Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: a4 maki vahetus(concert) (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 3744)
ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.08 18:37 Tsiteeri
a4 maki vahetus(concert)

Tere.
Olen otsinud foorumist ja googeldanud, aga targemaks pole saanud.
Probleem selline: originaalmakina audil concert kassetikas+cd box. Kõlarid esi ja tagaustes.
Kas keegi oskaks maakeeli seletada, kus, kuidas ja mil moel oleks võimalik see katkise nupuga halva heliga jubedus autost eemaldada ja normaalses hinnaklassis talutav stereo saada. Tänud ASJATUNDLIKU nõu eest!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
martinito
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Bayerische Motoren Werke

postitati 25.11.08 18:43 Tsiteeri

Minu teada on enamikel originaalmakkidel külgedel siuksed pisikesed augud. Mõnele vaja kuuskant võtit (pisikest). Ja mõnel vaja külgedepealsed 4 auku korraga sisse vajutada ja siis makki tõmmata välja. Mul küll teine auto aga enda originaalmaki sain kätte nii, et panin pisikesed pulgad kõiki 4 auku ja siis sain maki kätte.

ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.08 18:57 Tsiteeri

Ma pidasin küll rohkem silmas, et missugune eesti kaubandusvõrgus saadav makk oleks sobivaim paigaldusele mõeldes, kas tagakõlarid saaks ära kaotada, kas esiuste kõlaritest piisab hea heli saamiseks. Kus saaks selle töö vajadusel spetsialisti juures teha? Tundub, et majanduslangus paigaldajateni veel jõudnud ei ole, kuna hinnapäringule ei suvatse keegi vastata.

martinito
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Bayerische Motoren Werke

postitati 25.11.08 19:24 Tsiteeri

No sul oli kirjas eemaldada:) Seepärast nii teemat võtsingi. Paigaldamise teemasse ei pea ju vana eemaldamisest siis rääkima.

ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.08 19:25 Tsiteeri

tänan ikkagi, et vaevusid vastama...

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 25.11.08 20:46 Tsiteeri

Ilma elektrijamadeta sobib sinna Blaupunkt näiteks aga Audi originaal CD box muidugi ei kõlba sinna otsa.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.08 19:54 Tsiteeri

missugune Blaupunkt oleks hea, keskmises hinnaklassis ja kohe saadaval? CD boksist on mul savi, ma ei viitsi niikuinii plaate pagassis vahetamas käia.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.11.08 00:45 Tsiteeri

Võid siit kasvõi kõige odavama võtta. Muud kipuvad liiga sini-hõbedaseks minema.

Tsitaat:
Algselt postitas: martinito
Minu teada on enamikel originaalmakkidel külgedel siuksed pisikesed augud. Mõnele vaja kuuskant võtit (pisikest). Ja mõnel vaja külgedepealsed 4 auku korraga sisse vajutada ja siis makki tõmmata välja. Mul küll teine auto aga enda originaalmaki sain kätte nii, et panin pisikesed pulgad kõiki 4 auku ja siis sain maki kätte.

Ära eelda seda, mis enamikel on. Küsiti konkreetselt Audi Concert'i kohta. Sellel ei ole mingeid auke, all servas on 2 pilu, millesse näiteks küüneviile lükates saab klambrid lahti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.08 17:49 Tsiteeri

käisin elektooniku juures, kes laitis maki väljavahetusmõtte maha, et pidi vinge makk olema.. soovitas nupu korda teha ja edasi nautida seda VINGET stereot:mad:

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 02.12.08 22:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ain004
käisin elektooniku juures, kes laitis maki väljavahetusmõtte maha, et pidi vinge makk olema.. soovitas nupu korda teha ja edasi nautida seda VINGET stereot:mad:

Ehk oskad seletada, mis sind selle süsteemi juures kõige rohkem häirib (peale katkise helinupu). Oskaks ehk öelda midagi sulle.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 03.12.08 08:03 Tsiteeri

Ise soovitaks samamoodi originaalstereo kasutamist, sest ilma suurema ümberehitamiseta ei saa paremat heli autosse niiehknaa ja ilmselt kuulad 99% ajast niiehknaa raadiot, niiet mis vahet seal enam on, kas sul MP3/WMA, USB ja iPod-i support vähemasti on üldilme harmooniline ja sound ajastule kohane.

