04.09 20:06 Tsiteeri

Need vana tüübi lülitid ongi paras nuhtlus. Ise jäin ka mitu korda ilma tuledeta teele. Aitab releede paigaldus või ehita uue tüübi lülitile ringi.

Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
taivo
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 2,5 TDI (C4) QUATTRO

postitati 02.04.09 20:09 Tsiteeri

Kontrolli, mis pirnid sul sees on, äkki 100 W pirnid sisse pandud. Sellisel juhul on lüliti üsna kiire läbi põlema.
Ja releede paigaldamine on väärt mõte.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 03.04.09 07:49 Tsiteeri

Uuema c3 lülitid põlevad ka läbi. Ei pea seal mingit lühist olema põlevadgi niisama ära.

Tsitaat:
Algselt postitas: Johnny
Need vana tüübi lülitid ongi paras nuhtlus. Ise jäin ka mitu korda ilma tuledeta teele. Aitab releede paigaldus või ehita uue tüübi lülitile ringi.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.09 07:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: taivo
Kontrolli, mis pirnid sul sees on, äkki 100 W pirnid sisse pandud. Sellisel juhul on lüliti üsna kiire läbi põlema.
Ja releede paigaldamine on väärt mõte.;)

Eks ma vaatan ennem siis need pirnid üle, aga kuidas see relee sinna vahele käib ja mis selleks vaja on? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.04.09 13:53 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=21713

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.09 15:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=21713

Tänud, eks puurin ja uurin. Pirnides igatahes probleem ei ole, 55w olid. :)

bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.09 08:48 Tsiteeri

Äkki oskab keegi öelda, kas neid läbi põlenud lüliteid saab parandada ka?

Johnny
klubiliige

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC

postitati 04.04.09 12:20 Tsiteeri

Kui needid lahti puurida siis saab. ise olen 2tk lahti võtnud. Uue hinda pole küsinud? uue tüübi lüliti oli ~450.-

Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.09 12:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Johnny
Kui needid lahti puurida siis saab. ise olen 2tk lahti võtnud. Uue hinda pole küsinud? uue tüübi lüliti oli ~450.-

Ise ma võtsin ühed lahti küll aga ei leidnud miskit, uusi pole küll uurinud, koguaeg olnud neid kuskilt võtta aga enam eriti pole. Minu omad maksavad vist jube palju ka, mul püsikiiruse hoidja ja taga kojames.vinnasid saaks tegelt vahetada ka, ses suhtes pole probleemi.

bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.09 15:22 Tsiteeri

Võtsin siis ühed lülitid jälle lahti, ajasin ühe klemmi paika mis oli sulanud ja tuled olid olemas, panin siis külge ja avastasin et suunakaid pole, võtsin järgmised ja ajasin jälle klemmi paika ning jällegi pole suunakaid, pigistasin küll ilusti lülitid kokku aga ei midagi, kaitsmed asjad korras aga ikkagi. Kuskil peab siisgi mingi kala olema, sest kui ma hoidsin umbes 10seki tulesid peal siis klemm oli täitsa tuline juba. eks ma jauran edasi, seni peab jala vist käima :(

messin
huviline

Registreerunud 14.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Avant 1.9TDI

postitati 05.04.09 15:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Võtsin siis ühed lülitid jälle lahti, ajasin ühe klemmi paika mis oli sulanud ja tuled olid olemas, panin siis külge ja avastasin et suunakaid pole, võtsin järgmised ja ajasin jälle klemmi paika ning jällegi pole suunakaid, pigistasin küll ilusti lülitid kokku aga ei midagi, kaitsmed asjad korras aga ikkagi. Kuskil peab siisgi mingi kala olema, sest kui ma hoidsin umbes 10seki tulesid peal siis klemm oli täitsa tuline juba. eks ma jauran edasi, seni peab jala vist käima :(
Kui klemm tuliseks läheb korraga, siis peab olema kuskil selline koht mis ei anna hästi ühendust. Proovi rahulikult vaadata, et ega kuskilt ei oleks midagi oksüdeerunud või katki. Ei ole ka võimatu, et pistiku klemmid ei anna ühendust lülitile hästi edasi. Oma golfil põles kaitsmeplokist lülitini kõik koos juhtmetega kunagi maha. Ime veel, et auto põlema ei läinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bestcar
huviline

Registreerunud 16.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.09 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: messin
Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Kui klemm tuliseks läheb korraga, siis peab olema kuskil selline koht mis ei anna hästi ühendust. Proovi rahulikult vaadata, et ega kuskilt ei oleks midagi oksüdeerunud või katki. Ei ole ka võimatu, et pistiku klemmid ei anna ühendust lülitile hästi edasi. Oma golfil põles kaitsmeplokist lülitini kõik koos juhtmetega kunagi maha. Ime veel, et auto põlema ei läinud.

Vägagi võimalik variant, sest lülitid on hakkanud järjest kiiremini läbi minema, esimene kord vahetasin siis pidasid päris kaua vastu, kuid nüüd on läinud päris kiiresti. eks vaatan mis teha annab :)

krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 05.04.09 18:50 Tsiteeri

Tüüpveaks on neil rooli küljes olev lähi-kaugtulede ümberlülituse lüliti, kontrolli ka seda (mul oli sama jama, tuled lihtsalt kadusid pikemal sõidul, pärast sai nad sageli jälle põlema). Samas soovitan kasvõi nähtavuse huvides need releed vahele panna (jämedate juhtmetega vool tuledele!), arvestades releede ja juhtmete hinda on see igati äratasuv ja lisaboonusena saad lahti ka praegusest probleemist

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.3% - SQL: 62.7%]