Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A6 tulede reguleerimine (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 2830)
98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 18:31 Tsiteeri
Audi A6 tulede reguleerimine

Niisiis, autoks on Audi A6 1997 aasta. See uuem kere juba, ümar. Ühesõnaga kuidas ma saan (lähi)tulesid reguleerida? Ma tean, et on kuuskandiga vaja pöörata, läksin ma siis täna ÜV punkti, kurdan elumeestele , et tuled maru maha näitama. Nood vastavad, et oi oi liiga kõrgel on. Kruttisid veelgi madalamale, nüüd sõidaks nagu udutuledega(jutt käib lähituledest hetkel ) . Ühesõnaga see selleks. Aga mul on vaja ka tulesid saada näitama paremale poole , hetkel on nad reguleeritud justkui Inglismaal sõidu jaoks, sujuvalt valgustavad rohkem vasakut teeäärt kui parempoolset teeäärt. Seega need ÜV sosssepad ajasid mul kopsu üle maksa ning tahangi teada, kuidas ma saan neid paremalepoolne näitama panna. Aitäh tulevase info eest.

Kui Audi...Siis QUATTRO ! :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
altsik
huviline

Registreerunud 17.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 quattro '98 2,8 142 kw

postitati 22.10.08 18:57 Tsiteeri

jummel küll.keeradki kuuskandiga neid kas üles alla või vasakule paremale.seal kaks varianti ongi ju ainult.vaata.need regulli kohad ilusti näha ju

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 18:59 Tsiteeri

Kust otsast?... Pealevaadates on mõlemal tulel ainult 1 regullimise koht.... Ega ma ometi 1 seda kuuskanti pöörates ei saa 4 funktsiooni teha !! Sellega mis mul seal on ma saan ju ainult üles -alla ....Mitte, et vasakule paremale ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 22.10.08 19:03 Tsiteeri

Üks on paremalpool ja teine on vaskul..;)

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:05 Tsiteeri

no kurat, nii loll ma ka ei saa olla :D pime ka pole.... mul ainult 1 regullimise värgendus mõlemal tulel.... kas äkki on see vasakule-paremale reguleerimise nupuke kusagile ära peidetud või peab läbi mingisuguse plekiaugu mingise ulmepika kruvikeerajaga keerama seda regulaatorit :D ?.. ÜV punktis ka täna eluvennad vaatavad ja seletavad, et oi sul ei saagi neid paremale timmida .... minu arust see on ebareaalne, kui isegi vanematel audidel saab....

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:06 Tsiteeri

Just piilu sinna vahedesse taskulambiga...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:09 Tsiteeri

Ühesõnaga see on reaalne, et kusagil allpool võib see olla reguleerimise jublakas, et timmi ajada paremalepoole need tuled ?

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:17 Tsiteeri

Kas ma pean pildi tegema??? :P
Ma ei saa aru kuida sa ei leia teda!?

98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:23 Tsiteeri

Praegu ma ei saa enam otsima minna, õues paras kott ka , aga tõesõnu ei leidnud mina ja ei leidnud ÜV sossud ka seda... Ma vist ise sama loll kui nood ÜV härrad olid :D . Aga päriselt seal selle tule taga nagu on see regulaator, tean. Neid peaks olema seal 2 tk ühesuguseid , et ühega timmid kõrgust ja teisega siis kas vasakule või paremale. Aga viimane võimalus mul nagu puudub... Või on siis see regulaator kusagil X kohas :S. Mina seda ei märganud igaljuhul.

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:31 Tsiteeri

Käisin just vaatamas ja mul asuvad parempoolne (kui seisad auto ees) on tule kinnitus kruvi juures üleval (on üks auk ja selle sees on kuuskant regulaator)
Teine on vasakul kinnituskruvi vasakpoolne auk ja seal jällegi kuuskant regulaator.

98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:34 Tsiteeri

kurat ma lähen vaatan ja teen foto sulle :D

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:38 Tsiteeri

ootan huviga :cool:

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:42 Tsiteeri

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/198/auto_php-id=554198-view=50-www_auto24_ee.html
Sellel pildil on väga hästi näha neid auke.

98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:47 Tsiteeri

Just :D Aitähh Sulle ! Läksin välja ja otsisin tükk aega...Taskulamp kehva ja ei näinud algul... Ja peale 3-4 minutilist rahulikku vaatamist leidsin ülesse need. Vasakpoolse tule kruvi oli ilus puhas seest, isegi rist oli näha , aga parempoolse oma oli mingit jama täis kogunud ennast. Eks homme katsun sättida neid vähe paremale poole. Aga huvitav, kui mitu keeret tuleks teha... Saan aru, et see sõltub sellest kui vasakul mul tuled on, kuid üldiselt kui pööran ühe täisringi peale ära siis kui palju tuli peaks oma seda suunda muutma ?

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:50 Tsiteeri

No mul tuttav ka endal ülevaatuses olemas ja olen näinud, et üks pööre ei muuda essugi.
Kõik siiski oleneb, kui paigast nad ära on.

98euro
huviline

Registreerunud 25.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.08 19:54 Tsiteeri

Selge...Seda vast saan pimedas kusagil vaiksel maanteel sättida kõige paremini ma usun. Ei tohiks väga keerukas protsess olla :D Silmaga kohe märgata kuidas näitavad... Või siis minna tagasi nende juhkamite juurde ÜV punkti ning näidata neile regulaatorid kätte ja lasta neil ära kruttida... Igaljuhul, tänud !

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]