tere et oskab keegi oelda kus see siseringluse klapp asub ja kuidas seda testida kas tootab,mul ka klaasid lahvad uduseks,kui kliima toole panen siis
laheb vaikselt ara .tahaks seda enne teada kas tootab voi ei kui uut soojendus radikat panema hakkan
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
postitati 19.12.08 18:19
Kindalaeka taga asub.
erx-sss-
huviline
Registreerunud 27.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: urs4
postitati 19.12.08 18:24
ma kasutasin otsingut ka aga tapselt seal nagu midagi polnud
erx-sss-
huviline
Registreerunud 27.10.08
Kasutaja on eemal
postitati 19.12.08 18:25
aitah kiire vastuse eest aga ,aga kas ta peab kinni olema va ,kui siseringlust ei ole
erx-sss-
huviline
Registreerunud 27.10.08
Kasutaja on eemal
postitati 04.01.09 11:13
tere jälle kuidas se siseringluse klapp peab olema kui siseringlust ei ole peal,kas siis peab olema see klapp lahti,või kinni,mul praegu nii et et
klapp koguaeg laht,kui siseringlusepeale panen siis läheb klap kinni
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
postitati 04.01.09 14:40
Tsitaat:
Algselt postitas: erx-sss-
tere jälle kuidas se siseringluse klapp peab olema kui siseringlust ei ole peal,kas siis peab olema see klapp lahti,või kinni,mul praegu nii et et
klapp koguaeg laht,kui siseringlusepeale panen siis läheb klap kinni
töötab ilmselt ju
erx-sss-
huviline
Registreerunud 27.10.08
Kasutaja on eemal
postitati 05.01.09 16:04
aga kui panen siseringluse peale siis ei lahe klaasid yldse uduseks ja klapp on kinnises asendis,kui panen tavaliseks siis natuke aega ja lahvad
uduseks,kui panen jalle siseringlusepeale siis kaob udu ara ,kui klapp lahti siis ta votab seest ohku ,kui klapp kinni siis votab valjast va,kui nii
siis mul tootab millegiparast vastupidi kas seal ei ole mingit pistikut mis voib valet pidi olla
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]