Mure siiski lahendatud. Võti on lihtsalt maakodus(olin terve puhkuse maal) ning järgi poleks võimalik olnud sõita kohe. Probleem oli selles, et oli
plaanis süüteluku kontaktplaadi vahetus - vana andis saba eelmine kolmapäeva hommikul nii et auto käima saamiseks pidin kellad välja kiskuma ning
selle plaadi eemaldama, sain autot kruvikaga käivitada ning linna sõidetud, raha polnud et kohe uut osta ning nii ma lasin kuni tänaseni kruvikaga
käivitades. Samas pärast viimast sõitu ei keeranud seda korralikult lõpuni tagasi(võtmega süüdet välja) ning ei pannud tähele, et süüde sisse jäi,
seepärast oligi kahepäevase töötava vendi ning tagaklaasi soenduse tõttu aku kuivaks imenud. Nagu eelpool mainitud hommikul üritades auto uksi avada
puldist need lihtsalt ei avanenud - probleem ka veel selles et autole paigaldatud eraldi alarm ning nii lihtsalt lukku lahti poleks saanud. Lahendasin
asja nii et otsisin selle õhukese metall joonlaua millele lõikasin väikese hamba sisse ning kukkusin tagumisel uksel klaasi vahelt surama(seda olen
ennem lammutanud ning tean kus lukumehanism asub) läks aega ca 20-30 sek kuni uks lahti oli, siis juba täkud peale ja asi lahendatud.'
Nüüd ma saan aru miks B4ja nii lihtne pihta on panna, elus esimest korda sel moel uksi avamas ning siis ka õnnestub
Lukuabi oleks tahtnud 400.- mina ostsin endale parem ühe koogi selle raha eest ja pudeli joodavat õhtuks
|