Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Secure 2-way, oleks abi vaja (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 2283)
Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant 94a. 103Kw

postitati 21.02.09 23:10 Tsiteeri
Secure 2-way, oleks abi vaja

Niih sai siis lasta paigaldatud secure 2-way, koos puldist käivitusega. Kõik ilus ja kena ja tore. Aga jama on see, et millegi pärast ei saa ma kodeerida pulti nii nagu õpetuses kirjas on, tehase algseadete järgi töötab puldist käivitades 5min. tahaks, et töötaks rohkem. Ja samuti sooviks pulte uuesti kodeerida. Õpetuse järgi on nagu, et 6xMF nuppu ja süüde sisse. Teen nii , aga nagu ei midagi.. ei piiksu ega vilgu nagu peaks. Saan ma õieti aru, et MF on see pagasniku pildiga nupp? Ehk on kellegil kogemusi ja oskab aitadata.

Ettetänades :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 22.02.09 00:10 Tsiteeri

MF on multfunksionaalne nupp ja ei asu puldil vaid autos signa lähedal kuskil. Välja näeb ta selline umbes 15mm must ``nööp`` mille keskel on punane nupp

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanpoiss
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.7 V8

postitati 22.02.09 00:19 Tsiteeri

Mul veidi parem signa :P, kuid juhis sama s***. Kirjas, et enne auto välja suretamist autom. kasti puhul sisse "N" (neuandertaal:), peale käsipidur, vabastada jalapidur, tõmmata välja võti süütelukust. Mootor peaks jääma tööle u. kaks minutit. Selle aja jooksul väljuda autost ja sulgeda uks. Koheselt peale ukse sulgemist peaks mootor välja surema. Alles nüüd, peale neid protseduure, saab auto puldist käima. Kudas seda reziimi maha saab on sama pikk jutt. Nüüd saab auto tööle hoides "pagaa˛niku" (minul-IV) nuppu all u. paar sekundit ja välja saab suretada kah hoides sama nuppu all paar sekundit. Ehk lühidalt, kui tuled ei vilgu nii nagu peaks, ju siis midagi tegid valesti või jätsid hoopiski tegematta. Kui kasu ei ole, siis võta ühendust oma signa paigaldajaga kuni garantii veel kehtib. Mul vend koges seda, et autost väljudes ja sulgedes auto ukse, käivitus auto ja pani kaapides minema!!!

jaanpoiss
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 3.7 V8

postitati 22.02.09 00:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: westa
MF on multfunksionaalne nupp ja ei asu puldil vaid autos signa lähedal kuskil. Välja näeb ta selline umbes 15mm must ``nööp`` mille keskel on punane nupp

Tõsi see on! Paigaldaja kindlasti näitas sulle, kus see asub. Välimuselt ei pruugi olla kõigil ühesugune ja samas kohas.

Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.09 07:00 Tsiteeri

No Garantii on 2a. reedel sain auto kätte. Uurin siit, kuna nad kindlasti oleks näidanud, aga mul oli väga kiire :P Väga mõnus vidin on.. ma pean ka ennem paar toimingut tegema, et saaks puldist käivitada. Jama on see, et mul jääb käsipidur peal :D auto on küll soe aga käsipiduri mahasaamisega on jama :) lähen vaatan kas leian selle nupu..

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.09 14:47 Tsiteeri

Kui sa tead kuhu see krempel paigaldati siis leiad selle nupu ka üles. minul on armatuuri all ja nupp on juhtme otsas pisut välja toodud. sealt saab siis tõesti üht teist ümber progeda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.09 17:24 Tsiteeri

Nupp mul ka armatuuri all, meeldiv üllatus oli kui selle sealt leidsin. Rõõm kahanes ruttu kui selgus, et ka selle nupu abil ei suuda ma miskit programeerida. Vajutasin 6 ja 7 ja 10x süüde sisse ja ei miskit. Teen miskit valesti ehk.. kuigi kahtlen :P peale pühi kui ise jagu ei saa viin sinna kus peale panid :)

AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad

postitati 22.02.09 19:57 Tsiteeri

Minul oli selline kasutusjuhend ja asi toimib, ei pane siia praegu seda funktsioonide tabelit.

FUNKTSIOONIDE PROGRAMMEERIMINE
Süüde peab olema väljas. Vajuta 5x MF lülitit ja lülita kohe süüde sisse.
Programmeerimisreziimi sisenemise kinnituseks kostub 5 helisignaali ja 5 märgutule
vilgatust. Iga järgneva funktsiooni valimiseks vajuta 1x MF lülitit. Kinnituseks kostub 1
lühike helisignaal ja märgutule vilgatus. Iga viienda funktsiooni juurde jõudmisel kostub
pikk helisignaal. See aitab orienteeruda funktsioonide leidmisel. Olles jõudnud soovitud
funktsioonini vajutada puldi nuppe 1-4 saadud seadsistuse saamiseks. Kinnituseks kostub
vastavalt 1, 2, 3 või 4 lühikest helisignaali. Kui 10 sekundi jooksul ühtegi nuppu ei
vajutatud või lülitati välja süüde, väljub süsteem programmeerimisreziimist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.09 20:37 Tsiteeri

kui nupu üles leidsid, siis edasine on rtfm

Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.09 20:55 Tsiteeri

rtfm? Ja huvitav, et sul 5xMF, mul selgelt kirjas, et 6x. Kas sul sama alarm? Kiired need nupuvajutused sul on ja kas kohe nii kui viimase vajutuse tegid süüde sisse?

AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.09 07:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raiko21
rtfm? Ja huvitav, et sul 5xMF, mul selgelt kirjas, et 6x. Kas sul sama alarm? Kiired need nupuvajutused sul on ja kas kohe nii kui viimase vajutuse tegid süüde sisse?

