rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 13:42
|
|
|
Mida arvate sellest autost (Audi 100 2.8 v6 128 kW)
Auto ise siin: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/248/auto_php-id=500248-www_auto24_ee.html
käisin seda vaatamas...omanik rääkis et valab jahutusvedelikku juurde 1-2 liitrit 10 000 km peale..kuigi plokikaanetihendid vahetatud ....kaaned
survestatud ja lihvitud....Lekkeid ei leidnud...kuhu siis vedelik kaob?
Juhipoolsel esimesel tiival rusikasuurune roostekahjustus...Muidu igati vinks-vonks auto....
Ja veel....õlikorki lahti keerates avastasin korgi alt majoneesi taolise olluse....
Ja olen kuulnud et 2.8 v6 pidi parem olema kui 2.6 on see tõsi?
Tänud...
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
postitati 25.10.08 14:21
|
|
|
Ma ütleks, et 2.8 vs 2.6 on maitse asi - üks ütleb 2.6 parem olevat ja teine 2.8... võta nüüd kinni kumb see siis parem on.
Üldiselt midagi peab ikka lekkima ega see vedelik õhku kao ju. Lisaks mu arvates kui ise vaatamas juba ära käinud ja nägid seisukorda, siis piltide
kohta küsida arvamust suht mõttetu ju?
|
|
|
rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 14:24
|
|
|
arvamust küsisin jahutusvedeliku ja selle majoneesitaolise olluse kohta.....lingi panin niisama juurde
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
postitati 25.10.08 14:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rodza
arvamust küsisin jahutusvedeliku ja selle majoneesitaolise olluse kohta.....lingi panin niisama juurde |
eks see jahutusvedelik ikka seguneb õliga... muideks: OTSING-> õli vahutab
|
|
|
Aiku
klubiliige
Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.
|
postitati 25.10.08 14:46
|
|
|
Ei pruugi nii olla. Sügisel niiskete ilmadega tekib kontents ja siis on õlikorgi alune lühikses sõidu järel täpselt selline ,nagu kirjeldasid. Peale
pikka sõitu kaob alles ära. Kui mootor ikka käib korralikult ja surved korras siis ... Jahutusvedelik võib kaduda kuhu iganes ,näiteks lekib hoopis
soojendus radkas jn. ja eks ta ikka aurustub ka mingil määral.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 25.10.08 14:48
|
|
|
Sa uuri omanikult, kas ta koos rihmaga ka veepumba ära vahetas. Võib olla üks lekke põhjuseid mida ei näe otsesel vaatlusel või sii võib olla veel
variandiks lekkiv veepumba tihend.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 25.10.08 15:02
|
|
|
Ma kardan, et see moto on kuuma saanud ja liiga palju. 50:50 võimalus, et peale tegemist ja tihendite vahetust sellest nende kaantega asja saab. Selle
hinna ja asja juures pole küll pointi, turg on täis neid isendeid, vaata veel ringi.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
mybike
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant 2.6 no Q
|
postitati 25.10.08 18:41
|
|
|
...mix nii suur mootor ja esivedu??? ...vaata siis Q-d juba muidu kerib suht tühja!!! Mul esimesed papud siledad...nu läheb pahatihti kogemata
kerima vähe ...tee mu sõnade mitte tegude järgi 
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 18:51
|
|
|
quattrosid on vähe müügis sellise hinna eest...ja korralikke on vähe...
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
postitati 25.10.08 18:53
|
|
|
Kui selles vanuses masinat ostad. Siis arvesta hinnale mingi 10k otsa. Ei uskunud alguses, et nii peab tegema - kokkuvõttes läks see 10k siiski käiku
peale auto ostu. Hooldused ja kriitilisemate vigade likvideerimine. Enda masina eest maksin 37k...
Huviliste autode alt võid täpsemalt lugeda kuhu see 10k läks peale ostmist.
Edu valikul!
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... 
|
|
|
|
rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 19:03
|
|
|
täna on juba hilja aga homme vöin uurida-üks tuttav müüb a6 2,6 quattrot aastat ei mäleta. hind oli mingi 25 vöi 26tuhat. miks nii odavalt?-möned
rooste poisid ja raha vaja ruttu.
EDIT: Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
Kui selles vanuses masinat ostad. Siis arvesta hinnale mingi 10k otsa. Ei uskunud alguses, et nii peab tegema - kokkuvõttes läks see 10k siiski käiku
peale auto ostu. Hooldused ja kriitilisemate vigade likvideerimine. Enda masina eest maksin 37k...
|
mitte alati. see kehtib siis kui ostad auto mis on just toodud vöi omanik ei oska/taha hooldustöödest rääkida.
|
|
|
rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
täna on juba hilja aga homme vöin uurida-üks tuttav müüb a6 2,6 quattrot aastat ei mäleta. hind oli mingi 25 vöi 26tuhat. miks nii odavalt?-möned
rooste poisid ja raha vaja ruttu.
Väga tore oleks kui saaksid selle auto kohta uurida....aga räägi autost lähemalt....ja kui äkki leiaksid mõne pildi... |
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.10.08 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
sa oled siis päris raske jalaga vist :p
endal ka esiveoline 2.8 ja siiani vaid mõned korrad Q puudust tundnud. Eriti märja teega foori taga. |
Mis sest V6-st siis üldse osta, kui pedaali vajutada ei kavatse? Mina kuulen oma B4q-ga päris tihti kohalt minnes rehvikriuksatust, esiveolisena ma ei
kujutaks seda üldse ette...
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 19:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rodza
Väga tore oleks kui saaksid selle auto kohta uurida....aga räägi autost lähemalt....ja kui äkki leiaksid mõne pildi... |
ega ma hetkel muud ei tea et see tal ostetud asendus autoks, kui ta enda auto remondis oli. inimene eriti audidest lugu ei pea ja ülistab passatit uurin homme vöi esmaspäeval ja annan teada
|
|
|
rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 19:24
|
|
|
aga kas auto on sedaan või avant?
Tänud...
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 25.10.08 19:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
sa oled siis päris raske jalaga vist :p
endal ka esiveoline 2.8 ja siiani vaid mõned korrad Q puudust tundnud. Eriti märja teega foori taga. |
Mis sest V6-st siis üldse osta, kui pedaali vajutada ei kavatse? Mina kuulen oma B4q-ga päris tihti kohalt minnes rehvikriuksatust, esiveolisena ma ei
kujutaks seda üldse ette... |
ega selleks ei pea ka just vee kuusik olema,et rulli ringi ajada.esivedusel hakkavab rehv töesti kiiremini kiunuma,kui seda Q-l.esiveolisest ei oska
seda funny välja völuda,kuid eelmisega(tagavedune)oli lusti hoolega.Q-ga paar korda küll vuristatud,kuid ei ole proovile pannud.
teemaalgatajale:autot vali ka sellejärgi,et pärast vanduma ei peaks,et sai liig suur mootor,pole Q-d,lisasi nadilt jne.soeta söiduk,millest ka hiljem
röömu tunneksid,selleks ei pea ju tingimata A6 olema.isegi A80 B4-l on suhteliselt rikkalik valik(mootor ja varustus) koos möistliku hinnaga.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
rodza
huviline
Registreerunud 19.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 19:36
|