Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Jahutusvedeliku märk põleb armatuuris kuni 90 kraadini (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 2142)
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 08.01.09 09:17 Tsiteeri
Jahutusvedeliku märk põleb armatuuris kuni 90 kraadini

Nimelt siis selline probleem, et ükspäev hakkas põlema see märguandetuli, mis näitas et jahutusvedelikku oli vähe (ja mida oli ka). Lisasin siis autole jahutusvedelikku juurde ja tuli kustus. Nüüd on paaril hommikul see tuli põlema läinud, aga jahutusvedeliku tase on normis ja tuli põleb senikaua kuni auto saavutab töötemperatuuri ehk siis avaneb termostaat 90 kraadi juures.
Sai siis vajutatud seda vasakutpoolset nuppu ja ta lõi selle veeateate ette aga kuna kompuuter on itaalia keelne, siis mina ei mõista seda. Mis seal võiks viga olla et ta nii teeb. Kas mingi andur hakkab läbi minema või mis?

Ja siit teine küsimus, et kes oleks nõus lähipäevil pärnus mul seda kompuutri keelt muutma? Saaks ehk siis teinekord ise ka aru mis autol viga :)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Diagnostik
huviline

Registreerunud 27.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5; 100 2.3

postitati 09.01.09 07:53 Tsiteeri

Me saame aidata: underbonnet.ee

www.underbonnet.ee
autoelektritööd, diagnostika
56473419
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.01.09 08:34 Tsiteeri

Pühade ajal ilmnes suuremate miinus kraadidega 98" A4 1.8T-l sama probleem. Viga pidavat peituma paisupaagi anduris ja kuna seda eraldi vahetada ei saa, siis tuleb paisupaak välja vahetada. Eile käisin just Revalis ja ostsin uue, letihinnaks oli 370.- krooni kui ma õieti mäletan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 09.01.09 18:39 Tsiteeri

Suur tänu. Nüüd tean vähemalt mida teha ja milles viga peitub (kahtlustasin aga polnud kindel).

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.5% - SQL: 73.5%]