Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Püsikiiruse hoidja - SOOVIKS ABI! (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1300)
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 08:06 Tsiteeri
Püsikiiruse hoidja - SOOVIKS ABI!

Mida arvate, teadjamad ja targemad, järgmisest kuulutusest?

"Püsikiirusehoidja, mis sobib V.A.G. autodele, millel on elektrooniline gaasidosaator. Sobib kõigile turbodiislitele. Kaasas inglise keelne õpetus 5lk. Ostetud e-bay.de st, aga auto sai enne maha müüdud kui kaup kohale jõudis ja uuel autol oli juba püsikiirusehoidja olemas. Midagi keerulist ei ole- tulede kang maha võtta, uus asemele, juhtmed ühendada, vag com ja valmis. Lisaksin veel, et mulle läks see vidin koos saatmisega maksma 1390.- ja 5 nädalat ootamist( väidetavalt eesti tolli tõttu). -bay müüja ütles, et sobib kõigile V.A.G.(Volkswagen Audi Grupp) TDI autodele. Seega peaks sobima. Mu sõbra a6 -el oli täpselt samasugune püsikiirusehoidja kang/hoob, ainult saksakeelsete kirjadega. Pead ei anna, jalga ka mitte. "

Endal on Audi A6 Quattro 2.5 TDI 98.a, kas on mõtet osta see vidin(hind on üpris soodne)? On kellelgi selliste asjadega kogemusi? Ma ise esimest poolaastat alles autoomanik ja ei tea suurt midagi neist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 17.11.08 08:25 Tsiteeri

C4 originaal CC kang maksab praktiliselt sama palju + juhtmed tuleb ajusse nagunii vedada. C5 kangi hinda ma peast ei tea aga seda võid ju ise Revalist või romulatest uurida. Originaali eeliseks on see, et ei ole mingit lisakangi kuskil tolknemas.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mclx
huviline

Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Quattro

postitati 17.11.08 10:05 Tsiteeri

ma arvan, et c5 kang on umbes samas hinnas kui mitte kallim. miks mitte, paigaldada üsna lihtne, sobib sinu diislile küll :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 17.11.08 10:27 Tsiteeri

No hind on pea sama mis revaliski ja ma soovitan seda teemat lugeda

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=31851

siit saad enamustele oma küsimustele vastuse

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.08 11:12 Tsiteeri

Väljandasin ennast veidi valesti. See vidin ei ole 1390.- müügil, vaid ligi poole kui mitte rohkem odavamalt.

Oskab äkki keegi öelda, palju selle paigaldamine kuskil teeninduses maksma läheks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 17.11.08 11:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juunior01
Väljandasin ennast veidi valesti. See vidin ei ole 1390.- müügil, vaid ligi poole kui mitte rohkem odavamalt.

Oskab äkki keegi öelda, palju selle paigaldamine kuskil teeninduses maksma läheks?

võta elektriku tunnihinne - üle 1-2h küll minna ei tohiks sellega...

Lisaks veel vag-com nokkimine

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mclx
huviline

Registreerunud 04.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Quattro

postitati 17.11.08 18:02 Tsiteeri

jah, koos kangi vahetusega ei tohiks minna üle 1h
a4 1,9tdi'le läks mul aega alla tunni

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 25.4% - SQL: 74.6%]