Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: C4 2,5 TDI läbisõidu kontrollimine (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1209)
JannA6
huviline

Registreerunud 17.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2,8q 142kw

postitati 30.12.08 15:25 Tsiteeri
C4 2,5 TDI läbisõidu kontrollimine

Tervist, naised seinas rääkisid, et 2,5 tdi 103kw puhul on ajust võimalik kontrollida seda, et kas ja kui palju on autot keritud. On see jutt ulme või teostatav? Saab üldse tal kuidagi kontrollida kerimist? Mitte, et ma autot odoka järgi ostaks, vaid viimasel ajal on mind vallanud sportlik huvi, et kas mu enda isendi 315k km on õige, või totaalselt vale. Pigem kahtlustan, et teda on kõvasti maha keritud, kuna auto on 96a oma ning 2004 saksast toodud, antud hetkeks hooldusraamatu järgi vaid 160k km sõitnud. Sakslane ei osta ju diislit, et aastas ainult 20k km sõita, kui juba suvaline eestlane on 4 aastaga suutnud 40k km aastas sõita...

/edit
kui kedagi huvitab, siis mina sain revali päringu järgi teada, et läbisõit siiski on reaalne. viimane hooldus oli sisse kantud arvutisse dets 2003 ja läbisõiduks oli 163k, seega kõik kattus hooldusraamatuga. järelikult, imesid leidub ja sakslane võib kah diisliga ainult 20k aastas sõita...

/edit 2
Kuigi auto juba ammu müüdud, postitan siia info, et saksast toodud isendite läbisõitu saab revalis vini järgi kontrollida, kui auto saksas hoolduses käinud on. Muude Euroopa riikide kohta see ei kehti. Minu läbisõit oli isegi õige, sest kõik hooldusraamatu ja arvutis olevad kirjed kattusid...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 30.12.08 15:51 Tsiteeri

Räägitakse et ei saa vaadata. Aga ise sõidan dislaga aastas 30k maha nii et...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]