Ei tea kas täpselt sama, aga secure 2way ta on. Saatsin sulle maili peale oma kasutusjuhendi. Normaalse kiirusega :) - sekundis vajatus umbes.

Read The F_cking Manual - nii saan mina sellest "rtfm" aru

Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.09 22:00 Tsiteeri

No mul see manuaal juba põhimõtteliselt peas. Aga ka täna üritasin.. muud peale 5 piiksu ma välja ei pigista. Ma kardan, et ikka pean minema tagasi sinna, tudub, et neil jäi miski tegematta või on valesti midagi:) Aga tänud.. proovisin täna ka 5x ja süüde.. aga jah

AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.09 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
No mul see manuaal juba põhimõtteliselt peas. Aga ka täna üritasin.. muud peale 5 piiksu ma välja ei pigista. Ma kardan, et ikka pean minema tagasi sinna, tudub, et neil jäi miski tegematta või on valesti midagi:) Aga tänud.. proovisin täna ka 5x ja süüde.. aga jah

Loe veelkord juhend korralikult läbi. Kui juba helisignaalid käes, siis peaks ju asi toimima.
Peale neid helisignaale hakkabki programeerimine pihta. Vajutad MF lülitit, kostub 1 helisignaal ja seejärel valid tabelist vastava funktsiooni - näiteks esimene kesklukk, kus valida (1) kinni 0,8sek, lahti 0,8sek (2) kinni 3,6sek, lahti 3,6sek (3) kinni 0,8sek, lahti 2x0,8sek (4) kinni 30sek, lahti 0,8sek - vajutad vastavat nuppu ja seejärel vajutad jälle MF lülitit milleks kostub 2 helisignaali ja saad valida teist funktsiooni milleks on automaatne uste lukustamine/avamine jne.

Loe veelkord ja proovi uuesti

P.S saatsin sulle kogemata kasutusjuhendi, aga pidin saatma paigaldusjuhendi - viga parandatud :)

AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.09 12:00 Tsiteeri

Veel üks asi. Kuna minul ei ole distantskäivitust ja selle manuali, siis võib ollagi nii, et 6x MF on distantskäevituse progemiseks - 5x signa progemiseks.
Igatahes loe veelkord manuali :D ja kui piiksud käivad, siis oled õigel teel.

olc
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.09 12:52 Tsiteeri

Leidsin oma kapsa üles. Kirjas seal siis järgmist:
Käivitusfunktsioonide progemine
1. Süüde peab olema väljas
2. Vajutad 6x MF lülitit ja lülita kohe sisse süüde. Progemisre˛iimi sisenemise kinnituseks kostub 6 helisignaali ja 6 märgutule vilgatust.
3. Iga järgneva funktsiooni valimiseks vajutada 1x MF lülitit. Kinnituseks kostub 1 lühike helisignaal ja märgutule vilgatus. Iga viienda funktsiooni juurde jõudmisel kostub pikk helisignaal.
4. Jõudnud soovitud funktsioonini vajutada puldil nuppe 1-4 saadud seadistuse saamiseks. Kinnituseks kostub vastavalt 1-4 lühikest signaali.
5. Kui 10 seki jooksul pole ühtki nuppu vajutatud või süüde välja keeratud siis läheb süsteem progemisre˛iimist välja.

Mootori töötamise stopper kaugkäivitusel on funktsioon number 2.
Ehk siis töö järjekord stopperi aja pikendamiseks näiteks 15minuti peale:
1. Süüde väljas
2. 6xMF lülitit vajutada ja süüde sisse, kinnitus ära oodata, kostub 6 signaali
3. 2xMF lülitit vajutada, peale igat vajutust kinnitus
4. Vajutada lisakanali juhtimise nuppu, avatud pagasiluugi pilt nupul. Siis kostub kinnitus, 3 signaali
5. Süüde välja.

Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.09 14:43 Tsiteeri

Piiksud käivad küll. Aga mitte 6x vaid 5 ja ohutuled ei vilgu üldse. Las ta siis jääb. Homme sõidan sinna ja las tegijad ütlevad. Tänud kes üritasid aidata ;) Kui seal ütlevad mis valesti oli , siis kindlasti kirjutan sellest ka siia.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 24.02.09 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Piiksud käivad küll. aga mitte 6x vaid 5 ja ohutuled ei vilgu üldse. Las ta siis jääb. homme sõidan sinna ja las tegijad ütlevad. Tänud kes üritasid aidata ;) Kui seal ütlevad mis valesti oli , siis kindlasti kirjutan sellest ka siia.

Äkki Sul on on Secure 2-way alarm ja on lisatud käivitusmoodul, sest minuteada nende alarmide maaletooja ei pakugi praegu sellist varianti, et nii käivitus kui alarm ühes tükis oleks. Ja siis loomulikult ei saa ka progeda selle juhendi järgi.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.09 16:23 Tsiteeri

No alarm on secure ja ka käivitus moodul on secure. Ja Paigaldajad andsid kaasa kasutjusjuhendi kus kirjas, et saab ka käivtusmoodulit programeerida MF nupu abil. Ja auto töötab täpselt tehase algseadete järgi, 5min, ohtutuled vilguvad jne. Homme saab see lugu lõpu ja eks siis näis kas mina rumal või alarm jonnib :)

Raiko21
huviline

Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.09 20:09 Tsiteeri

Nii sai siis käidud, tuleb välja, et ma olin liialt kinni kasutusjuhendis :) piiksus küll aga ma ootasin ohtulesid ja piiksumist.. ja sealt siis öeldi, et ei vilgugi ohtutuled vaid ainult piiksud mul :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.4% - SQL: 63.6%]