Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 C4 laekäetoed valgustusega (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1347)
TheBeast
huviline

Registreerunud 07.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4} A6 C4} 1.9tdi 96 kw

postitati 20.02.09 09:18 Tsiteeri
A6 C4 laekäetoed valgustusega

Küsimus siis järgnev kuna otsingut kasutades ei leidnud sellist teemat

Kui autol pole tehasest peale pandud laekäetugesi valgustusega ja nüüd oleks soov neid lisada ,oskab keegi öelda kas see on väga raske ettevõtmine? sest niipalju kui ma vaatasin juhtmeid ei ole veetud laekäetugede juurde ,huvitaks ka selline asi ega keegi tea tea kas juhtmed jooksevad ka üle teisele poole laepolstri alt? et kas tuleks ka laepolster maha võtta juhtme paigalduseks?

Ettetänades

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 20.02.09 16:16 Tsiteeri

Mindki huvitaks sama teema A6 C4 avant ja 80 B4 sedaan puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 20.02.09 16:36 Tsiteeri

mul kusjuures samasugune plaan :) mina mõtlesin, et vean ise juhtmed laes olevast tulest sinna käetugede juurde, sest juhtmed saaks ilusasti viia polsti alt, kuna minuteada jääb polsti ja katuse vahele väike vahe, kui uksetihendid eemaldada...( kindlalt veel ei tea, kuna pole jõudnud asja kallale)

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TheBeast
huviline

Registreerunud 07.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4} A6 C4} 1.9tdi 96 kw

postitati 23.02.09 07:02 Tsiteeri

Eks siis peab selle töö ette võtma ja ise avastama hakkama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.09 10:49 Tsiteeri

Kust tulede toitevoolu kavatsed võtta? originaal keskmise lambi alt? Tagumised kohtvalgustid peaksid ju lülituma koos uste avamisega jne... Esimestel kohtvalgustitel ukse avamist süsteemi tehasest igastahes peale pandud pole, vähemalt mu 100c4 sedaanil on nii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 23.02.09 10:56 Tsiteeri

Minu autol põleb käetoe tuli kogu-aeg (kaks punast LED'i), et kas ongi sinna seda lülitit vaja .Kui uksed kinni , siis pole ju tulest kasu .Kas sigareti süütajast pole mõtekam juhe vedada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.09 11:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaimagk
Minu autol põleb käetoe tuli kogu-aeg (kaks punast LED'i), et kas ongi sinna seda lülitit vaja .Kui uksed kinni , siis pole ju tulest kasu .Kas sigareti süütajast pole mõtekam juhe vedada.

Ma ei kujutaks küll, ette kui mul auto salongis koguaeg punane valgus sõidu ajal põleks. Jutt käib ikka ukse kohal olevatest kohtvalgustitest!

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.09 11:22 Tsiteeri

mina plaanin küll keskmiselt laetulelt voolu võtta... ja kui ei hakka nii tööle, nagu vaja, siis tuleb miskit välja mõelda... :P aga need kohtvalgustid on ikka julmalt head minumeelest ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 23.02.09 11:31 Tsiteeri

Ups , ma mõtlesin käetoe sisemist valgustust . Seda ka veel , et ega need LED'id siis kohe nii ei sära , ikka koht valgustuse omad on , aga see-selleks
Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Tsitaat:
Algselt postitas: kaimagk

Ma ei kujutaks küll, ette kui mul auto salongis koguaeg punane valgus sõidu ajal põleks. Jutt käib ikka ukse kohal olevatest kohtvalgustitest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.09 22:25 Tsiteeri

On kellelgi midagi arenenud selle koha pealt? Käetoed olemas nüüd, aga pole veel jõudnud selle otsuseni, et kuidas paigaldada. Liidaks siia teemasse veel küsimuse, kuidas valgustusega päiksesirme paigaldada? Kust ma sellele voolu saan? Lahe oleks terve auto lahti võtta ja teiselt saralt juhtmestik ümber vedada :)

Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 06.05.09 02:15 Tsiteeri

audi 100-l avandil tagumised uksed ei ole relee peal, et avad ja tuli süttib,käetoe juures on kõigil 4-l lüliti.
Laepolstrit pole avanud ja ei oska soovitada kus ahel alguse saab.

