Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Xenon D1S pirnide vahetus (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 3606)
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 3.0TDI Quattro 2005a

postitati 10.02.09 16:51 Tsiteeri
Xenon D1S pirnide vahetus

Autoks siis A4 2005a ja hiljuti 29.01 sai audihooldus.ee käidud murega, et vahetevahel viskab kompuuter kirja ette, et üks pirn ei põle. Peale vea otsingut öeldi mulle, et arvatavasti lähevad pirnid varsti läbi ja et üks uus pirn maksab Revalis 2700.-/tk siis ma neid kohe ostma ei kippunud. Tänaseks on mul need pirnid soetatud (olulisemalt soodsamalt kui Revalis) aga siiani põlevad mul autol need vanad ilusti.

Küsimus kõlab siis järgmiselt: Kas mul tasub need profülaktika mõttes ära vahetada uute vastu või oodata kuniks ees vanad päris ära kustuvad?

Tänud vastuste eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 10.02.09 17:10 Tsiteeri

Mina ootaks kuni päris ära kustuvad, sest siis püsivad sul need uued kauem. Kuluvad nad ju niipalju kui neid põletada. Ilmselt valgustavad need praegused ka suhteliselt normaalselt.

Samas ega seal suurt vahet pole, näitavad uued ikkagi valgemalt ja 4 aasta tagant kannatab uusi pirne osta küll ju.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 10.02.09 20:02 Tsiteeri

mina vahetaks need pirinid kohe ära. Mis mõttega osta pirne koju kapi peale seisma. Kui juba ära ostsid siis pane nad ette. Siis ei ole vaja väriseda roolis, et kas saab selle sõidu ära sõita vanade pirnidega või on vaja hakata poole tee peal pirne vahetama. Või siis sõita ühe silmaga. Vaheta ära

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.09 20:21 Tsiteeri

to: aigar vaevalt keegi väriseb sellepärast autos, kas üks pirn põleb vähem või rohkem.
Pigem ootaks mõnda mõistliku vastust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
outlaw
klubiliige

Registreerunud 05.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: S2, A4-jad, A6-ed, 80 comp x2, sõber 200-ga, C6A6, D3 A8, Q7

postitati 10.02.09 20:46 Tsiteeri

Tulede korras oleku kontoll ei näita xenon pirnide läbipõlemist! Kontrollib vaid kõiki nö tavalisi, hõõgniidiga pirne. Süsteem toimib ahela voolutugevuse kontrollimise meetodil ehk tulede moodul toimib ampermeetrina. Katkise tule viga näitab kui pirni ahelas on katkastus v lühis / ülekoormus. Mõlemal juhul katkestab pinge vooluahelas. Pinge katkestus pole 100% kõigil autodel ja aastakäikudel.

Vigane on mõni teine pirnike mitte xenon. Uued xenon pirnid on kindlasti parema valgustugevusega ja kirkamad. Soovtatakse jah neid paari aasta tagant vahetada...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aigar

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.09 22:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Oliverk
vaevalt keegi väriseb sellepärast autos, kas üks pirn põleb vähem või rohkem.

ma ei rääkinud sellest, et üks põleb vähem või rohkem. Rääkisin sellest, et kui sulle öeldi, et üks pirn võib varsti läbi minna siis oleks need ikka hea ära vahetada mitte sõita pärast ühe tulega kuskil pimedas trassil.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.09 23:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aigar
Tsitaat:
vaevalt keegi väriseb sellepärast autos, kas üks pirn põleb vähem või rohkem.

ma ei rääkinud sellest, et üks põleb vähem või rohkem. Rääkisin sellest, et kui sulle öeldi, et üks pirn võib varsti läbi minna siis oleks need ikka hea ära vahetada mitte sõita pärast ühe tulega kuskil pimedas trassil.

