Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Varjupaiga järelkaja 1 ja 2 (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2652)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.08 12:33 Tsiteeri
Varjupaiga järelkaja 1 ja 2

Nii,saigi see heategevuslik üritus selleks korraks läbi.
Ilm oli ilus ja kohapeal polnud ka õnneks nii tugevat tuult,nagu seda oli Järve parklas :) Raigo22,järgmine kord kohtume maaaluses parklas :D
Rahvast seal ikka oli ning üks tore hundikas leidis vist omale kodu soomlaste peres ja ka taks olevat ära viidud.

Kohalikud elanikud olid ka huvitavad tegelased.Fab-V8 käis oma koeraga ringi ja see oli ikka nii boss,et siristas teistele penidele luba küsimata ja ette hoiatamata nina peale :D
Mina jällegi meelitasin enda koera ca.20 minutit puuri-kuts pani tagumiku maha ja lihtsalt keeldus liikumast :D Või kui liikus,siis ikka kaugemale :P.Tänud Priitpoisile,kes oma vana ja väsinud bokseriga teda puuri poole liigutas :)
Samas,ega Raigolgi kergemalt läinud :D
Eesruumis oli puuriga leti peal väike must kassipoeg,kes tegelikult oli vist väike panter.Kakles ja kraakles ainult :D

Igatahes suured tänud kõigile,kes kohale tulid ja kes muud moodi üritust toetasid :)

Kohal olid peale minu ja mu elukaaslase:
Kaaku
Riimak
Raigo22 ja tema kaaslane
Priitpoiss
Fab-V8

Toetajad:
1.mannukaz
2.Kessu
3.melks
4.m0cc
5.lunatic
6.Männu
7.Fugitive

Mingil ajal ka pildid

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 18.10.08 12:52 Tsiteeri

Väga lahe oli tõesti. Kahju, et ainult 8 inimest leidis aega oma päevast mõni tund ohverdada. Koeri seal küll piisavalt keda jalutada. Õnneks tundub, et nädalavahetusel käib seal rahvast palju läbi ja koerad rohkem jalutamas, kui puuris.
Ma iseenesest hakkan seal kindlasti ka edaspidi käima aeg ajalt. Eriti kahju on seal puuride ees seista, kui kõik koerad sulle "Vii mind jalutama" pilguga otsa vaatavad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raigo22
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 18.10.08 13:30 Tsiteeri

Maaaluse parkla kohta EI KOMMENTAARI:D Priitpoiss tegi mulle vähemalt selgeks kuidas salli õigesti kaela panna:P Ilmaga vedas ja üritus oli väga lahe, eriti koertega jalutamine/mängimine mille käigus tekkisid ka omad lemmikud. Esimene hundikoer kes meil oli tegi ikka väga vägevaid trikke. Mõne koeraga oli jah raskusi tagasi saamisega. Ega isegi keelduks vist:) Mindki pani imestama see, et neid inimesi oli nii palju seal kes jalutasid koertega. See on tore. Isegi lähen sinna tagasi millalgi. Kõige paremini sobis minu arust sinna puuri tegelikult priipoiss kes pakkus koertele lagritsakomme:P

Teinekordki!

58 160 982
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 18.10.08 13:57 Tsiteeri

oeh.. kosutav trenn... esimene koer, kes võetud sai.. jooksutas mind küll igalepoole... ja nii, et mina lõõtsutasin rihma otsas, mitte koer... järmise koeraga mõtsin, et võtan rahulikuma... kus sa sellega.. noorem ja hullem... jooksutas samamoodi edasitagasi mind...

aga ega see paha pole.. ma sain mõnusalt liigutatud end... teinekordki...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.08 14:01 Tsiteeri

minu pildid. Pole küll pprz'i tehtud kvaliteediga,aga midagi ikka :D

Varjupaik

Vihjeks ütlen,et jõulude paiku tahan uuesti klubiüritusena sellise toreda päeva korraldada :)
Sellest täpsemalt aga hiljem.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Fabulous-V8
huviline

Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: oli Audi V8 3.6 184kw

postitati 19.10.08 03:21 Tsiteeri

nii

minugi siis väga hilinenud vastus...
üritus oli tore...
see esimene kutsa kellega ma jalutama läksin see oli kah mingilmääral väike ülbik...riimaku esimese trennikaaslase nina oleks peaaegu ära hammustand...
a jah riimak jooksis seal ikka päris hoolsasti...

teine kutsa kelle ma võtsin oli jah ikka paras ülbik teistega...
näitas oma suhtumist teiste vastu välja :D

kassid olid ka ysna armsad.. :)

lisaks koertele läks ka paar kiisut jälle soomepoole teele...
seega neid ikka kodustatakse hoolega...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.08 12:05 Tsiteeri

Ka teine üritus edukalt läbiviidud.
Klubilisi oli seekord päris palju ja suur tänu kõigile,kes kohale said tulla.Samuti tänud kõigile toetajatele,eriti kodanik eitea'le,kes tegi ikka korraliku üllatuse :D Teise üllatuse tegid Riketsi kuusemüüjad.Läksin kuuse hindasid vaatama,kui müügimehed hakkasid uurima klubi kohta,kuna liiga palju Audisid oli üheskoos :P.Ja kui mainisin,et lähme varjupaika külla,siis andsid kuuse kaasa sinna kingituseks.

Raigo A6 :D NB! Seljatoed olid allalastud ja esiistmetest tagapool polnud mingit vaba ruumi.
http://static2.nagi.ee/i/p/355/21/08880285f078b3_l.jpg

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.08 12:28 Tsiteeri

Minu poolt sügav kummardus asjaosalistele. Kui ajaliselt klapib, siis järgmine kord olen teiega.

Marko

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 20.12.08 12:32 Tsiteeri

Taas kord tore hommik. Mingil hetkel lugesin kokku 9 autot.
Külalisi oli üldse kokku üsna rohkelt. Puuridki olid vist mingil hetkel 97% tühjad. Korraliku kuhja nänni sai ka neile ukse alla laotud.
Minugi poolt respecti eitea'le.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.08 12:46 Tsiteeri

Respecti minu poolt ka.

Koeradki võivad õnnelikud olla, pea kõik vanemad penid said jalutada. Minul oli 5-aastane koer, nii rahulik, et isegi ei haukunud kordagi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.08 14:04 Tsiteeri

Tänaks ka kõiki kes kohal olid, oli väga tore hommikupoolik.
Eriline tänu läheb järgmistele isikutele: Harry_R (orgunn), eitea (tohutus koguses nänni) ja Raigo22 (transport).

m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 20.12.08 14:27 Tsiteeri

Oli tore, muud nagu ei oskakski öelda.
Seda Raigo22 Avanti vaadates jäi tõesti suu lahti :D.

Järgmine kord jälle. Seda võikski üle 2/3 kuu tegema hakata vms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 20.12.08 19:59 Tsiteeri

Tubli Harry & team et olete vaevaks sellise ülla kohustuse enda õlgadele võtma.
Jõudu ja viitsimist ka edaspidiseks.
Loodan ka järgmine kord rivis olla;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tanel26
huviline

Registreerunud 22.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2004a. 2,5TDI Quattro Bau 132KW

postitati 22.12.08 10:51 Tsiteeri

väga auväärt üritus oli :) on hea et on inimesi kes ei mõtle vaid endale..... neid koeri oli tõesti kurb sellises olukorras näha.....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 37.9% - SQL: 62.1%]