Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.8Q suur kütusekulu? (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 4780)
Miilu
huviline

Registreerunud 12.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.09 20:10 Tsiteeri
Audi A4 2.8Q suur kütusekulu?

Tervist, on selline probleem, et olen ka Audi omanik, masinaks on A4 2.8 Quattro 128 kW 1995 a. Probleemiks on see, et masin võtab räigelt kütust, niipalju kui siit foorumist lugenud olen siis teistel võtab linnas ~12 l /100km, trassil ~ 9 - 10 l /100km ja mul võtab juba trassil 18l sajale, no see ei ole normaalne. Sain tuttava kaudu Topautos uuritud ja puuritud aga lambda andurid on korras ( sealse info järgi pidi sellel isendil neid olema 3, kolmandat ei jõudnud kontrollida kuna see kuskil põhja all). Ja pöördusin siia foorumisse abi lootma samade isendite omajatelt. Kui kellegil on veel selline probleem olnud siis ehk annab teada siin. Igasugune info oodatud.

Aitäh.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Meevaras
huviline

Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Inca 1,4

postitati 12.02.09 21:21 Tsiteeri

Kui diagnostiku juures käidud siis võid ka piduritele pilgu peale visata.Eesti kliimas suht sage et tahavad puhastamist ja määrimist. Omal käis auto aastake tagasi hoolduses ja puhastati kõik ära aga paar kuud tagasi läks üks ketas jälle tuliseks. Kiskusin laiali ja liugurvanker täitsa kinni jälle.
Üleeile jäi kässar peale niiet jebimist nendega on aeg-ajalt.
Kui sõidust tuled siis katsu üle ega mõni piduri ketas teistest oluliselt tulisem pole, kui on siis lammutama ja puhastama.

don`t drive faster than your quardian angel can fly!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rene999
huviline

Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.8Q

postitati 16.02.09 17:08 Tsiteeri

sorry OT.

Aga see tundub mingi eriline A4 olema, et kolme lambda anduriga. Mina pole kolmandat leidnud veel :D

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 16.02.09 20:00 Tsiteeri

Mis seal ikka, mitte ainult lambda kontroll vaid maksa natukene raha ja lase teha korralik diagnostika, õhulugeja, pidurid, pihustid, küünlad, kontrollida. uus õhufilter, uus õli, ja siis vaata edasi palju kütust võtab,...
V6 mootoril ma tean ka, et ainult 2 lambdat on:) kuhu see 3's andur ja milleks?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 16.02.09 21:17 Tsiteeri

2 lambda andurit on ...1 kummagi väljalaske kollektori küljes.

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Miilu
huviline

Registreerunud 12.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.09 17:28 Tsiteeri

Nonii, pold siia jube ammu vaadanud, aitäh kõigile kes infot levitasid. Aga nüüd uus küsimus, kus oleks kõige normaalsem diagnostika võimalus normaalse hinna eest ?

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 17.02.09 19:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Miilu
Nonii, pold siia jube ammu vaadanud, aitäh kõigile kes infot levitasid. Aga nüüd uus küsimus, kus oleks kõige normaalsem diagnostika võimalus normaalse hinna eest ?

Tallinn, Tartu, Pärnu, Narva ... ja nii me võiks kõik Eesti linnad üles lugeda.
Et milline oleks piirkond ?

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 17.02.09 19:08 Tsiteeri

Mine siia!
Mujal ära hakka üldse pead vaevamagi:)

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rennu1
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 20.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.09 14:24 Tsiteeri
lambda andur

Tsitaat:
Algselt postitas: audi-äss
Mis seal ikka, mitte ainult lambda kontroll vaid maksa natukene raha ja lase teha korralik diagnostika, õhulugeja, pidurid, pihustid, küünlad, kontrollida. uus õhufilter, uus õli, ja siis vaata edasi palju kütust võtab,...
V6 mootoril ma tean ka, et ainult 2 lambdat on:) kuhu see 3's and ur ja milleks?:D

võin teile öelda et v6 mootoril on kaht varjanti kas 2 lambdat või 4tk muud varjanti pole

rennu1
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 20.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.02.09 14:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Miilu
Tervist, on selline probleem, et olen ka Audi omanik, masinaks on A4 2.8 Quattro 128 kW 1995 a. Probleemiks on see, et masin võtab räigelt kütust, niipalju kui siit foorumist lugenud olen siis teistel võtab linnas ~12 l /100km, trassil ~ 9 - 10 l /100km ja mul võtab juba trassil 18l sajale, no see ei ole normaalne. Sain tuttava kaudu Topautos uuritud ja puuritud aga lambda andurid on korras ( sealse info järgi pidi sellel isendil neid olema 3, kolmandat ei jõudnud kontrollida kuna see kuskil põhja all). Ja pöördusin siia foorumisse abi lootma samade isendite omajatelt. Kui kellegil on veel selline probleem olnud siis ehk annab teada siin. Igasugune info oodatud.

see on lambdade viga,mul ka v6 ja täpselt sama nali oli
Aitäh.

Miilu
huviline

Registreerunud 12.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.09 18:43 Tsiteeri

Palju uued lambdad maksavad on kellegil aimu ?

audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 16.03.09 10:38 Tsiteeri

olene mis firma oma:) u. 500-1000tk on orjenteeruv hind... mina oma v6 kunagi vahetasin ja maksis koos vahetusega 1000 vist ... vana oli vaja välja puurida oli sisse ära mädanenud:D

kasutajanimi
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant 2.8 quattro

postitati 08.01.12 00:41 Tsiteeri

Tartus kedagi patsigapoissi ka oskate soovitada? Sama mure sellise vahega, et suvel sai just lambdad vahetatud:(

Quattro saves lives.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 08.01.12 00:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jõuvanker
Mine siia!
Mujal ära hakka üldse pead vaevamagi:)

Sekundeerin! Vähemalt nüüd tean mida vahetada vaja...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
paka66
huviline

Registreerunud 21.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.12 10:04 Tsiteeri
Suur küttekulu

Tere!
Mul oli siis sama asi,et õgis nagu loom!!!Sai diagnost tehtud ja vaja oli siis vahetada lambdad,tühikäigu mootor ja gaasiklapp.Remont kokku üle 1000 euroopa raha.Mul kõikusid pöörded ka tühkäigul.Nüüd saanud peale remonti üks 1500km ja keskmiseks olen saanud 10,9l.

Edu ja jaksu probleemi lahendamisel

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.8% - SQL: 63.2%]