Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kehtna MTK maine (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2692)
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 23.10.08 21:52 Tsiteeri
Kehtna MTK maine

Tekkis küsimus, et mis maine on Kehtna MTK'l ja kui lihtne/raske o saada selle haridusega tööle. küsin sest õpin seal autotehnikuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 24.10.08 05:05 Tsiteeri

Autoremondimehi on alati vaja, ükskõik, kust nad välja tulevad. :) Peaasi, et käed ja pea otsas on, ega see diplom olegi põhiline.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 24.10.08 06:40 Tsiteeri

Eks sõltub sellest mis tööd tahetakse leida. Vähegi normaalsemale kohale tehakse nagunii eraldi põhjalikud koolitused ning tavalise õlinäpu töö juures loeb praktika koolis omandatust sada korda rohkem st ei ole olulist vahet kus algteadmised omandatakse.
Kehtna näidissovhoostehnikumi mainel pole küll miskit viga.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 24.10.08 07:18 Tsiteeri

tänud vastuste eest:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.08 09:52 Tsiteeri

Reaalselt on jah nii, et ega selle ala paber kedagi ei huvita kuna koolitus on Eestis nii nõrk ning kogu edukus autode alal põhineb kogemusel ning isiku tehnikataibul.

Meiegi pole kunagi pööranud tähelepanu kooli paberile, vaid isukule endale.

Eks loomulikult annab paber mingi eelise aga kahjuks mitte suure.

Peamine mis kooliga kaasneb on praktikal oldud aja kogemused ja need juba maksavad.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
artzik
huviline

Registreerunud 21.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: s4 c4

postitati 13.02.09 20:03 Tsiteeri

mina olen selle kooli lõpetanud ja ei olnud mingit probleemi tööle saada aga ma arvan ka et ikka rohkem loeb praktiline osa kui teooria!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
zaddam
huviline

Registreerunud 06.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 c4 quattro 1.8t

postitati 03.04.09 08:24 Tsiteeri

Üldiselt on siiski hea maine sellel koolis, ise olen lõpetanud aasta-kaks tagasi arvutid ja arvutivõrgud eriala seal.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lumidee
huviline

Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 09.04.09 21:25 Tsiteeri

Kokkade kool, ise käin seal.
Autotehniku eriala on väga puudulik, puuduvad õppetajad ning koolisisese praktika jaoks vajavad vahendid.
Paberi saab lihtsalt kätte, oluline ainult kohal käimine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.09 08:09 Tsiteeri

Õppinud seal koolis IT'd kunagi ammu. See aeg kui mina seal käisin nägi autoremondi eriala välja selline et sinna said kõik need kes mujale ei sobinud(keskmise hinde pärast). Seal oli ikka igasuguseid frukte, mõni ei osanud normaalselt kirjutada ega rääkidagi aga lõpetas edukalt tehnikumi. Suht mõtetu kool kui aus olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kultz
huviline

Registreerunud 30.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 10.04.09 08:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eroz
Õppinud seal koolis IT'd kunagi ammu. See aeg kui mina seal käisin nägi autoremondi eriala välja selline et sinna said kõik need kes mujale ei sobinud(keskmise hinde pärast). Seal oli ikka igasuguseid frukte, mõni ei osanud normaalselt kirjutada ega rääkidagi aga lõpetas edukalt tehnikumi. Suht mõtetu kool kui aus olla.
Selleks, et tehnikat tehniliselt tunda ei peagi oskama kirjutada. Mul üks väga hea sõber kes annab silmad ette nii mõnelegi nn. spetsialistile tehnika alal, kuigi endal neli klassi haridust. Jutu poolest ja ka väliselt ei saa arugi, et inimesel haridustee nõnda lühike. Seepärast ei saa andekaid inimesi kirjavigade pärast hukka mõista ja rumalaks pidada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lumidee
huviline

Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 10.04.09 19:42 Tsiteeri

Eks see tehnika pool on nii palju kui palju sul endal selle vastu huvi on. Igast matsist võib saada korralik masinamees, huvi ja trotsi peab olema endal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
taiz
huviline

Registreerunud 10.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 85kw.

postitati 11.04.09 08:37 Tsiteeri

Ei kurda seal millegi üle

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.2% - SQL: 61.8%]