Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: ESP ja ABS tuli hakkab põlema (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2277)
mario_est
huviline

Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6 quattro 03a.

postitati 15.01.09 06:54 Tsiteeri
ESP ja ABS tuli hakkab põlema

ESP ja ABS tuled hakkavad põlema kui olen sõitnud mingi 20km. igakord ei hakka põlema mõnikord jälle kiiremini. milles võib probleem olla?kas mingid andurid ,olen käinud audis , ütlevad et kõik on korras ja muud ei midagi ..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 15.01.09 07:04 Tsiteeri

Kui käiguosa on korras võib seda tekitada ka vigane õhulugeja, kui minul endal jupsis õhulugeja, siis võttes pistiku õhulugeja tagant ära hakkasid ka need ABS ja ESP tuled põlema.
Kindlasti on põhjuseid veel kuid jagan omaenda kogemust.

Pidurdab see kes suudab!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dixi
huviline

Registreerunud 13.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 15.01.09 11:25 Tsiteeri

Viga võib olla ABS blokis. Blokk on remonditav. 5057820

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
alar008
huviline

Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 Q, Audi Q7 3.0 171kw

postitati 15.01.09 12:54 Tsiteeri

kontrolli abs-i andurid üle

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
algajaaudifriik
huviline

Registreerunud 15.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T quattro

postitati 15.01.09 13:17 Tsiteeri

mul piduri pedaali küljes lüliti jamab vahel, pole veel jõudnud vahetada. muidu sama, tuli läheb põlema lambi hetkedel. mul tavaliselt siis kui just õrnalt enne foori või foori taga katsuda pedaali.

loe veakoodid välja autost ja asi selge...

--> vaata siit lingilt täpsemalt kuidas seda ise teha ja veel nii, et see ära ei lagune ja uut pole vaja ehk <--

@Ranno
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
pilsner777
huviline

Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4&b6

postitati 20.01.09 16:46 Tsiteeri

Mul ka säherdune probleem et abs ja külglibisemis tuli hakkavad põlema ja abs kaob tagant ära. ok . aga teinekord on veel lisaks või siis eraldi hakanud vilkuma eelsüüte küünalde tuli (see mis näeb välja nagu külili kukkunud 8) sõidu ajal. autoks b6. 03a. D. et mis seda võiks põhjustada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 20.01.09 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pilsner777
Mul ka säherdune probleem et abs ja külglibisemis tuli hakkavad põlema ja abs kaob tagant ära. ok . aga teinekord on veel lisaks või siis eraldi hakanud vilkuma eelsüüte küünalde tuli (see mis näeb välja nagu külili kukkunud 8) sõidu ajal. autoks b6. 03a. D. et mis seda võiks põhjustada?

Sellel autol saab vigasid edukalt arvutiga lugeda. Arvamine on mõtetu tegevus.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.2% - SQL: 67.8%]