Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Automaatkast C4 V mootorite juures (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1697)
Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.08 18:13 Tsiteeri
Automaatkast C4 V mootorite juures

Tere, kuidas peavad vastu automaatkastid C4 100/A6 juures? Kas tasub neid vaadata või oleks mõistlikkum manuaali vaadata? Küsimus puht vastupidavust silmas pidades, mitte dünaamikat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 16.10.08 19:37 Tsiteeri

Minu masinal (100 C4 V6 Quattro) pole automaatkastiga probleeme esinenud. Peale ostmist lasin igaks-juhuks automaatkasti õli ja filtri vahetada. Pole ise seda piinanud ka. Eks sõltub ka eelmistest omanikest.

Hannes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 16.10.08 21:03 Tsiteeri

Mina just alates V-mootorist automaatkasti soovitakski.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 16.10.08 21:12 Tsiteeri

Mina ühte isendit lõhkunud 2,8 moto ja Q versioonil juba 2002.a. alates ja ei oska midagi halba kosta. Üks miinus siiski on ja see on neli käiku, mis teevad asja janusemaks kui manual ja seda just pikkadel maanteeotsadel. Oletuslikult on auto läbisõit ~400tuhhi ja kastiga pole midagi tehtud peale korraliku ja regulaarse hoolduse ning hooldusvälbaks filtri, tihendite ja õli puhul olen jätnud ~50tkm kanti (60tuh soovituslik, aga kast hakkas juba ~45-50tkm juures alati uut õli nõudma). Ise teostanud kasti hooldust ~3 korda ja neljas kord varsti tulemas. 2,8 pole just eriline väändega hiilgaja kah, mis kasti retsiks, samas kogu veermikuosa on tänu automaatkastile minu isendil nii soetamisest saati kui siiani fantastiliselt vastu pidanud, kuna pole mingeid järske liigutusi võrreldes manualkasti ja siduriga.
Pmst, Blackil on õigus - v6 oleks automaadi jaoks suht miinimum. Samas kui quattrost lugu ei pea, siis 2,3 moto suudab esiveolist jurakat c4 kerel automaadiga väga kensti edasi liigutada. Proovisin ja pmst vahet ei tundnud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.1% - SQL: 63.9%]