Lehekülgi: 1 2 |
Rallymees
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 300 hobust
|
|
Üldiselt selle teema võiks lukku panna.
Järgmine kord kui liikluses midagi ei meeldi siis sõitke järgi ja tehke näost näkku asjad selgeks.
|
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
Sellel autol oli siis suunatule `kang` olemas, kui ta Itaaliast Eestisse jõudis.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.
neiu25 on viimase nädala jooksul juba teine siin foorumis lärmi lööv kodanik, kellele on väidetavalt liiga tehtud vms.
Kas tõesti millegi muuga ei ole oma aega sisustada, kui halada selle üle, et sõitis ükskord mööda teed Audi A8. Sõitis, tavaliselt näitas suunda. Aga
näe siis, kui minust ühe korra mööda sõitis, siis ei näidanud.
Saan aru, et inimesed suures majanduslanguse tuhinas tahavad oma stressi kuskil maandada, aga kas seda poleks õigem teha mitte sr.org foorumis, delfis
või hoopiski spordisaalis?
Ehk adminidele idee, et enne, kui pole möödunud 24h regamisest, ei saa postitusi teha? Selle ajaga inimene juba unustab, milleks ta siia ennast regas
ning jääb ära hulk delfi stiilis poste.
PS! Ületan vahest lubatud kiirust, unustan turvavöö peale panna, jätan vahest ka suunatule näitamata. And then?
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
Mina arvan, et Eesti tavalisel maanteel (mõlemas suunas üks sõidurida), on möödasõitu lõpetades ja oma sõidurajale tagasi minnes täiesti mõttetu
suunda näidata. Kuhu kurat ma siis veel lähen? Ma ei sõida ju mööda ja ei keera täie laksuga paremale kõrvalteele. Loomulikult on teine lugu linnas
või maanteel, kus on mitu rada ühes suunas. Asja tuleks ikka mõistusega võtta ja kes ei oska, ajagu LE-st näpuga järge, ning tehku veel paar sellist
teemat.
Keegi neiuke on saunas kuulnud ütlemist, et "audidel pole suuna kangi", nüüd arvas, et oleks lahe ja paneks ära.
Lame.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Mina arvan, et Eesti tavalisel maanteel (mõlemas suunas üks sõidurida), on möödasõitu lõpetades ja oma sõidurajale tagasi minnes täiesti mõttetu
suunda näidata. Kuhu kurat ma siis veel lähen? Ma ei sõida ju mööda ja ei keera täie laksuga paremale kõrvalteele. Loomulikult on teine lugu linnas
või maanteel, kus on mitu rada ühes suunas. Asja tuleks ikka mõistusega võtta ja kes ei oska, ajagu LE-st näpuga järge, ning tehku veel paar sellist
teemat.
Keegi neiuke on saunas kuulnud ütlemist, et "audidel pole suuna kangi", nüüd arvas, et oleks lahe ja paneks ära.
Lame. |
Ise oled lame. Suuna näitamine on elementaarne liiklusviisakus....sinu mätta otsast paistab, et täiesti mõtetu on ka päeva ajal lähitule pirne
kulutada, kuigi vastutulevat autot on palju parem tuledega märgata. Maanteel nagu ülilihtne ju enne tagasireastumist kergelt suunakangi puudutada...ei
tohiks nagu tükki küljest võtta.
97% juhtudel näitan alati suunda...tondi ringteedel ei jõua seda kangi koguaeg tõmmata.
Häid jõule!
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
OT:
Tsitaat: |
...tondi ringteedel ei jõua seda kangi koguaeg tõmmata.
|
sellisel juhul läbi ringid ohutuledega!
teine asi on see,et vöid küll 97% seda kangi kasutada,iseasi kuidas sa seda teed.(Ja suunda ei ole mõtet näidata pöörde keskel, selle sooritamise ajal
- no mis mõtet sel enam on)
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mihkel
.sinu mätta otsast paistab, et täiesti mõtetu on ka päeva ajal lähitule pirne kulutada, kuigi vastutulevat autot on palju parem tuledega märgata
|
Väga paljudes riikides ei ole päevasel ajal tuledega sõitmine kohustuslik. Ka Eestis ei ole kogu aeg selline asi kohustuslik olnud. Selle mõttekus ei
ole seega sugugi üheselt tõestatud.
Aga asjast enesest - vastik on lihtsalt seesugune üldistamine "kõik aakaheksa omanikud on ebaviisakad mölakad". Kui mõnele on Tondi ringidel
suunatule näitamine ebaoluline, siis teisele möödasõidul. Tulemus on sama, liikluskuulekus on selektiivne. Pada ja katel.
PS.
Mõttetu kirjutatakse jätkuvalt kahe t-ga keskel.
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
mölakad". Kui mõnele on Tondi ringidel suunatule näitamine ebaoluline, siis teisele möödasõidul. Tulemus on sama, liikluskuulekus on selektiivne.
Pada ja katel.
PS.
Mõttetu kirjutatakse jätkuvalt kahe t-ga keskel. |
Millise koha pealt loeb härra välja, et tondi ringidel suuna näitamine on ebaoluline? See, et seal alati seda ei tee on pigem selle tänava
iseärasuses, mis muudab roolis olemise pigem võimlemiseks. Ma ei tunne selle üle uhkust, kuid selles olen küll väga kindel, et suunatuli plingib minu
autol rohkem kui enamusel....seda ka parklates manööverdades, mis paljude jaoks uskumatu võib olla.
P.S edaspidi luban mitte kunagi kirjutada mõttetu 1 t-ga.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
OT jätkuks, mina ka ei näita ringidel ega mujal suunda 98% ajast kui ma sõidan öösel värske lumega linnapeal. so what
teemasse - maanteemöödasõitude kohapealt - pahatihti ei näita ise ka suunda kui pole kellelegi seda nagu mõttega näidata, ma ei reastu tagasi 1m teise
auto ette ju enamik suunanäitamisi maanteel toimuvad pigem ohudega peale
möödasõitu või kui keegi minust mööda sõita tahab siis näitan ka suunda vastavalt etiketile...
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
kisub mõnusalt "liiklushuligaan audi roolis" teemaks
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ma saan aru küll, et jõulueelsed ummikud ajavad nii närvi, et tekib soov siis sõna võtta. Teema edasisel arendusel ei näe mõtet. Liikluskultuuri
teemadel on siin varemgi sõna võetud, kohati tunduvalt asjalikumalt.
Võtkem rahulikut!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|