Renz0
huviline
Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.
|
postitati 11.11.08 21:22
|
|
|
minidisk player
autos oli originaalis mingisugune minidisk player. sai makk välja vahetatud ja enam ei toimeta. ehk oskab keegi teadjamees öelda mis moodi saaks
andmed minidiski pealt arvutisse?
ettetänades
Rene
QUATTRO.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 12.11.08 07:11
|
|
|
Minidisk oli vist Sony püüdlus CD-sid välja süüa, kuid püüdluseks see ka jäi, niiet ei levinud ta väga laialdaselt, seetõttu ka 1:1-st arvutisse
kopeerimist teha ei saa (pole oma silmaga näinud minidisk-i lugejat arvutis), ehk siis võimalik, et saad kuskil kel olemas portatiivne minidiski
mängija ja cd kirjutaja, ehk siis 1:1-lt kirjuta plaadile ja sealt siis juba plaadilt arvutisse.
Muidugi on võimalik ka portatiivne mängija ühendada arvutiga (RCA või opt. sisendiga helikaart) ja sealtläbi salvestada.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.11.08 08:30
|
|
|
Sony Minidisc oli selle formaadi nimi siiski. Ja pleieritel on USB pesa ka täiesti olemas. Mis oluline data sul seal peal on? Muusika? Uuri, kas
näiteks see on juba müüdud? Võibolla saad andmete üle kantimise osas kaubale.
|
|
|
|
-anc-
huviline
Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2017 A5 Cabrio
|
postitati 12.11.08 10:06
|
|
|
Esiteks kõikidel minidisci pleieritel USB'd nüüd küll ei ole. Mul on au omada lindistatavat minidisc dekki kodus ja ka kaasaskantavat recorderit, oli
ka au omada auto minidisc mängijat. Vanemat tüüpi mängijatega on asi lihtne, salvestatakse jooksvalt analoogi. Esitatakse samamoodi, see tähendab et
muusikat ei saa minidisci pealt maha võtta nagu mälupulgalt(ega ka sinna panna). see tuleks maha salvestada(või siis peale salvestada nagu vanale
kasettile).
Uuemad NetMD nime kandvaid seadmeid saab kasutada natuke hõlpsamini. Need, jah, käivad USB'ga arvuti külge ja vastava programmi abil saab nii mõndagi
muuta.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.11.08 10:51
|
|
|
Ma tegelikult pidasingi pleieri all rohkem seda taskuseadet silmas. Ma olen 3-4tk käes hoidnud ja kõigil on USB pesa küljes olnud. Autoseadmetel ja
deck'idel seda vast tõesti ei ole.
Ma küll ei ole ise ühtki MD seadet omanud, kuid oled sa kindel, et tegu on analoogsignaali salvestamisega? Mulle oleks nagu meelde jäänud Sony
reklaamlause "iga koopia nagu originaal".
Või siis siit:
Tsitaat: | Since MD stores audio using a data reduction technique (see ATRAC, below) there are considerable differences between the audio
signal from a CD and that of an MD digitally recorded from it.
ATRAC (Adaptive TRansform Acoustic Coding) divides the 16 bit 44.1 KHz digital signal into 52 sub-bands in the frequency domain (after a Fast Fourier
Transform). |
Aga ikkagi huvitaks, mis tüüpi andmed sul seal peal on, Renz0?
|
|
|
|
-anc-
huviline
Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2017 A5 Cabrio
|
postitati 13.11.08 14:10
|
|
|
on selline väga hea lehekülg: www.minidisc.org , ja sealt loeb järgmiselt :
Is there any way of transferring MP3s to MD without using OpenMG Jukebox?
Dino Inglese, a Minidisc T-Station message board member offers this tip for using Simple Burner to circumvent OpenMG Jukebox (see his humorous
original posting). CAVEAT: You will need Nero, and Nero's Imagedrive feature, or something similar that can create a virtual CD disc image and allow
you to mount it to your desktop.
minu teada andmeid sinna peale panna ei saa, ainult musa! correct me if I'm wrong...
|
|
|