automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 19.01.09 16:10
|
|
|
A6 c4 avandi kroomliistud
Tere!
Tekkis küsimus, et kuidas need liistud ümber akende ära käivad? Mul on küll tavalised mustad aga vast kinnitused on samad. Juhipoolne on mul katki
otsast seega mõtlesin, et kui saaks kuskilt korralikud kroomliistud vahetaks ära. Selliseid tahaks panna: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/217/auto_php-id=574217-view=10-www_auto24_ee.html
Seega rääkige oma kogemustest ja kas on ültse mõtet jamada? Ja kui kelelgi on pakkuda võiks ka teada anda.
|
|
|
Audihauto
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,5 tdi c4 a6 2,5 tdi quattro c4
|
postitati 21.01.09 08:05
|
|
|
Avandil pole küll vahetanud,aga sedaanil.Ustel on liistud kinni needitud,seega tuleb terve uks ribadeks võtta.Õigemini tuleb ära võtta see must al
raam,koos akna ja mehanismidega.Siis on juba näha.Katuse ääres on samuti needitud.Tuleb ära võtta ettevaatlikult selle liistu sees olev plastik ja
siis on needid näha.Jutt sai nüüd küll sedaani liistudest,aga arvan et avandil see analoogselt kinni.Endal kulus vahetamiseks terve päev.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 21.01.09 13:52
|
|
|
paljuga keegi sellise töö ära teeks? ma ise ei raatsi käppa külge panna, aga sama mõte on juba algusest peale...
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 21.01.09 14:53
|
|
|
Need on kroomitud, mitte nikeldatud.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.09 16:02
|
|
|
Ise kartsin ka, et neetidega on. Tundub, et kui neid liiste just tasuta ei saa siis pole asjal mõtet. Kasutaja indur pakkus 900 jaga neid muidu. Ma
arvan, et sõidan oma katkise liituga edasi. 
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.09 07:09
|
|
|
Kas oleks ka keegi, kes selle asja ette aitaks võtta? Plaanis oleks samuti oma avandiga see toiming teostada, aga ei julge uisapäisa kallale lennata.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.09 11:05
|
|
|
Ma isegi hankisin liistud omale kuid külge vist ei panegi. Kuna töö on ikka päris suur. Oleks sedaan olek slihtsam kuid avandil on se taga aken. Ja
selle ümbruse tegemine akent eemaldamatta on suht võimatu kui normaalset tulemust tahad. alumine kummitihend on äärega liimi sees ja seda vanalt
tervelt kätte saada ka pole eriti võimalik.. Võibolla keegi on selle ära teinud ja viitsib head nõu anda.

|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.09 07:05
|
|
|
Kas oleks äkki kellelgi pakkuda neid liiste? Avandil peab vist tagumise küljeklaasi eest lõikama, et sellele needireale ligi pääseda. Kas oleks
selliseid abilisi, kes aitaks sellega? Pole ise varem klaasi eest ära lõiganud...
|
|
|
|