Päris kustu lähevad need pirnid ümmarguselt 10 aastaga. Niiet varu tal veel on. Pigem küsimus selles kas hoiad natuke uusi pirne ja kannatad vanadega sõita või vahetad kohe ära. Mina kui suhtelisetl kannatamatu selliste asjade koha pealt vahetaks ilmselt kohe pirnid ära :P
Samas saaksid seeläbi teada kas asi ikkagi oli pirnides lõppudelõpuks. Aga noh nagunii oleks sul uusi pirne üsna pea vaja läinud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.09 06:34 Tsiteeri

Tänud kõigile mõtete jagamise eest, vahetan pirnid ära, et oleks pimedal ajal veelgi valgem sõita!

coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 11.02.09 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: outlaw

Vigane on mõni teine pirnike mitte xenon. Uued xenon pirnid on kindlasti parema valgustugevusega ja kirkamad. Soovtatakse jah neid paari aasta tagant vahetada...

Minu 2007 aasta autol vahel üks xenon peale käivitust ei sütti ja siis loeb kohe vea sisse... nii et näitab ikka ka xenonit kompu;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.09 07:39 Tsiteeri

to: coupe924
Peale audihooldus.ee xenonite kontrolli arvutiga ja ühenduste kontrollimist ei teki minul seda viga enam -lase ühendused üle vaadata, äkki viga seal!

coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 11.02.09 09:09 Tsiteeri

;) Jah... viga võib seal olla küll.

aigar

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.09 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur

Päris kustu lähevad need pirnid ümmarguselt 10 aastaga.

Kui päevas kasutada xenoneid 1h siis on varu u.5aastat. Aga iga käivitamine lühendab eluiga.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.09 12:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aigar
Tsitaat:
Algselt postitas: laur

Päris kustu lähevad need pirnid ümmarguselt 10 aastaga.

Kui päevas kasutada xenoneid 1h siis on varu u.5aastat. Aga iga käivitamine lühendab eluiga.

Jah aga reaalsus räägib teist asja. Ma näen päris paljusid 98 aasta masinaid millel punased tuled ees, ehk siis keegi neid vahetanud pole, sõidetud niikaua et juba punakaks lillakas läinud, sealt enam palju muidugi kustumiseni ei ole. 10 on vb natuke ülepingutatud, aga hea ümmargune number ja mitte võimatu.

aigar

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.09 16:25 Tsiteeri

vot nendest ma küll aru ei saa, kes sõidavad punastega veel ringi. Sealt vist ei tule enam mingit valgust.

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.03.09 08:21 Tsiteeri
D1S

Revalis maksab üks D1S pirn 2700.-eeku, selline hind võttis ikka tummaks küll aga leidlik inimene ostab need läbi eBay.

Lasin pirnid siis audihooldusel.ee ära vahetada ja uute pirnidega näeb pimedas ikka oluliselt paremini.

Samas on nüüd pakkuda kasutatud aga täiesti toimivad D1S pirnid 2tk -paku hind..

Parimat,
Oliver

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 24.03.09 16:07 Tsiteeri

Viimati Kg Knutssonist(Aave) ostes maksid 1595 eek letihinnas.Reval pole lampide ostmiseks kõige soodsam koht.

Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.09 09:21 Tsiteeri

Mina ostsin need läbi Ebay ja 2tk kokku maksid 900.-eeku Kg Knutsson pole samuti kõige soodsam koht :-)

Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 01.11.09 00:42 Tsiteeri

Samas ei saa ebays kunagi olal kindel, et saad hella toote võid saada sama hästi järgi tehtud hiina toote. Mis muidugi ei pruugi olal kehva samas ei tea jälle nede vihku kah mitte keegi :)

Tsitaat:
Mina ostsin need läbi Ebay ja 2tk kokku maksid 900.-eeku Kg Knutsson pole samuti kõige soodsam koht :-)

Kas gnutsonis maksab paar ca 1600?

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
elevant
huviline

Registreerunud 21.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6

postitati 01.11.09 17:07 Tsiteeri

Küsimus siis kus need KG Knutsson ja Ebay asuvad ?

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 01.11.09 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: elevant
Küsimus siis kus need KG Knutsson ja Ebay asuvad ?

KGK

eBay

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Oliverk
huviline

Registreerunud 22.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.09 12:52 Tsiteeri
D1S (müüdud!).

Kasutatud originaalid 2tk, müüa Tallinnas hind: 300.-eeku. (müüdud!).

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.6% - SQL: 61.4%]