Rauntz
huviline

Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a

postitati 06.05.09 02:59 Tsiteeri

B3-l tegin ise, puurisin sinna plastikusse, mille asemel tuli peaks olema, augud ja panin valged ledid sisse. Voolu võtsin laetulest, niiet põlevad siis kui laetuligi. Juhtmete vedaiseks pole küll vaja laepolstrit maha võtta. Traadi või natuke jäigema juhtmega saab edukalt hakkama.

Edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
westa
huviline

Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8

postitati 06.05.09 07:04 Tsiteeri

Voolupoisi saab ilusti laelambilt ja vedada tuleks mõlemad ahelad.
Keskmisel laelambil kaks pistikut: üks on pideva toitega, seega tuli põleb ON asendis. Teine on läbi ustlüliti, seega tuli põleb ainult avatud uste puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 06.05.09 09:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Tagumised kohtvalgustid peaksid ju lülituma koos uste avamisega jne... Esimestel kohtvalgustitel ukse avamist süsteemi tehasest igastahes peale pandud pole, vähemalt mu 100c4 sedaanil on nii.
Tagumised käetoed on kolme asendiga: on-off-uksed, ning ka tulede klaasid suunavad valgust ühtlaselt laiali.
Esimestel on ainult on-off lüliti, sest need on mõeldud ainult kaardi lugemiseks. samal põhjusel on nende tulede klaas selline, et valgus suunduks istme keskele, ning võimalikult vähe mujale(sest üldvalgustuse rolli täidab keskel olev suur lamp), niimodi on võimalik sõiduajal ka kaarti lugeda ilma juhti oluliselt häirimata.

Kelle autol juhi peakohal kohtvalgustuse lampi pole, siis parima tulemuse nimel soovitaks hankida mõne inglise masina pealt pärit vasaku esimese käetoe, sest selle klaas peaks samamoodi kogu valguse juhile sülle suunama. Paremalpool oleva lambi vasakule tõstmisel on tulemus pigem selline, et kogu valgus suundub kuhugi lakke.

Miks ma seda räägin: sest mu masinal on juhi peakohalt käepidemest too lamp puudu, ning autos sees katsetades ja uurides jõudsin järeldusele, et ainuke mõistlik variant oleks inglise masina pealt käetugi hankida, ning parema poolega sarnane on-off lülitus jätta.

Sama uurimise käigus sai keskmisele laternale ehitatud tugevast fooliumist reflektor taha, ning valgusjõud salongi paranes tunduvalt. Kui kuskilt veel head tugevat fooliumi leian, siis käin ka ülejäänud valgustite taustad üle. Muidugi, kui salongi valgustid on juba LED-ide peale ümber ehitatud, siis eraldi reflektorist suurt kasu enam ei tõuse.
Enda masinal ei hakka arvatavasti LED-e laevalgustitesse toppima, sest mulle meeldib hõõgniidi "kollane" valgus rohkem;)

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.09 18:01 Tsiteeri

Paigalduse kohapealt siis niipalju, et sain oma doonori pealt juhtmed. Pole mitte midagi keerulist õnneks. Juhtmed saab ilusasti polstivahelt vedada, ilma seda eemaldamata. Nii käetoed kui ka valgustusega päikse sirmid saavad toite laetulest juba originaalis ( laetulel 2 rida pistikuid) ilma valgustusteta käetugedega variandil on üks pistikupeasa tühi, sellest samast tühjast pesast saabki toite. Keskmiselt klemmilt läheb 1 juhe ( u 10- 15 cm kaugusel jaguneb kaheks) sirmidele, ja äärmistelt klemmidelt lähevad juhtmed käetugedesse. Juba originaalis on juhtmed lihtsalt veetud, ja erilisi jamasid juhtmestiku vedamisega ei tule. Jutt sai võib- olla keeruline, aga sain sellega hakkama ja ilma igasugu peavaluta ;)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]