Tsitaat:

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.08 09:51 Tsiteeri

Selle originaalstereo juures häirib 4 asja: katkine nupp, kustunud displei, roolinuppude ja klahvi MUTE puudus ning vähene võimalus tämbreid seada. Pakiruumis cd vahetamise elan üle, mp3-st eriti lugu ei pea. Kuulan raadiot suht vähe, aga sõidan pikki vahemaid, ehk siis muusika olemasolu on mulle tähtis.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 05.12.08 10:51 Tsiteeri

Siinkohal on sul valida kas maki kordategemine või siis uus makk, mis üksi sulle midagi eriti juurde ei anna peale mp3 mängimise võimaluse (mis pole oluline) ja võimalik et ka paremate sätete kruttimise võimaluse. Edasi läheks juba kõlarite vahetuseks. Levinud praktika on, et ees on tweetrid ja midbassid, pagassis bassikõlar. Nii esimesi kõlareid kui bassikõlarit võimendab võimendi. Saab ka nii, et esimesed kõlarid on otse maki taga. Lisaks voolukaabeldus ja kõlarijuhtmete vedamine, uste jäigemaks tegemine pigimatiga. Taha pole kõlareid vaja.

Eks ise tead, kas viitsid jändama hakata, aga mina sinuasemel ei viitsiks, vaid laseks selle orig.maki korda teha.

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 05.12.08 11:31 Tsiteeri

No ma isegi pikka aega mõtlesin, et kas lasen originaal maki korda teha või siis paneks autosse uue maki koos uue süsteemiga. Kaalusin asja nii ja naa, ning leidsin et parem hoian raha kokku, mis kuluks auto helitehnika ümbertegemise peale ja kulutan hiljem autole vaja minevate remontide peale (eks neid tuleb ikka ette).
Nii ma siis täna viisingi oma choruse maki remonti. Kui kätte saan, siis annan siingi teada kui palju remont siin pärnus maksma läks (öeldi et ligikaudu 800kr kanti).

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW

postitati 16.12.08 00:37 Tsiteeri

Tsitaat:

Tunnen kaasa, et sellise arvamuse omandanud oled. Concert on väga väärt raadio ja nende hinnad küündivad teadjate hulgas väga kõrgeks. Halva heli põhjuseks pole kindlasti mitte raadio ise vaid pigem kõlarid.

Kahjuks "nupu" kulumine on neil tüüpviga, mille elueaks on tagantjärgi hinnatud umbes 50 000 nupunõksu. Tegelikkuses sureb aga ära mälu, mis salvestab iga nupu liigutust.

Ilmne on, et head asjad maksavad palju ja nii maksab ka protsessori vahetus - ca 1500 EEK, kuid koos sellise vidinaga saab raadiost väga mugava ja erinevate sisenditega seadme. Ebayst saab sarnaseid tooteid ka poole odavamalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.09 21:06 Tsiteeri

Nüüd tekkis uus häda. Auto seisis 2 kuud ja aku sai loomulikult tühjaks. Mina debiilik ei maldanud muidugi oodata kuniks aku laadib ja andsin boosteriga käivitusvoolu. Peale seda ei tööta makk enam üldse. Kas viga võib olla selles, või suri maki nupp lõplikult ära?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 13.03.09 21:16 Tsiteeri

Vedas et ainult makk ära põles! Seda start funksiooni ei tohi tänapäeva autodel kasutada!

ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.09 15:06 Tsiteeri

Ok, ainult kaitse oli läbi...
Kas kellelgi oleks concerti inglisekeelset manuali. Sain koodi sisse, aga migi tekst tuli veel ette ja kuna piksleid on displeile vähe jäänud ja saksa keelt ei oska, ei saa häält sisse

-Margus-
huviline

Registreerunud 15.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.09 19:02 Tsiteeri

Oli vist ette viskanud mingi Illuminate (saksa keeles). See peaks ju tähendama midagi valgustusega?!
Äkki viskas mingid pirnid läbi ja nüüd makk viskab veakoodi ette (on see võimalik?).

ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.09 14:16 Tsiteeri

Ei, tekst oli TELEFON ON. Viisin täna maki Dialabi, homme peaks kätte saama.

ain004
huviline

Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.09 20:35 Tsiteeri

Sai maki Dialabist kätte, supertöö, superteenindus, normaalne hind, soovitan soojalt kõigile.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.8% - SQL: 52.2%]