Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Soovitusi lisakaugtulede ostmisel (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1624)
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 17.11.08 14:51 Tsiteeri
Soovitusi lisakaugtulede ostmisel

Kuna pimedad ajad tulekul ja Audi B4 tuled nagu nagu nad olen mõelnud kaugtulede ostmisele. Kuna ise ei ole nendega kokku puutunud siis ei oska ka erilist mida arvata. Antke soovitus ja jagage kogemusi. Või üldse investeerida mingitesse võimsamatesse pirnidesse, kuigi tulede klaasi suht täkkeid täis, et kas see tasuks ära.

Mis kostate sirius firma kohata? Endale jäi silma http://www.automaailm.ee/index.php?lang=est&main_id=139&brand_id=&cat_id=77&product_id=167 ja
http://www.automaailm.ee/index.php?lang=est&main_id=139&brand_id=&cat_id=77&product_id=1306

Vabandust kui taoline teema olemas, aga tõesti ma ei suutnud leida üles.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.11.08 15:21 Tsiteeri

Tuled maha, seest ja väljast puhtaks (klaasid käivad metallklambreid eemaldades ära), täkkeliste klaaside asemele uued korralikud, roostes reflektorite asemele uued korralikud, pirnideks Philips Vision Plussid vms, juhtmetele soovitatavalt releed vahele ja peaks valgust jaguma. Kui ikka pimedaks jääb ja on palju pimedal ajal maanteesõitu, võib lisatuled paigaldada küll. Sinu antud valikust siis pigem esimesed, kuna need rõngaspargid seal lisatulede sees ei anna sulle 3x kallima hinna eest midagi. Ei muuda vana Audit uueks pimp-LC-ks. :)

Siriusel pole häda midagi, samamoodi, nagu Ring'idki, on nad Hellast kõvasti odavamad, kuid teevad oma töö ära. Jäävad varastele vähem silma ja kui lähevadki, on odavamad asendada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 18:59 Tsiteeri

Pidasin ka siin ühe asjatundijaga aru ja otsustasin et algul teen põhituledega selle protsetuuri ära- panen uued pirnid ja releed vahele. Ja kui tollest jääb väheks siis lisakaugtuled.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audimees80
huviline

Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD

postitati 17.11.08 19:29 Tsiteeri

mina isiklikult ei paneks endale lisakaugtuledeks ümmargusi tulesid. audi B4-le sobiksid ovaalsed või kandilised kaugtuled, aga nagu öeldakse maitse üle ei vaielda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 19:58 Tsiteeri

No ma olen kohanud ümmarguste kaugtuledega b4-i, ehk oskad pilte jagada mõnest B4-st millel on sinu pakutud kaugtuled ees?

ralf
klubiliige

Registreerunud 08.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6c6q,2*c4tdi,b4,a5,SQ5

postitati 17.11.08 20:09 Tsiteeri

nagu eelpool mainitud soovitaksin originaal tuled korrastada ja seejärel lisa tulede peale mõelda.tuttaval olid b4 ees hella ovaalsed kaugtuled(vist550,kui ma numbritega ei eksi) ja sobisid ilusti(pilte kahjuks pole).mu enda a6l ees hella rally3000 näitavad väga hästi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 17.11.08 20:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Pidasin ka siin ühe asjatundijaga aru ja otsustasin et algul teen põhituledega selle protsetuuri ära- panen uued pirnid ja releed vahele. Ja kui tollest jääb väheks siis lisakaugtuled.

pirnideks sobivad hästi Osram Nightbreakerid. Enda C4 sai pandud ja teine tera võrreldes kõige tavalisematega. Releed said ka muidugi vahele, aga pinge tuledes väga ei tõusnud - seega peaks pirni enda efekt küllaltki suur olema.

Need Osramid nn märgatavalt odavamad ka kui need Philipsi omad ja peavad suht hästi.

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]