Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: s4 2,2t läheb keema, ei saa õhku jahutussüsteemist välja.(viga käes) (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 4932)
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.09 18:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pampkuri
Vat krt see on esimene audi plokikaan mida mina kuulen et läbi jookseb.
Asjast ka minuteada tartus tegeldakse kaante remondiga kajuhks ei mäleta enam kus täpselt, äkki Tartu klubilised aitavad?

Saada Tallinnasse Tõukur OÜ'sse, mehed seal alates 1982 aastast kaani teinud, kui tahad asjast lähemalt rääkida võid minuga sel teemal suhelda!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 27.03.09 19:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: salukas8
Mida mõtled "kerge portimise" all?

Mõtlesin selle all kaane voolavuse parandamist. Tegelikult ma ei tea kui ratsionaalne samm see oleks stock raua korral, aga niikuinii hakkad tuunima varsti :D. Nagu ma aru saanud olen, peaks olema kaane portimine hea investeering. Aga las kogemustega inimesed lükkavad mu arvamuse ümber..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 27.03.09 19:50 Tsiteeri

Lasin Tartus teha oma V8 kaaned ja töö väga hea ning hind soodne. Koht on Ringtee 37, Aabe varuosapoe taga garaazides, aga ei mäleta enam mitmes uks oli, ehk keegi Tartlastest aitab välja!
Suhteliselt kindel info, et mehed ei jää hätta seal ühegi probleemse kaanega!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 27.03.09 20:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Tsitaat:
Kui oleks plokikaane tihendi viga, siis oleks ju jahutusvedelik õliga segunenud. Või ma eksin?

Ei pruugi!
Kinnitan samuti oma kogemustest,et kaane tihendi leke põhjustab külma salongi ja moto keemist.Leke on ilmselt põlemis kambrist ,jahutus särki.

Mina kinnitan ka, valusad kogemused omast käest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laurz
huviline

Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4TQ :D E39

postitati 27.03.09 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Lasin Tartus teha oma V8 kaaned ja töö väga hea ning hind soodne. Koht on Ringtee 37, Aabe varuosapoe taga garaazides, aga ei mäleta enam mitmes uks oli, ehk keegi Tartlastest aitab välja!
Suhteliselt kindel info, et mehed ei jää hätta seal ühegi probleemse kaanega!
telefoni number oleks abiks;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.09 20:17 Tsiteeri

Kahjuks nubriga ei saa aidata, kuna pole säilinud see mu telefonis. :(

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.09 12:20 Tsiteeri

Kui sul see kaan maas juba, oleks mõistlik lasta vähemalt juhtpuksid ja klapisääre tihendid ära vahetada.

salukas8
huviline

Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92

postitati 29.03.09 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Remondi otsustasin kaanele ära teha nagunii, aga lihtsalt need praod ehmatasid natuke. Lasen ära vahetada nii klapisääre tihendid, juhtpuksid, klapid uuesti sisse soveldada ja kindluse mõttes ka kaant lihvida.:)

ESS:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.1% - SQL: 71.9%]